Welkom bij Ripstar Surf

Filters

Reviews
Afdeling Alles
 • Alles
 • Young - 193 Reviews
 • Snow - 51 Reviews
 • Surf - 238 Reviews
 • Kite - 22 Reviews
 • Family - 75 Reviews
 • Groups - 20 Reviews
Sortering Meest behulpzaam
 • Meest behulpzaam
 • Meeste sterren
 • Minste sterren
 • Nieuwste review
 • Oudste review
Bekijk 0 reviews

Young Surfvillage
Celorio, Spanje

Hét surfkamp in Spanje voor jongeren! Speciaal voor iedereen van 15 t/m 17 jaar oud.

Pre-register voor 2024

Hét surfkamp in Spanje voor jongeren

Jullie kunnen komende zomer de Spaanse surfcultuur gaan ontdekken in het prachtig gerenoveerde Ripstar Surfvillage in Celorio. Het is ons eerste surfkamp voor jongeren tussen de 15 en 17 jaar in Spanje. Celorio is een pittoresk dorpje aan de voet van de Los Picos de Europa in Noord-Spanje. Een prachtige plek met veel groene cliffen, Spaanse tapas en allerlei mooie baaitjes waar we gaan leren surfen. Elke dag is er een vol programma, inclusief surfles, vrijsurfen en allerlei andere sportieve activiteiten. Heb jij zin in een Spaanse surftrip? ¡Vamos a España! 

Heeft u als ouder vragen? Ga dan naar onze speciale pagina voor ouders.

Waarom mee naar dit surfkamp in Spanje?

Surfen, chillen met vrienden en tapas eten aan de Spaanse kust

Surfen, chillen met vrienden en tapas eten aan de Spaanse kust

Camp inclusief surflessen, maaltijden, activiteiten en busvervoer

Camp inclusief surflessen, maaltijden, activiteiten en busvervoer

24/7 begeleiding van onze ervaren crew - vervelen is geen optie!

24/7 begeleiding van onze ervaren crew - vervelen is geen optie!

Leer surfen in Spanje!

Het programma

It’s a Lifestyle

Dit kun je verwachten van een week op het jongeren surfkamp in Spanje (Celorio).

Bekijk programma

Surf

Op het Young Surfcamp in Celorio draait alles om surfen! Er zijn vijf surflessen per week van 1,5 uur, gegeven door onze gecertificeerde surfcoaches. Naast het strandje in Celorio, verkennen we ook met onze surfbusjes de prachtige baaitjes in de omgeving. Elke dag kun je bovendien meedoen aan onze vrijsurfsessies, waar je je geleerde surf skills kunt perfectioneren.

Activiteiten

Dagelijks vertrekken we ‘s ochtends met onze surfbusjes naar de stranden voor de surflessen. Daar zal onze crew ook allerlei gezellige beachgames organiseren: we blijven de hele dag lekker op het strand of te surfen & chillen! Vergeet je zonnecrème en je badhanddoek niet.

Als we ’s avonds voldaan terugkeren op het camp, is de bar open voor koude drankjes en kun je lekker chillen in onze lounge area. Of natuurlijk gebruik maken van de slackline, het volleybalveld of een van onze andere spellen. We organiseren dagelijks ook een aantal surf-gerelateerde clinics, zoals skaten, longboarden en wonkyboarden. Zo blijf je lekker actief en maak je veel progressie met het surfen!

Elke avond organiseren we diverse avondactiviteiten. Regelmatig nodigen we bandjes uit op onze camps: genieten van live-muziek met je voeten in het zand! Eens per week is de gezamenlijke beachchill-avond; onder genot van gitaarmuziek kun je samen met ons de sterren bekijken. We sluiten de week bovendien goed af met een feestje.

Lees hier wat er nog meer te beleven valt in het Ripstar Surfvillage!

Inclusief

 • Gezond en gevarieerd eten van de Ripstar-chefs
 • Ontbijt, lunchpakket en ‘s avonds een vegetarisch 2-gangendiner
 • 5 x 1,5 uur surfles + uitgebreide surf-theorieles
 • Dagelijks een vrijsurfsessie om extra veel te oefenen
 • Retour-busreis vanuit Nederland (CO2-neutraal)
 • Slackline-, skate- en longboardclinics
 • Volleybaltoernooi en andere activiteiten
 • Een leuk en gezellig avondprogramma
 • Beachchill-avond

Optioneel

 • Uitstap klimpark in Los Picos de Europa
 • Frisdranken en snacks aan de bar
 • Extra week – € 100 korting
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Surffoto’s van onze fotografen

Praktische informatie

Slapen

Slapen

Slapen doen we in één van de surf bungalows op het terrein van ons Young Surfvillage.

