Welcome to Ripstar
Jouw review
 • Stap 1 - Kies afdeling
 • Stap 2 - Schrijf review
 • Stap 3 - Jouw naam

Super nice dat je een review achterlaat. Alle feedback helpt ons beter te worden.

Kies de afdeling

 • Surf
 • Snow
 • Young
 • Family
 • Groups

Wanneer was je mee?

Maand
 • Januari
 • Februari
 • Maart
 • April
 • Mei
 • Juni
 • Juli
 • Augustus
 • September
 • Oktober
 • November
 • December
Jaar
 • 2017
 • 2018
 • 2019
 • 2020
Stap 2 - Schrijf je review

Je was dus op mee met een activiteit van Ripstar . Vertel ons jouw verhaal.

Titel

Jouw verhaal

Stap 3 - Jouw naam en rating

We zijn bijna klaar om review [titel van 10 woorden] te posten. Even nog de laatste details

Jouw rating

Hoeveel van de 5 sterren geef je ons?

Jouw naam

Jouw e-mailadres

Laatste check
Jouw rating Aanpassen
Naam Aanpassen
E-mail adres Aanpassen
Titel Aanpassen
Verhaal Aanpassen
Versturen

Filters

Reviews
Afdeling Alles
 • Alles
 • Young - 138 Reviews
 • Snow - 24 Reviews
 • Surf - 74 Reviews
 • Family - 36 Reviews
 • Groups - 8 Reviews
Sortering Meest behulpzaam
 • Meest behulpzaam
 • Meeste sterren
 • Minste sterren
 • Nieuwste review
 • Oudste review
Bekijk 0 reviews

Reviews

Filters for All
280 Reviews
5/5

Bibi

Deelnemer van Ripstar Young
in augustus 2020

"Super leuke reis waar ik enorm veel heb gedaan en geleerd!”
1
1

Het was echt een topkamp! Zoveel leuke nieuwe mensen leren kennen en nieuwe dingen gedaan. Iedere dag surfen geeft zo'n heerlijk gevoel! Komend jaar ben ik er zeker weer!

4/5

Meike Bierkens

Deelnemer van Ripstar Young
in juli 2019

"Eerst heel hectisch,maar daarna super”
0
0

Mijn eerste indruk was niet goed, ik kwam aan en je werd meteen aan je lot over gelaten omdat er nog een andere week aanwezig was. Eigenlijk ging dit vrij snel weg toen we rond geleid werden door monta zelf. Het weer zat ook niet echt mee de eerste dag. Het water op het kamp kon ik niet drinken en werd er erg ziek van, waardoor ik de eerste dagen ook erg ziek was. Gelukkig was de Aldi dicht bij en konden we water halen. Schoonwater. Verder waren de surflessen ook echt heel leuk en hebben we veel geleerd, mooie vriendschappen opgebouwd en een toffe week gehad. Wel was het een rommeltje toen we weer naar huis gingen, de nieuwe groep van de nieuwe week kwam aan, die hadden wat spullen zoals kabeltjes van de iPhone gepakt van andere (van ons dus) dit was wat minder. Dat mag van mij betreft wel wat beter georganiseerd worden. Maar het was een top week en zit nu met vrienden te twijfelen voor het laatste jaar ook nog mee te gaan 😁

5/5

Bénice

Deelnemer van Ripstar Young
in september 2020

"Heel erg leuk!”
2
0

Ripstar is een super gezellig kamp. Je maakt veel nieuwe vrienden en het surfen plus de activiteiten erbij zijn top! Er hangt een super chille sfeer en de begeleiders zijn super aardig!

5/5

Tessel

Deelnemer van Ripstar Young
in augustus 2019

"Het was een super gezellige week die ik nooit meer ga vergeten!”
1
0

Ik had niet gedacht dat ik het zó leuk zou vinden. Je leert elkaar heel snel kennen, zowel de begeleiders als de andere ‘kinderen’. Elke dag zijn er naast het surfen leuke activiteiten en je hebt ook heel vaak wat tijd om wat voor jezelf te doen. Bijvoorbeeld om naar Monta te gaan met vrienden of gewoon te chillen op het kamp. Ik heb ontzettend hard gelachen, nieuwe vrienden gemaakt en ik zal het nooit meer vergeten. Oh ja en het eten was ook heel lekker!

4/5

Lara

Deelnemer van Ripstar Young
in augustus 2020

"Het was geweldig!”
0
0

Ripstar surfcamp was een geweldige ervaring. Je leert er veel leuke nieuwe mensen kennen en er hing altijd een gezellige sfeer op het kamp. Ik mis het!

