Welkom bij Ripstar Surf

Filters

Reviews
Afdeling Alles
 • Alles
 • Young - 193 Reviews
 • Snow - 73 Reviews
 • Surf - 239 Reviews
 • Kite - 28 Reviews
 • Family - 75 Reviews
 • Groups - 20 Reviews
Sortering Meest behulpzaam
 • Meest behulpzaam
 • Meeste sterren
 • Minste sterren
 • Nieuwste review
 • Oudste review
Bekijk 0 reviews
Surfvakanties voor iedereen

Ontdek jouw
surfcamp

Op onze kleinschalige surfvakanties & surfcamps leer je in één week surfen! Voor jeugd, volwassenen en gezinnen.

Unieke surfvakanties & surfcamps voor alle leeftijden

Leren surfen op surfvakanties is een van de leukste dingen die er is. Ripstar biedt kleinschalige surfcamps en surfvakanties voor jongeren, volwassenen én gezinnen, dus iedereen kan bij ons terecht voor een actieve zomervakantie. Ook voor scholen, bedrijven en andere groepen kunnen we geheel eigen, op maat gemaakte surfvakanties in Nederland, Frankrijk of Spanje organiseren. Echt helemaal stoked en wil je meer? Dan bieden we ook nog diverse opleidingen tot surfinstructeur. Join us en #sharethestoke!

surfcamp ripstar informatie

Kleinschalige surfkampen voor elk niveau (beginner tot gevorderd)

Kleinschalige surfkampen voor elk niveau (beginner tot gevorderd)

Surfles, theorie en foto-analyse van onze eigen surfinstructeurs

Surfles, theorie en foto-analyse van onze eigen surfinstructeurs

Verblijf in glamping accommodaties direct aan de kust

Verblijf in glamping accommodaties direct aan de kust

De unieke Ripstar Surfcamps formule

 • Het (leren) surfen staat op de eerste plek Ripstar organiseert naast te gekke reizen ook opleidingen tot surfinstructeur. Zo garanderen we dat we altijd kwalitatief goede surflessen op niveau kunnen geven aan onze deelnemers. We bieden een uniek weekprogramma met volle focus op surfen, inclusief surflessen, surftheorie, foto-analyse en surfgerelateerde clinics, zoals surfskaten, longboorden, slacklinen, yoga en wonkeyboarden.
 • Persoonlijke surfkampen met ons eigen team op locatie Alle surfkampen van Ripstar zijn met zorg uitgekozen en opgebouwd door ons eigen surfteam. Tijdens jouw surfvakantie is er altijd een team op locatie, onze Ripstar Crew. Zij zorgen voor een persoonlijke sfeer en delen graag hun passie voor surfen met jullie. De passie en de lifestyle die onze crew overbrengt op onze gasten, is een van onze onderscheidende kwaliteiten.
 • Respect voor mens, natuur en onze omgeving Zonder de oceaan zouden wij geen surfkampen kunnen organiseren. Daarom zorgen we daar graag goed voor en inspireren we onze gasten graag om hetzelfde te doen. Zo compenseren we de CO2-uitstoot van onze busreizen, organiseren we beach clean-ups, koken we in de basis vegetarisch en zijn plastic flessen verboden op de camps. Meer over duurzaamheid.
Meer over Team Surf

Ripstar organiseert al sinds 2005 surfcamps & opleidingen

We begonnen in 2005 met ons eerste surfkamp in het Zuid-Franse l’Amélie Plage. Simpelweg omdat de snowboarders die elke winter met ons mee op reis gingen, ook in de zomer met ons mee wilden! Inmiddels is dat kamp uitgegroeid tot meer dan twaalf surfkampen langs de Europese kust, in Nederland, Frankrijk en Spanje. Niet alleen voor volwassenen, maar ook voor jeugd, jongeren en gezinnen, want surfen is voor jong en oud leuk om te leren op vakantie. Onze surfvakanties zijn daarnaast ook geschikt voor intermediate surfers. Ben je al heel ervaren? Volg dan een opleiding tot surfinstructeur, en dan sta je volgende zomer wellicht op onze surfkampen als surfinstructeur!

Over Ripstar

Waarom zou ik een surfvakantie van Ripstar moeten kiezen?

Ripstar biedt kleinschalige surfvakanties in Europa voor jongeren, volwassenen en gezinnen. Door onze persoonlijke aanpak en aanwezigheid van de enthousiaste Ripstar Crew, beleeft iedereen een unieke (eerste) surfervaring. Onze surfinstructeurs hebben allen internationale bevoegdheid en zijn vaak door ons zelf opgeleid. Daardoor bieden we hoogwaardige surflessen voor alle niveaus, waarbij je écht progressie maakt. Veiligheid, plezier en actie staan bij ons voorop!

