Welkom bij Ripstar

Filters

Reviews
Afdeling Alles
 • Alles
 • Young - 193 Reviews
 • Snow - 73 Reviews
 • Surf - 239 Reviews
 • Kite - 28 Reviews
 • Family - 75 Reviews
 • Groups - 20 Reviews
Sortering Meest behulpzaam
 • Meest behulpzaam
 • Meeste sterren
 • Minste sterren
 • Nieuwste review
 • Oudste review
Bekijk 0 reviews

Snow & Family

Een volledig verzorgde Snow & Family wintersport in Oostenrijk.

Snow & Family wintersport familie

Dé wintersport voor het hele gezin in Oostenrijk

Tijdens de kerst- en voorjaarsvakantie organiseren wij meerdere wintersport reizen voor families in Oostenrijk. Deze reizen zijn speciaal voor sportieve gezinnen, die graag op een onbezorgde familie wintersport gaan. Je verblijft als gezin in een mooie accommodatie met ontbijtbuffet, Oostenrijks diner, en wellness met sauna. Wij regelen alles omtrent het wintersporten: de skipassen, ski- en snowboard lessen, activiteiten op de piste en materiaalhuur. Onze Nederlandstalige instructeurs zijn ervaren, gediplomeerd en delen de lessen in op niveau. Na een heerlijke dag op de piste organiseren we ‘s avonds leuke activiteiten voor jong en oud!

 

Snow & Family Skivakantie Kitzski

Waarom op Snow & Family wintersport met Ripstar?

Verblijf in een luxe familiehotel met de hele groep

Verblijf in een luxe familiehotel met de hele groep

Les van Nederlandstalige, gediplomeerde Ripstar-instructeurs

Les van Nederlandstalige, gediplomeerde Ripstar-instructeurs

Volledig verzorgde wintersportreis voor gezinnen; fulltime ontspannen

Volledig verzorgde wintersportreis voor gezinnen; fulltime ontspannen

Snow & Family: hét sneeuwavontuur voor een wintersport familie

Onze Snow & Family camps zijn een unieke belevenis voor elke wintersport familie. We hebben elke trip een gezellige groep vol sportieve families die voor de eerste keer komen, maar ook al jaren met ons mee op reis gaan. Het is altijd een geliefd concept geweest en is nog steeds erg populair onder de families. Benieuwd waarom?

 • Ski- of snowboard lessen van onze gediplomeerde Nederlandstalige instructeurs. Als specialist in sneeuwsporten hechten wij enorm veel waarde aan kwaliteit in onze lessen. Wij werken daarom met onze eigen Ripstar instructeurs die de lessen in het Nederlands kunnen geven. Zo kan iedereen de leraar goed verstaan. Ook zorgen we ervoor dat iedereen wat leert door lessen op niveau te geven.
 • Een activiteiten programma voor jong en oud. Wat Snow & Family zo leuk maakt is dat naast het skiën de Ripstar crew nog veel meer leuke dingen organiseert. Zo zijn er toffe clinics zoals een funpark clinic, maar ook gezellige avondactiviteiten met de hele groep. Zo leer je de groep kennen en maken we er met zijn alle een onvergetelijke wintersport familie vakantie van.
 • Verblijf in mooie accomodaties met halfpension. Onze accomodaties kiezen we altijd persoonlijk uit op gezelligheid en functionaliteit. Per reis kan het verschillen of je in een mooi chalet, hotel, of groepshuis zit. Wat wel altijd hetzelfde is: het ontbijt en diner is inclusief. Elke dag wakker worden met een vers ontbijtbuffet en avondeten met typisch Oostenrijkse 3-gangen diners, heerlijk zorgeloos.
 • 24/7 begeleiding van ons ervaren snow team. Op alle locaties staat een ervaren team voor jullie klaar. De Ripstar crew is standaard aanwezig om clinics en activiteiten te organiseren en te helpen mocht er iets aan de hand zijn. Ze zullen ervoor zorgen dat alles tot op de puntjes is geregeld en het ongetwijfeld een gezellige week wordt.

Wintersport voor het hele gezin!

FAQ

Hoeveel gezinnen kunnen er mee per week?

Per week kunnen er circa 13 gezinnen mee op onze familie wintersport. Zo houden we de reis kleinschalig en zorgen we ervoor dat iedereen elkaar snel leert kennen! Het aantal plekken per reis is dus beperkt.

Kan ik ook groepskorting krijgen op deze wintersport?

Dit is mogelijk bij een aanvraag vanaf vier gezinnen (bestaande uit minimaal drie personen per gezin). Neem hiervoor contact met ons op via 020 688 60 90 of family@ripstar.nl!

Is ontbijt en diner inbegrepen?

Ja! We verblijven in de accommodatie op basis van halfpension. ‘s Ochtends staat er een ontbijtbuffet klaar voor het hele gezin, ‘s avonds eten we een Oostenrijks dinerbuffet in het restaurant van het hotel. Overdag spreken we een lunchplek af op de piste, je bent hierin vrij om wel of niet aan te sluiten.

Niet iedereen uit onze familie wil skiën of snowboarden, is dit een probleem?

Nee, dat is geen probleem. Onze lessen zijn ook niet verplicht. Wel raden wij iedereen aan om bij ons lessen te volgen. Jong of oud, beginner of gevorderd; wij streven ernaar om iedereen wat bij te leren.

Ik heb een kind onder de twee jaar, hoe werkt dat?

Baby’s tussen de 0 en 2 jaar verblijven gratis in de accommodatie. Geef dit aan in je boeking, dan plaatsen we een babybed op de kamer.

Wat is de minimumleeftijd voor de lessen?

De minimum leeftijd voor lessen is vijf jaar.

Zijn de begeleiders en instructeurs Nederlands?

Ja, al onze Ripstar-instructeurs en reisleider zijn Nederlands!

Is er ook tijd om vrij te skiën met mijn familie?

Ja, wanneer jullie meedoen aan de lessen zullen deze altijd in de ochtend plaatsvinden. De middag is dan vrij om zelf in te vullen met de familie, of andere deelnemers van het snowcamp.

Wat is de gemiddelde leeftijd van de kinderen op de wintersport?

De gemiddelde leeftijd verschilt per reis. Op de pagina van elke reis staat aangegeven voor welke leeftijd de reis is aanbevolen.

Moet je goed kunnen skiën of snowboarden om mee op vakantie te gaan met Ripstar?

Nee, zeker niet. Onze instructeurs helpen je graag op weg. Ervaren skiërs en snowboarders zijn natuurlijk ook hartstikke welkom; we hebben lessen voor elk niveau. Het skigebied is erg vriendelijk voor beginners en gezinnen.

Is er oppas mogelijk voor jonge kinderen?

De meeste kinderen die met ons meegaan zijn vanaf 5 jaar en doen mee met de les. Bij voldoende interesse kunnen wij een oppas meenemen. De oppas is altijd tot 13:00. In de middag is oppas niet mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden en kosten.

Gaan er ook families mee uit België?

Ja, er gaan vaak families uit België mee! Vaak is een deel van de crew ook Belgisch.