5/5

Lara

Deelnemer van Ripstar Young
in juli 2020

"Een perfect georganiseerd surfcamp”
1
0

Het surfcamp is heel goed geregeld met hele lekkere maaltijden en leerzame surflessen, die er voor gezorgd hebben dat ook ik aan het eind van de week veel golven wist mee te pakken. Je wordt al snel een hechte groep en dat is heel gezellig. Ik heb een geweldige week gehad bij ripstar.

5/5

Kiki Ekelmans

Deelnemer van Ripstar Young
in augustus 2019

"Het was een super leuke ervaring”
1
0

Ik vond het super leuk. Het surfen was super gaaf zeker omdat het ook best snel lukte. Het eten was lekker en de mensen waren ook erg leuk. Er werden veel leuke dingen georganiseerd en er was genoeg te doen. Ik heb me geen moment verveelt. Ik vond het wel jammer dat er heel streng werd opgelet hoe vroeg we moesten slapen, maar dat snap ik ergens ook wel.

4/5

Deelnemer van Ripstar Young
in augustus 2019

"Super gezellige sfeer met leuke activiteiten!”
0
0

Het was een hele fijne week met allemaal gezellige mensen! Ik heb er veel bijgeleerd! Het eten was super! Ik ga zeker terug komen. Xo

5/5

Loïs Maarseveen

Deelnemer van Ripstar Young
in augustus 2020

"Beste week van mijn zomer”
1
0

Ik was samen met twee vriendinnen van turnen naar het surfkamp geweest en wij hadden met opzet gekozen voor Oost omdat die een iets minder groot aantal mensen had en dat leek ons gezelliger. De reis was heel goed verlopen en toen we aankwamen kregen werd er een kort verhaaltje gedaan over wat we konden verwachten die week. Ik had zelf nog nooit gesurft maar ik heb echt veel geleerd, en daarnaast hebben we met iedereen spelletjes gedaan en de dorpjes bezocht en veel andere activiteiten gedaan. Het eten was ook super, er was een divers ontbijt en elke avond aten we wat anders. Het was ook fijn dat alle tenten er gewoon staan met al een slaapmatje zodat je niet superveel spullen zelf mee hoeft te nemen. Naast alle activiteiten was er ook genoeg tijd om lekker te niksen in de zon en we kregen ook de vrijheid om zelf naar het dorp te gaan zodat je lekker rustig langs alle winkeltjes kon. Al met al was ik echt positief verrast met wat we allemaal gedaan hebben in die ene week en is het echt een geweldige tijd geweest met de liefste crew. Ik zal die week nooit vergeten en zal dan ook zeker een keer naar de 18+ camps willen gaan! (Nog een puntje, ik was zelf al 18 maar mijn vriendinnen nog niet, dus het was superfijn dat het totaal geen probleem was om ook met het Young camp mee te gaan)

5/5

Lotte

Deelnemer van Ripstar Young
in juli 2020

"Super gezellige sfeer, je leert iedereen snel kennen”
0
0

Geweldige vakantie gehad, leren surfen, lekker het stadje ontdekt en gerelaxt op het kamp. Veel nieuwe dingen geleerd in clinics en nieuwe vrienden gemaakt die ik nog steeds zie. Dit jaar ben ik van plan twee weken te gaan.

4/5

anoniem

Deelnemer van Ripstar Young
in juli 2019

"Heel leuk, gezellig en top locatie, surf begeleiding iets minder.”
0
0

Ik vind het een super gezellig kamp, leuke activiteiten en goede balans tussen leuke dingen doen met zen alle en vrije tijd. Het stadje montalivet was super leuk. De begeleiding van het surfen was heel aardig, en wilde je ook goed coachen maar dit ging wat moeilijk omdat de surfgroepjes best groot waren. Daarom ben ik niet heel erg vooruit gegaan met surfen. Verder was het een top kamp.

5/5

Ella Mcnab

Deelnemer van Ripstar Young
in september 2020

"Een leuke tijd gehad, de mensen waren aardig en de lessen top!”
0
0

Het was een van de leukste vakanties tot nu toe. Heb hele leuke vrienden gemaakt en veel beter leren surfen. Iedereen op het kamp was super aardig en alles was goed geregeld. Er was altijd iets te doen en je mocht gewoon lekker je eigen gang gaan wat ik heel fijn vond. Overal een top vakantie!!

3/5

anoniem

Deelnemer van Ripstar Young
in augustus 2019

"Heel gezellig, maar soms net iets té relaxt georganiseerd.”
0
0

De aankomst moet beter geregeld worden. Mensen zijn moe en willen snel hun eigen tent in. Daarnaast moeten workshops ook echt doorgaan, nu kwam degene die de workshop moest geven er pas op het moment zelf achter. Ook moet er rekening gehouden met voorkeuren in de surfgroepjes. Natuurlijk willen mensen nieuwe vrienden maken en zullen dit ook doen, maar als je samen op surfkamp gaat verwacht je ook samen te gaan surfen. Daarnaast was de hygiëne slecht (afwassen van borden etc.). Ik heb uiteindelijk wel n superleuke tijd gehad, waar ik jullie erg voor wil bedanken. Hopelijk kunnen jullie iets met deze feedback.

