Off-piste reizen voor skiërs & snowboarders

 

Als gevorderde wintersporter kun je bij ons terecht voor diverse unieke reizen. Zo kun je kiezen voor meters verse sneeuw waarbij off-piste rijden centraal staat, maar ook voor uitdaging op de piste en in het funpark tijdens onze progression camps. Met meer dan 25 jaar ervaring kennen we de beste poederspots ter wereld en dankzij onze ervaren gidsen, coaches en leraren, zorgt Ripstar van A tot Z voor een fantastische beleving. Laat ons onze wereld de jouwe maken!


Freeride level 1 - Off-piste en leren

Bij deze reizen draait het om off-piste rijden en veel leren! We duiken rechtstreeks vanaf de lift de poeder in. Je krijgt waardevolle aanwijzingen voor je off-piste techniek. Natuurlijk leer je omgaan met de lawine uitrusting en sneeuw- en lawinekunde in de praktijk.


Freeride level 2 - Heel veel off-piste

Deze reizen staan voor heel veel off-piste kilometers waar je nauwelijks voor hoeft te hiken! We nemen namelijk altijd eerst de lift omhoog voor we de poeder in duiken. Alleen als het nodig is om de mooiste poedervelden te bereiken zullen we een enkele keer 10-15 min lopen.


Freeride level 3 - Ver weg van het skigebied

Dit is het pure off-piste werk in de backcountry. Nadat de lift ons omhoog heeft gebracht, hiken we regelmatig nog een stuk verder voor eindeloze poedervelden, waar we first tracks zetten in de ongerepte natuur. We maken afdalingen die voor anderen verborgen blijven, zowel in de Alpen als daarbuiten!


Powderhunt - Heel veel poeder

Ben jij altijd op zoek naar de dikste poeder, dan is dit de trip voor jou! Tijdens de Powderhunt gaan we op zoek naar de beste poederlocatie van het moment. Pas een paar dagen van tevoren beslissen we waar we naar toe gaan. Daarnaast organiseren we een paar keer per jaar het Powderhunt alert. Als er een heel dik poeder alert komt, dan organiseren wij een extra reis. Schrijf je hier in om deze Powderhunt alerts te ontvangen en last minute aan te sluiten.


Progression camp - Poeder, park, piste en fun

Dit camp is voor iedereen die meer wil dan de standaard wintersport. Een week lang gecoacht worden op de piste, off-piste en het funpark. Heel veel leren en natuurlijk een hoop gezelligheid!


Splitboarden | Tourskiën - Into the wild

Voor iedereen die de wildernis van de bergen wilt ervaren. Tijdens het tourskiën en splitboarden maken we geen gebruik van liften, maar moeten we elke bocht verdienen door omhoog te lopen. De beloning is een prachtige onverspoorde afdaling op de mooiste plekken van de wereld.


Custom off-piste - Jouw droomreis

Wil je een exclusieve, eigen off-piste reis organiseren met je snowboard-, skivrienden? Kies dan een datum, een bestemming en stel je eigen programma samen in overleg met Ripstar. Dit wordt gegarandeerd de powder trip van je leven! Mogelijk voor alle groepsgroottes: met vrienden of kennissen, voor bedrijven, shops, etc...

Meer informatie over custom off-piste reizen.

 Meer informatie,  Beschikbaar,  Bijna vol,  Vol
€ TBA,- prijs nog onbekend