Lees meer

Food & drinks

Food & drinks

Het eten op dit surfkamp in Spanje is inclusief. We houden rekening met specifieke dieetwensen.

Lees meer

Surf gear

Surf gear

We hebben softtop boards die ideaal zijn voor beginners en long- en funboards voor het echte werk.

Lees meer

Vervoer

Vervoer

De bus vertrekt op vrijdagmiddag met onze reisbegeleiding richting Spanje.

Lees meer

Begeleiding

Begeleiding

Alle Young-camps van Ripstar worden 24/7 begeleid door onze ervaren crew.

Lees meer

Locatie

Locatie

Noord-Spanje staat bekend om zijn dramatische en diverse landschap. De bergen rollen er de zee in!

Lees meer

Leeftijd

Leeftijd

Onze camps zijn voor iedereen van 15 t/m 17 jaar.

Lees meer

Verblijf in ons Surfvillage

Je kunt helaas nog niet boeken voor 2024. Je kunt je wel alvast inschrijven voor de interesselijst 2024. Je hoort het dan als eerste als onze Young Surfcamps weer online staan en je krijgt dan als eerste de kans om jouw voorkeursweek te boeken!

Maak nieuwe surf vrienden

Week vol activiteiten

Interesselijst 2024

Pre-register 2024

Wil jij volgende zomer mee op surfcamp naar Celorio? Geef je dan nu alvast op en je krijgt als eerste de kans om te boeken.

Verken het mooie Noord-Spanje

De omgeving: Los Picos de Europa

Naast dat we super dichtbij het strand zitten, bevinden we ons ook op korte afstand van een grillig en spectaculair gebergte: Los Picos de Europa! De naam betekent letterlijk ‘De Pieken van Europa’ en zijn supervet om te zien. Eén keer per week kun je optioneel per bus mee naar dit spectaculaire berggebied en gaan we er klimmen in het klimbos of hiken. Zo ontdek je meer van het mooie Spanje. Let’s go!

Alles over Celorio

Dingen om te doen in en rondom Celorio

Er is superveel te beleven in de buurt van het Noord-Spaanse stadje Celorio! Lees snel wat je er allemaal kunt doen.

Bekijk ook ons surfkamp voor tieners (12-16 jaar) op Ameland, en ons surfkamp voor 15-17 jaar in Le Pin Sec, Frankrijk.

FAQ

Waarom hebben jullie nu een surfkamp in Spanje?

Dit prachtige huis is op ons pad gekomen toen we afgelopen zomer de kust in Spanje aan het verkennen waren, op zoek naar nieuwe golven. Het is de perfecte locatie voor ons nieuwe Young Surfkamp: we hebben er veel ruimte, grote kamers en een groot grasveld dat exclusief voor ons gebruik is. Doordat we surfbusjes hebben, kunnen we verschillende surfstranden in de omgeving ontdekken en daar surfen. Daardoor denken we dat dit een geweldige locatie is voor ons nieuwe surfkamp.

Wat is het verschil met het surfkamp in Le Pin Sec?

Op het surfkamp in Spanje rijden we met onze surfbusjes naar stranden voor de surflessen, anders dan in Frankrijk zijn er namelijk vele kleine strandjes aan de kust, in plaats van één groot strand. Ook slapen we in Spanje in surf bungalows, in plaats van in lodges of tentjes. En natuurlijk hebben we weer andere optionele uitstapjes, die passen bij de omgeving! Verder is onze formule hetzelfde; een week lang leren surfen, vrienden maken en 24/7 begeleiding van onze crew.

Wat is de gemiddelde leeftijd op de camps?


De deelnemers op het surfkamp voor jongeren zijn gemiddeld 16 jaar oud.

Hoe oud moet ik zijn om mee te mogen?


