Welkom bij Ripstar

Filters

Reviews
Afdeling Alles
 • Alles
 • Young - 193 Reviews
 • Snow - 67 Reviews
 • Surf - 239 Reviews
 • Kite - 22 Reviews
 • Family - 75 Reviews
 • Groups - 20 Reviews
Sortering Meest behulpzaam
 • Meest behulpzaam
 • Meeste sterren
 • Minste sterren
 • Nieuwste review
 • Oudste review
Bekijk 0 reviews

Surfkamp voor de jeugd: Waar moet jij heen deze zomer?

surfkamp jeugd Ripstar

Surfen is dé sport tegenwoordig en dat is niet voor niks. Wie wil nou niet die Outer Banks zomer met nieuwe vrienden en geweldige avonturen. Gelukkig hebben wij precies die zomer voor je. Ga mee op surfkamp! Weet je niet waarheen? Hier heb je een overzicht van al onze surfkampen voor jeugd.

Surfkamp jeugd Ameland

Wil je niet te ver van huis, stap op de boot naar Ameland! Op Ameland hebben we een surfkamp voor jeugd van 12 tot 16 jaar. Het is gelegen op een camping tussen de duinen op loopafstand van het strand, de ideale spot dus!

We willen natuurlijk niet dat jullie je gaan vervelen, daarom hebben we een bomvol programma geregeld. Uiteraard zitten er flink wat surflessen in de week gepland. Je krijgt elke dag les van ervaren surf instructeurs die je alle tips en tricks meegeven. Naast de lessen kun je ook nog zelf het water in tijdens onze vrije surfsessies.

Even klaar met surfen? Doe mee aan vette clinics! We hebben naast het surfen ook leuke activiteiten zoals longboarden, slacklinen, of balanceren op het wonky board. Onze crew zal alles uitleggen dus geen nood als je het nog nooit hebt gedaan, we got you.

Voor wat meer adrenaline kun je ook mee powerkiten of archery taggen! Deze activiteiten zijn wel afhankelijk van het weer en zullen dus niet altijd beschikbaar zijn. Wat wel altijd kan is klimmen of paintballen. Deze optionele activiteiten worden uitgevoerd door Ameland Adventure en zijn zeker een vette toevoeging aan jouw surfkamp in Ameland!

Ga naar surfkamp jeugd Ameland

Surfkamp jeugd Frankrijk

Niet één kamp, maar twee kampen op onze spot in Le Pin Sec. Waarom? Het is wegens succes vergroot! Dat zegt eigenlijk al genoeg over hoe vet dit is, maar we zullen nog even meer info geven 😉

Ons kamp in Le Pin Sec is voor jeugd van 15 tot 17 jaar en heeft alle kwaliteiten die horen bij een Ripstar surfkamp.

Je krijgt elke dag surflessen aan de prachtige Franse kust en hebt ook hier de kans om naast de lessen vrij te surfen. Train ook uit het water je surf skills door te balanceren op de slackline of het wonky board. Geen surf? Ga het asfalt op met onze longboards en ga surfen zonder water!

Beleef onvergetelijke avonden met beach chill sessies, bonte avonden, en thema feesten! Ook in de avond staan we weer voor jullie klaar met leuke spelletjes en activiteiten om gezellig de dag af te sluiten. Ook kun je genieten van live bands! Elke zomer nodigen we een aantal bandjes uit om te spelen op onze kampen, grote kans dat ook Le Pin Sec op de list van gigs staat .

Nu is er uiteraard genoeg te doen op het kamp zelf, maar soms ben je even toe aan een nieuwe omgeving. Daarom hebben we een leuk uitstapje in het programma verwerkt. We vertrekken lekker op z’n Hollands met de fiets naar Lac D’Hourtin waar we de hele middag kunnen vertoeven aan de kant van het meer. Een dagje vol relaxen, zwemmen, en gezelligheid. Daarna fietsen we door naar Hourtin Plage, een leuk dorpje vol barretjes en surf shops.

Ga naar surfkamp jeugd Frankrijk

Surfvillage voor jeugd Spanje

Zet luchtbedjes en tenten maar uit je hoofd, want in ons gloednieuwe Surfvillage in Celorio heb je die niet nodig! Dit jaar hebben we onze camps uitgebreid met een Spaans surfhuis aan de voet van de Picos de Europa. Slaap in mooie houten bungalows omringd door lampjes en gezelligheid. Elke bungalow heeft een veranda en een eigen sanitair, aan luxe geen gebrek dus.

Het surfhuis zelf heeft een professionele keuken waar elke avond een lekker twee-gangen diner wordt bereid door onze ervaren chef, een bar waar je terecht kan voor koude drankjes en snacks, en een chill area voor als je de zon even zat bent. Toch liever buiten? Kom chillen op de buiten lounge en moedig de volleyballers aan vanaf de bank. Of ga lekker zelf aan de gang op het volleybalveld, het voetbalveld, of de mini ramp!

Naast de materialen heeft het surfvillage in Celorio ook een top crew die ervoor gaat zorgen dat de week onvergetelijk wordt. Ze zorgen er elke dag voor dat er toffe activiteiten en clinics zijn en sluiten elke avond af met een gezellige avondactiviteit. Ook zijn er natuurlijk elke dag surflessen met surfleraren die precies weten waar de beste golven zijn. Je wordt opgehaald in een busje en wordt naar de beste spot gereden waar je les krijgt tussen de groene kliffen van Celorio.

Ga naar surfkamp jeugd Spanje

Ziezo, nu heb je een overzichtje van alle vette opties voor deze zomer! Ben je al 18 jaar of ouder? Neem een kijkje naar ons surfkamp voor 18 jaar en ouder in Oyambre. Zien we jou ook op een Ripstar surfkamp deze zomer?

Meer verhalen

Alle verhalen