Welcome to Ripstar Young
Jouw review
 • Stap 1 - Kies afdeling
 • Stap 2 - Schrijf review
 • Stap 3 - Jouw naam

Super nice dat je een review achterlaat. Alle feedback helpt ons beter te worden.

Kies de afdeling

 • Surf
 • Snow
 • Young
 • Family
 • Groups

Wanneer was je mee?

Maand
 • Januari
 • Februari
 • Maart
 • April
 • Mei
 • Juni
 • Juli
 • Augustus
 • September
 • Oktober
 • November
 • December
Jaar
 • 2017
 • 2018
 • 2019
 • 2020
Stap 2 - Schrijf je review

Je was dus op mee met een activiteit van Ripstar . Vertel ons jouw verhaal.

Titel

Jouw verhaal

Stap 3 - Jouw naam en rating

We zijn bijna klaar om review [titel van 10 woorden] te posten. Even nog de laatste details

Jouw rating

Hoeveel van de 5 sterren geef je ons?

Jouw naam

Jouw e-mailadres

Laatste check
Jouw rating Aanpassen
Naam Aanpassen
E-mail adres Aanpassen
Titel Aanpassen
Verhaal Aanpassen
Versturen

Filters

Reviews
Afdeling Alles
 • Alles
 • Young - 138 Reviews
 • Snow - 24 Reviews
 • Surf - 74 Reviews
 • Family - 36 Reviews
 • Groups - 8 Reviews
Sortering Meest behulpzaam
 • Meest behulpzaam
 • Meeste sterren
 • Minste sterren
 • Nieuwste review
 • Oudste review
Bekijk 0 reviews

Alles over onze jeugdreizen

Voor de ouders

Uw kind is enthousiast over onze reizen? Top! Maar waarschijnlijk zit u als ouder nog wel met wat vragen. Heel begrijpelijk, wij doen er alles aan om een veilige en onvergetelijke vakantie te kunnen aanbieden.

 

Onze Young camps zijn volledig aangepast aan de jonge doelgroep. Vanaf het moment dat uw kind de bus instapt is hij/zij volledig in handen van onze begeleiding tot op het moment dat hij/zij de week daarop weer uit de bus stapt. Bij ons is de verhouding 1 begeleider per 5 kinderen. De lessen en het entertainment gebeuren onder begeleiding van gediplomeerde instructeurs en gepassioneerde entertainers die in het bezit zijn van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Onze crew bestaat veelal uit gediplomeerde L.O.-docenten en heeft veel ervaring met dergelijke sportcamps. Kinderen hebben bijna geen tijd om zich te vervelen door alle leuke activiteiten die op de planning staan. Maar uiteraard is er ook ruimte om onderling te chillen en te kletsen. Met onze professionele crew zit de sfeer op onze camps er goed in en heeft iedereen een leuke tijd.

Snowcamps

Op de piste
Ripstar is een ski- en snowboardschool. De lessen worden begeleid door onze gediplomeerde Ripstar instructeurs die beschikken over alle diploma’s om de lessen in veilige banen te leiden. De groepen bestaan uit maximaal acht deelnemers per instructeur en er wordt gedifferentieerd naar niveau. Uw kind heeft dus altijd op zijn/haar individuele niveau les om de meeste progressie te kunnen boeken.

