Welkom bij Ripstar Surf

Filters

Reviews
Afdeling Alles
 • Alles
 • Young - 193 Reviews
 • Snow - 73 Reviews
 • Surf - 239 Reviews
 • Kite - 28 Reviews
 • Family - 75 Reviews
 • Groups - 20 Reviews
Sortering Meest behulpzaam
 • Meest behulpzaam
 • Meeste sterren
 • Minste sterren
 • Nieuwste review
 • Oudste review
Bekijk 0 reviews
Vanaf €404 per week

Young Surf­kamp
Hoek van Holland

Hét surfkamp dicht bij huis! In Hoek van Holland, speciaal voor jeugd van 12 tot 16 jaar.

Boek nu
Surfcamp voor jongeren in Hoek van Holland Nederland

Hét zomerkamp voor tieners aan de kust

Ons gloednieuwe surfkamp voor tieners (12 tot 16 jaar) ligt aan het strand in Hoek van Holland. Elke dag gaan we de Noordzee in en leer je van onze gediplomeerde surfinstructeurs surfen. Ook organiseren we veel vette clinics op het strand, zoals skaten op de miniramp, boulderen en sandboarden van de duinen. ‘s Avonds doen we spelletjes, een bonte-avond en nog veel meer. Kortom; we gaan ervoor zorgen dat jij het allerleukste sportieve zomerkamp beleeft! Heeft u als ouder vragen over onze surfkampen? Ga dan naar onze speciale pagina voor ouders.

Waarom op surfkamp in Hoek van Holland?

Kleinschalig en gezellig surfkamp voor sportieve tieners

Kleinschalig en gezellig surfkamp voor sportieve tieners

Lekker dicht bij huis: je wordt door je ouders gebracht

Lekker dicht bij huis: je wordt door je ouders gebracht

Bomvol activiteiten op het strand, vol surfen & leuke clinics

Bomvol activiteiten op het strand, vol surfen & leuke clinics

Leer surfen!

Het programma

Surf, Chill, Actie!

Dit kan je verwachten van een week surfkamp in Hoek van Holland.

Bekijk programma
surfkamp ameland 5

De aankomst op dit surfkamp is op zondagmiddag. Je wordt door je ouder(s) gebracht naar Hoek van Holland. Dan is er even tijd om je tent in te richten en je ouders gedag te zeggen. Vervolgens starten we met het welkomstspel, zodat je iedereen meteen leert kennen. Daarna ontvang je je wetsuit voor de hele week, krijg je uitleg over de surflessen en is er natuurlijk avondeten en meer leuke kennismakingsspellen.

Surflessen & clinics

Maandag t/m vrijdag krijg je vijf surflessen van 1,5 uur en er wordt dagelijks onder begeleiding van lifeguards een vrijsurfmoment georganiseerd. Als er niet gesurft wordt, zorgen we voor een goedgevuld programma vol surf minded clinics en activiteiten. We gaan bijvoorbeeld longboarden op de boulevard, sandboarden van de duinen, skaten op de miniramp en wonkyboarden. Ook organiseren we een surftheorie-avond, zodat je alles leert over de zee (en ja, dat is een stuk leuker dan het klinkt ;-)). Tot slot organiseren we één keer per week een sunrise of sunset surf: vaak hét hoogtepunt van de week!

Naast alle surfgerelateerde clinics organiseren we nog allerlei andere activiteiten, zodat niemand zich verveelt. Denk bijvoorbeeld aan een volleybaltoernooi op het strand, boulderen en beach games. Ook ondernemen we gedurende één dag een vette extra outdoor-activiteit, zoals archery tag of expeditie ronbinson games in de duinen. Kortom: een lekker volle dag op het strand! Ook ‘s avonds hoef je je niet te vervelen: we organiseren elke avond allerlei leuke activiteiten. Bijvoorbeeld een wekelijkse movie night waarbij we een vette surffilm kijken, weerwolven, muziekbingo en natuurlijk dé afsluiter van de week; de Zeker-Avond. Wat dat precies is? Daar kom je alleen achter op het surfkamp ;-).