Kan ik ook mee naar de surfkampen als ik nog geen ervaring heb?

Zeker! Alle surfkampen zijn uitermate geschikt voor beginners. Doorgaans is zo’n 60-70 procent per week beginner, dus je zal niet de enige zijn. Als beginner kom je in een surfles voor beginners en leer je alle basis om veilig om te gaan met de zee, stromingen en je eigen surfboard. En we zorgen ervoor dat jij snel je eerste golf pakt, natuurlijk! Een onvergetelijk gevoel, weten we uit ervaring.

Ik wil alleen komen. Is dat mogelijk?

Zeker! We houden onze surfvakanties graag kleinschalig, waardoor je ook alleen kunt komen. We begrijpen dat het spannend is, maar er zijn vaak veel mensen alleen. We delen alleenreizigers zoveel mogelijk in bij elkaar, zodat iedereen elkaar snel leert kennen. Doordat je deelneemt aan de surflessen in kleine groepjes van maximaal 8, leer je elkaar snel en laagdrempelig kennen.

Welke locatie is het beste voor mij?

Dat hangt er helemaal vanaf! Bijvoorbeeld hoe oud je bent, wanneer je op surfvakantie wil en of je ver wil reizen of dicht bij huis wil blijven. Kijk vooral lekker rond naar onze verschillende surfvakanties. Kom je er niet uit? Geen probleem. Dan helpt ons team je graag verder. Neem gerust contact met ons op via WhatsApp, Instagram, telefoon of e-mail, net wat jij fijn vindt.

Hoe zien de surflessen eruit?

Onze surflessen worden gegeven in blokken van 1,5 uur. Je verzamelt met je lesgroepje op het strand en daar begint de surfinstructeur met de les. Je doet een korte warming-up, krijgt uitleg op het strand en gaat daarna het water in. Soms zal de instructeur tijdens een les iedereen weer even het water uit halen, om nog extra uitleg te geven aan de hele groep. Ook krijg je tussendoor tips vanuit het water en helpen de instructeurs je om zoveel mogelijk golven te pakken. Elke les heeft een andere opbouw. Dit is altijd afhankelijk van het niveau van de groep en de golfhoogte. Eén ding is zeker; elke les is weer anders en altijd super leerzaam!

Moet ik mijn eigen wetsuit en surfboard meenemen?

Nee, dit is niet nodig. Als je met Ripstar meegaat op surfkamp zitten alle materialen die je nodig hebt inclusief het pakket. Wij hebben voldoende wetsuits en surfboards voor iedereen beschikbaar. Zowel voor tijdens de lessen, maar ook als je wil vrijsurfen. Naast softtops voor beginners hebben we ook surfboards voor meer ervaren surfers. Je eigen surfboard en wetsuit meenemen mag natuurlijk wel altijd. We hebben genoeg ruimte waar je je spullen kunt stallen.

Ik ben een intermediate surfer, zijn de surfkampen voor mij geschikt?

Zeker! Onze instructeurs geven ook intermediate surfers les. Je komt dan in de lesgroep met meer ervaren surfers. De instructeurs gaan dan met je mee naar de line-up (mits de condities dit toelaten) en helpen je zelfstandig golven te pakken. Ook geeft de instructeur tips over down-the-line surfen, de surfregels en bottom-turns. Zegt dit je helemaal niets? Geen zorgen; je leert het vanzelf tijdens de week.

Kan ik ook korter of langer dan één week komen?

Omdat we een vast programma bieden, is het helaas niet mogelijk om korter dan één week te komen op onze surfkampen, of om op een andere dag aan te komen. Je kunt natuurlijk wel langer blijven. Als je twee weken of langer blijft, krijg je ook korting op elke extra week!

Ik wil graag met een groep komen. Is dit mogelijk?

Zeker! Jullie kunnen individueel boeken en aangeven dat jullie bij elkaar horen. Eventueel is het mogelijk om een korting voor jouw groep te regelen. Neem hiervoor contact met ons op. Wil je echt met een grote groep naar onze surfvakanties komen? We bieden ook op maat gemaakte surfkampen voor scholen, bedrijven, verenigingen en meer. Bekijk hiervoor ripstar.nl/groups.

Ik heb nog andere vragen. Wat nu?

Stel ze gerust! Je kunt ons van maandag t/m vrijdag bereiken tussen 9.00 en 17.30 uur. Je kunt ons bellen, WhatsAppen of e-mailen, net wat jij fijn vindt. In het weekend zijn we helaas gesloten, maar we nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op. Bekijk alle mogelijkheden via ripstar.nl/contact.