Entertainers
Naast de lessen krijgen de deelnemers met onze entertainers geen kans om zich te vervelen. Tenzij ze zich graag even onderling vermaken, dat kan natuurlijk ook. Het entertainment team staat klaar met allerlei leuke activiteiten zoals movienights, een kampvuur avond, rodelen, wonkyboarden, een waxclinic enz. De gepassioneerde begeleiding is goed opgeleid in het zorgen voor een goede sfeer en het beheren van positieve groepsprocessen. Onze crew bestaat veelal uit gecertificeerde L.O.-docenten en heeft veel ervaring met dergelijke sportcamps. De deelnemers, die vaak alleen komen, maken snel nieuwe vrienden. Ons gehele young team is in het bezit van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Kamerverdeling en bedtijden
Op de camps verdelen wij de deelnemers over de verschillende kamers. Vriendengroepjes worden bij elkaar geplaatst en meisjes en jongens worden uiteraard van elkaar gescheiden. Wij zorgen altijd dat, afhankelijk van de activiteiten, deelnemers tussen 22:00 en 24:00 uur in bed liggen. We proberen de nachtrust te bewaken omdat ons accent ligt op de sportieve activiteiten op de piste. Uiteraard kunnen we, zoals elke ouder, sporadisch een oogje dichtknijpen, bijvoorbeeld wanneer er aan eind van de week een afsluitend feestje wordt gehouden of als er nog wat nagekletst wordt in de kamers.

Roken en alcohol
Alcohol en roken is niet toegestaan in de leeftijdscategorie 13-15. Daar houden wij ook toezicht op. Voor de leeftijdscategorie 16+ hanteren wij de lokale wettelijke regelgeving. In Oostenrijk ligt de alcohol leeftijd op 16 jaar en dat betekent dat vanaf deze leeftijd alcohol gedronken mag worden. De deelnemers in de 16+ categorie worden hierin iets meer vrij gelaten, maar uiteraard zorgen wij ervoor dat het gebruik van alcohol beperkt blijft en dat er verantwoordelijk mee wordt omgegaan. Heeft u met uw zoon of dochter afspraken gemaakt om geen alcohol te nuttigen, dan ontvangen wij daar graag informatie over. Deze informatie kunt u tijdens het boeken aan ons doorgeven. Roken is niet toegestaan tijdens de lessen en andere activiteiten.

Bussen
Voor onze busreizen werken wij samen met een Nederlandse busmaatschappij die aan alle eisen voldoet, Er worden getrainde chauffeurs ingezet en zij houden de juiste rust tijden aan. Deze busmaatschappij heeft het stichting keurmerk touringcarbedrijven.

Is er na het lezen van deze informatie iets toch nog niet helemaal duidelijk? Kijk even of uw vraag tussen de veelgestelde vragen staat en neem anders contact met ons op.

Surfcamps

Surfen
Ripstar is naast een reisorganisatie ook een geacrriteerde ASI surfschool en onze Nederlandstalige surfinstructeurs zijn in het bezit van up-to-date internationale ASI of ISA diploma’s om de lessen in veilige banen te leiden. De sport wordt op een veilige manier en in een vertrouwde omgeving aangeleerd. De groepen bestaan uit maximaal acht deelnemers en mochten er kinderen bij zijn met meer surf ervaring dan wordt daarin gedifferentieerd. Tijdens de lessen wordt er goed gekeken naar individueel niveau. Op deze manier maakt iedereen op zijn eigen tempo en eigen niveau progressie in de sport.

Entertainers
Naast het surfen krijgen de deelnemers met onze entertainers geen kans om zich te vervelen. Tenzij ze zich graag even onderling vermaken, dat kan natuurlijk ook. Het entertainment team staat klaar met sport- of spelmateriaal en leuke activiteiten zoals skate of slackline clinics. De gepassioneerde begeleiding is goed opgeleid/getraind in het zorgen voor een goede sfeer en het beheren van positieve groepsprocessen. Onze crew bestaat veelal uit gecertificeerde L.O.-docenten en heeft veel ervaring met dergelijke sportcamps. De deelnemers, die vaak alleen komen, maken snel nieuwe vrienden. Ons gehele young team is in het bezit van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Tentverdeling en bedtijden
Op de camps verdelen wij de deelnemers over de verschillende tenten. Vriendengroepjes worden bij elkaar geplaatst en meisjes en jongens worden uiteraard van elkaar gescheiden. Om 24:00 uur gaan de tentritsen dicht. Sporadisch kunnen we, zoals ook elke ouder, soms een oogje dichtknijpen, bijvoorbeeld wanneer er aan eind van de week een afsluitend feestje wordt gehouden of als er nog wat nagekletst wordt in de tenten.