Op zaterdagochtend (rond 11.00 uur) is het surfkamp helaas weer voorbij. Dan kun je weer opgehaald worden door je ouder(s).

Inclusief

 • Verblijf op ons surfkamp in Hoek van Holland (zo t/m za)
 • 5 x 1,5 uur surfles + afsluitende surfwedstrijd
 • Dagelijks vrijsurfen onder begeleiding van lifeguards
 • Gebruik te gekke Beach Hangout aan het strand
 • Surfgerelateerde clinics zoals skate-, wonky- en longboarden
 • Gezond en gevarieerd ontbijt en lunchbuffet
 • Vegetarisch 2-gangendiner van onze Ripstar-chefs
 • Uitgebreide surf-theorieles & foto-analyse
 • Sunrise of sunset sessie
 • Een gezellig avondprogramma met activiteiten
 • Vette strandactiviteit, zoals Sandboarden of Archery Tag
 • Skateramp
 • Surf Movie Night

Optioneel

 • Drankjes en snacks bij de bar
 • Surffoto’s van onze fotograaf

Praktische informatie

Het eten

Het eten

Het eten is op dit surfkamp in Hoek van Holland volledig inclusief.

Lees meer

Surf Gear

Surf Gear

Op het surfkamp in Hoek van Holland hebben we wetsuits en allerlei surfboards beschikbaar.

Lees meer

Locatie

Locatie

Hoek van Holland is een prachtige kustplaats in Zuid-Holland.

Lees meer

Het kamp

Het kamp

Je verblijft op een kamp direct aan de kust! Overdag zijn we voornamelijk op het strand.

Lees meer

Vervoer

Vervoer

Ouders kunnen hun kinderen afzetten bij het surfkamp. Je kunt er gratis parkeren.

Lees meer

Voor ouders

Voor ouders

Uw kind is enthousiast over onze reizen? Top! We snappen dat u nog vragen heeft.

Lees meer

Prijzen & beschikbaarheid

Hieronder vind je de prijzen en beschikbaarheid per week. De prijzen zullen stijgen naarmate de weken vollopen, wacht dus niet te lang met boeken! Ben je Ripstar Member? Dan ontvang je €30 korting op deze reis.

 • Shared Surf Lodge

Vanaf €404 per week

Shared Surf Lodge

Gedeelde Lodge | Max. 8 personen | Op indeling

 • Inclusief
 • Exclusief
 • Optioneel

    Data & Prijzen

    Memberkorting i
    • Aan
    • Uit

    Ontdek het surfkamp

    Ben je ouder dan 16 jaar? Bekijk dan onze surfkampen voor jongeren van 15-17 jaar in Frankrijk of Spanje. Ben je juist jonger dan 12 jaar? Dan kan je helaas niet mee met onze surfkampen voor tieners, maar wel met het hele gezin komen surfen.

    FAQ

    Wat is de gemiddelde leeftijd op het camp?

    De gemiddelde leeftijd is 14 jaar. Er zijn bijna altijd een aantal jongere en oudere deelnemers op het surfkamp.

    Hoe oud moet ik zijn om mee te mogen?

    Je moet voor aanvang van het surfkamp 12 jaar oud zijn.

    Is er altijd begeleiding aanwezig?

    Zeker, het surfkamp op Hoek van Holland wordt 24/7 begeleid door onze ervaren crew. Soms is er de mogelijkheid om zelfstandig naar een winkeltje te gaan of bijv. een potje te voetballen. Dat is altijd gedurende de dag, nooit ’s avonds. Er worden dan altijd duidelijke afspraken gemaakt wanneer deelnemers terugkomen.

    Welke maaltijden koken jullie?

    Elke ochtend staat er een vers ontbijtje voor je klaar. Dit is meestal brood, verschillende soorten beleg, sappen, thee, etc. ’s Avonds koken onze chefs een lekkere maaltijd. Daarmee houden ze rekening met dieetwensen en allergieën.

    Ik heb nog helemaal geen ervaring met surfen, kan ik wel mee?