Je moet vóór aanvang van het camp 15 jaar oud zijn. Personen van 18 jaar zijn, na telefonische goedkeuring door ons, ook welkom. We hebben echter specifiek geschikte camps voor 18 jaar en ouder. Kijk hiervoor op ripstar.nl/surfcamps. Voor iedereen van 18 jaar gelden dezelfde regels als alle minderjarigen op het kamp.

Krijg ik korting als ik zonder les of materiaal boek?

Nee. Wij kiezen ervoor om iedereen les en materiaal te geven, om zo de garantie te geven dat iedereen iets nieuws leert. We delen de lessen in op niveau, dus ook ervaren surfers kunnen zo altijd iets bijleren.

Ik heb nog helemaal geen ervaring met surfen, kan ik wel mee?

Zeker! Veel van onze deelnemers zijn beginners. Tijdens het surfkamp worden beginnerslessen gegeven door gediplomeerde instructeurs. Aan het einde van de week sta jij zeker weten te shinen op je surfboard.

Ik kom alleen, is dat erg?


Nee, dat is juist leuk! Veel deelnemers zullen alleen komen, dus je zult snel nieuwe vrienden maken. Je kan uiteraard ook met vrienden komen, maar wij zorgen ervoor dat het één grote gezellige groep wordt.

In welke week zijn er de beste golven?

Dit is lastig te zeggen en niet te voorspellen op lange termijn. Doordat we met surfbusjes naar verschillende stranden zullen rijden, gaan we altijd op zoek naar de beste golven van dat moment.

Hoe groot zijn de groepen?


Wij houden de groepen op het surfkamp voor jongeren graag klein om iedereen persoonlijke aandacht te kunnen geven. Op dit surfkamp hebben we plek voor maximaal 64 personen. Zo leer je iedereen kennen. De surflessen bestaan uit maximaal 8 personen per groepje.

Hoe zit het met alcohol en roken?

Voor alcohol en roken hanteren wij de Nederlandse wetgeving. Vandaar dat op onze Young Surfcamps geen alcohol genuttigd mag worden en er niet gerookt mag worden. Wij zien erop toe dat iedereen zich aan deze regels houdt.

Wie zijn de begeleiders?

De Ripstar zomercrew is ontzettend belangrijk, want ze zorgen ervoor dat de Ripstar surfcamps tip-top in orde zijn. Daarom worden onze camps altijd begeleid door teamleden die ervaring en/of geschoold zijn op hun pedagogische vaardigheden. Vaak zijn dit studenten van sportopleidingen en/of gediplomeerde instructeurs. Allen bezitten een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Hoeveel (zak)geld moet ik meenemen?


Het ontbijt, de lunch en het avondeten is verzorgd en wij zullen ook snacks en drinken verkopen voor diegenen die wat extra’s willen. Veel activiteiten in het weekprogramma zijn ook inclusief. Graag bieden wij de mogelijkheid om extra activiteiten te doen zoals de uitstap naar de Picos de Europa. Wij adviseren voor een week ten minste 75 euro zakgeld mee te nemen, dat je kan besteden aan snacks, kleine uitgaven en merchandise. Als je graag met wat grotere activiteiten mee wilt doen dan raden we rond de 100 euro aan. Voor eventuele calamiteiten en doktersbezoeken adviseren wij ouders om noodgeld, een creditcard of pinpas mee te geven aan uw kind.

Ik wil graag twee of meerdere weken komen, is dat mogelijk?


Zeker! Goed nieuws: je krijgt € 100 korting op de extra week die je boekt.

Wat voor een slaapspullen moet ik meenemen?


Onze surf bungalows zijn voorzien van comfortabele (stapel)bedden met matrassen. Je zal dus alleen nog een hoeslaken, slaapzak/dekbed en kussen mee hoeven te nemen.

Wat mag ik meenemen in de bus?


Je mag één stuks handbagage meenemen + één reiskoffer/reistas. Als je je eigen surfboard wil meenemen kun je dat extra bijboeken.

Is het verplicht om mee te doen met de uitstap?

Nee, het is niet verplicht mee te doen aan de extra activiteiten die we organiseren. Wel is het aan te raden aangezien we met de gehele groep vertrekken en geen activiteiten op kampterrein hebben tot wij weer terugkeren.

Mijn vraag staat er niet tussen?

Staat je vraag er niet tussen of wil je meer informatie dan kun je contact met ons opnemen via young@ripstar.nl of bel direct naar ons kantoor in Amsterdam 020-6886090.