De camping
De camping delen we met andere internationale camps. We zijn fysiek van elkaar gescheiden, maar zullen af en toe wel gezamelijke activiteiten organiseren. Denk hierbij aan sportieve competities of feestjes.

Roken en alcohol
Tijdens de young surf camps houden wij de Nederlandse regelgeving betreft alcohol aan. Alcohol is dan ook ten strengste verboden. Roken is op het campingterrein verboden. Als u met uw kind andere afspraken heeft over roken, dan accepteren wij dit buiten de camping. Wel willen wij graag op de hoogte zijn van deze afspraken. Deze informatie kunt u ons tijdens het boeken verstrekken. De plaatselijke verkooppunten zijn op de hoogte van de leeftijden en zullen geen alcohol of sigaretten verkopen aan onze deelnemers.

Bussen
Voor onze busreizen werken wij samen met een Nederlandse busmaatschappij. We rijden met Royal Class bussen die aan alle eisen voldoen. Er worden getrainde chauffeurs ingezet en zij houden de juiste rust tijden aan. Er is genoeg beenruimte en er worden genoeg pauzes gehouden op grote stops met eetgelegenheden. De busmaatschappij heeft het stichting keurmerk touringcarbedrijven.

Is er na het lezen van deze informatie iets toch nog niet helemaal duidelijk? Kijk even of uw vraag tussen de veelgestelde vragen staat en neem anders contact met ons op.

Wakeboardcamps

Wakeboarden
De wakeboard instructeurs zijn gecertificeerde baandraaiers die het hele seizoen bij de kabelbaan werken. Elke ochtend krijgen wij exclusief toegang tot het park om iedereen twee uur les te geven. Deelnemers hoeven geen wakeboard ervaring te hebben. Onze instructeurs differentiëren om iedereen altijd op zijn/haar individuele niveau les te geven om de meeste progressie te kunnen boeken.

Entertainers
Naast het surfen krijgen de deelnemers met onze entertainers geen kans om zich te vervelen. Tenzij ze zich graag even onderling vermaken, dat kan natuurlijk ook. Het entertainment team staat klaar met sport- of spelmateriaal en leuke activiteiten zoals skate of slackline clinics. De gepassioneerde begeleiding is goed opgeleid in het zorgen voor een goede sfeer en het beheren van positieve groepsprocessen. Onze crew bestaat veelal uit gecertificeerde L.O.-docenten en heeft veel ervaring met dergelijke sportcamps. De deelnemers, die vaak alleen komen, maken snel nieuwe vrienden. Ons gehele young team is in het bezit van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Tentverdeling en bedtijden
Op het kamp verdelen wij de deelnemers over de verschillende tenten. Vriendengroepjes worden bij elkaar geplaatst en meiden en jongens worden uiteraard van elkaar gescheiden. Rond 23:00 wordt iedereen zijn/haar tent ingestuurd. Uiteraard kunnen we, zoals elke ouder, sporadisch een oogje dichtknijpen, bijvoorbeeld wanneer er aan eind van de week een afsluitend feestje wordt gehouden of als er nog wat nagekletst wordt in de tenten.

Terrein
We verblijven op het terrein van recreatiepark Down Under. Het terrein is afgesloten met hekken en is in het bezit van alle vergunningen met betrekking tot kamperen. Er is EHBO aanwezig en we hebben 24 uur per dag toegang tot alle faciliteiten zoals douches en toiletten.

Roken en alcohol
Tijdens de young wakecamps houden wij de Nederlandse regelgeving betreft alcohol aan. Alcohol is dan ook ten strengste verboden. Roken is op het camping terrein is ook verboden. Als u met uw kind andere afspraken heeft over roken, dan accepteren wij dit buiten de camping.

Is er na het lezen van deze informatie iets toch nog niet helemaal duidelijk? Kijk even of uw vraag tussen de veelgestelde vragen staat en neem anders contact met ons op.