    Geen probleem! Veel van onze deelnemers zijn beginners. Onze gediplomeerde surfinstructeurs hebben veel ervaring met beginnende surfers en weten goed hoe ze het jou moeten leren. Aan het eind van de week sta jij sowieso te shinen op je surfboard.

    Ik kom alleen, is dat erg?

    Nee! Dat is juist leuk! Veel deelnemers zullen alleen komen, dus je zult snel nieuwe vrienden maken. Je kan uiteraard ook met vrienden komen, maar wij zorgen ervoor dat het één grote gezellige groep wordt.

    Ik kom met vrienden/vriendinnen. Slapen we wel in dezelfde tent?

    Dat lukt meestal wel, we maken een goede verdeling en houden rekening met ieder zijn wensen. Soms wordt een groepje gesplitst als het echt niet lukt. Maak je echter geen zorgen, de groep leert elkaar snel kennen, dus binnen no-time ben je één grote vriendengroep.

    In welke week zijn er de beste golven?

    Dit is lastig te zeggen en niet te voorspellen op lange termijn, net zoals het weer. We gaan in principe elke dag het water in! Als het een keertje écht niet kan, zorgen we voor een leuk alternatief programma.

    Hoe groot is het surfkamp?

    Het surfkamp in Hoek van Holland heeft maximaal 48 deelnemers per week. De surfgroepen bestaan uit maximaal 8 personen per les, zo krijgt iedereen persoonlijke aandacht.

    Hoe zit het met alcohol en roken?

    Alcohol en roken zijn, zonder uitzondering, ten alle tijden verboden op onze surfkampen voor jongeren. Verwacht dat we hier streng op handhaven en geen uitzonderingen maken.

    Wie zijn de begeleiders?

    De Ripstar Crew! Zij zijn ontzettend belangrijk, want ze zorgen ervoor dat de Ripstar surfkampen tip-top in orde zijn. Daarom worden onze camps altijd begeleid door teamleden die ervaring en/of geschoold zijn op hun pedagogische vaardigheden. Vaak zijn dit studenten van sportopleidingen en/of gediplomeerde instructeurs. Allen bezitten een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gericht op het begeleiden van jongeren.

    Hoeveel (zak)geld moet ik meenemen?


    Het ontbijt, de lunch en het avondeten is verzorgd en wij zullen ook snacks en drinken verkopen voor diegenen die wat extra’s willen. Veel activiteiten in het weekprogramma zijn ook inclusief. Wij adviseren voor een week ten minste 75 euro zakgeld mee te nemen, dat je kan besteden aan snacks, kleine uitgaven en eventueel merchandise. Als je graag met wat grotere activiteiten mee wilt doen dan raden we rond de 100 euro aan. Ripstar accepteert enkel pinbetalingen op het surfkamp, geen cash.

    Ik wil graag twee of meerdere weken komen, is dat mogelijk?

    Zeker! Je krijgt 100 euro korting op de extra week.

    Kan ik iets wijzigen in mijn boeking?

    Als je iets na de boeking wilt wijzigen, kan je dat aangeven. We gaan ons best doen het te wijzigen, maar we kunnen het afwijzen. Omdat we zelfs aan kleine wijzigingen best wat werk hebben, berekenen we wel altijd EUR 30,- wijzigingskosten. Soms leidt de wijziging ook tot een ander kostenplaatje dat wordt doorbelast. Een verandering van datum of het aantal personen is geen wijziging, maar een annulering. Bekijk de algemene voorwaarden.

    Wat is een barkaart?

    Je kunt vooraf 1 of 2 barkaarten kopen, deze krijg je dan op locatie. Hiermee kun je drankjes, ijsjes en snacks halen bij onze bar op het surfcamp. Elk product kost een aantal streepjes en deze worden afgestreept op de barkaart tot dat deze vol is. Bijvoorbeeld: Een barkaart heeft 10 streepjes en een drankje kost 2 streepjes.

    Mijn vraag staat er niet tussen?

    Staat je vraag er niet tussen of wil je meer informatie neem dan contact met ons op.