5/5

Pom van Erp

Deelnemer van Ripstar Young
in september 2020

"Super gezellige sfeer en hele leuke ervaring”
0
0

Ik vond het echt super, ik heb nieuwe vrienden gemaakt met wie ik nog steeds contact heb waar ik erg blij mee ben en het surfen zelf vond ik ook een heel leuke ervaring (vooral de sunset surf) ook de extra opties als paintballen en yoga waren leuk om te doen met de groep. Het was ook fijn dat de douches en wc helemaal in orde waren en dat je genoeg vrije tijd kreeg om van alles te doen op en rondom 't kamp.

5/5

Romy Vierenhalm

Deelnemer van Ripstar Surf
in juli 2019

"Hele relaxte en volwassen sfeer”
1
0

Precies hetzelfde als bovenstaande en als toevoeging, de crew doet altijd zijn/haar best om alles mogelijk te maken. Zij passen zich aan, aan de wensen van de gasten. Zo is elke week anders en heeft iedereen een unieke ervaring. Dat maakt het zo bijzonder.

4/5

Emma

Deelnemer van Ripstar Surf
in augustus 2019

"Genoten, fijne sfeer, fijne crew, super lessen.”
0
0

Ik heb enorm genoten, het was een heerlijke week. Toch zou ik als tip mee willen geven om zoveel mogelijk kosten die ik nu op het kamp zelf maakte, vooraf al te laten betalen. Zo kan je op het kamp gewoon volle bak genieten. Dus; lunch, avondeten, Lacanau allemaal vooraf al betalen 😀

4/5

Erik

Deelnemer van Ripstar Surf
in juni 2019

"Heel relaxed en een toffe ervaring.”
0
0

Het surfcamp was een hele relaxed vakantie ervaring. Goede lessen en meerdere leuke clinics er naast.

5/5

Auke Bouwmeester

Deelnemer van Ripstar Surf
in juni 2019

"Leren surfen, nieuwe mensen ontmoeten en een relaxte vakantie”
1
0

Ik vond dat het Ripstar surfcamp heel goed in elkaar zit. De organisatie was strak geregeld, de crew was aardig en de omgeving was super. Wat ik ook heel fijn vond is de vrijheid van de aangeboden activiteiten. Naast het surfen werd er elke dag een activiteit aangeboden waar je aan mee kon doen. En tot slot vond ik de slaapgelegenheid ook top!

5/5

Walter Bossenbroek

Deelnemer van Ripstar Surf
in juni 2019

"Super sociaal en stoked camp, je waant je helemaal in de surf sfeer bij binnenkomst.”
0
0

Al tijdens de busreis kon je merken dat er direct een gezellige sfeer zou ontstaan tijdens het kamp, iedereen is zo chill en stoked dat je het zelf ook wordt. De crew helpt hier goed bij! Wat ik belangrijk vond is dat surfen echt op plek nummer 1 stond en dat daar alles omheen draait. Je komt tenslotte om lekker te (leren) surfen!

5/5

Anne Dijkstra

Deelnemer van Ripstar Surf
in september 2019

"Een fijne plek om jezelf te zijn en met elkaar te genieten van zon”
0
0

Super fijne combinatie van gezamenlijk veel leuke dingen doen en tijd voor jezelf. Jezelf uitdagen in het water en vervolgens heerlijk voldaan avond eten op t camp. Super ervaren surf leraren en veel mogelijkheden in en rondom het camp! Ga sowieso weer!

5/5

Michiel van Opstal

Deelnemer van Ripstar Surf
in augustus 2019

"Erg leuk, gezellig, goed verzorgd en laag drempelig.”
0
0

Het was een super tof camp. Na een zomer hard werken was dit een mooie afsluiter. Fijn dat ik zo laat nog kon boeken (2 weken van te voren geloof ik) en super chill dat het zo makkelijk was om in m'n eentje overal bij aan te sluiten. Qua prijs vond ik het ook erg goed voor wat je er voor terug krijgt. De surflessen vond ik ook erg leuk, al merkte je wel dat we met zo'n grote groep waren (als in het totaal, ik geloof 40/45 mensen), dat Jelmar en Dudu volgens mij een beetje onderbemand waren.

4/5

Nathalie

Deelnemer van Ripstar Surf
in juli 2020

"Een gezellig kamp met een relaxte sfeer”
0
0

Op het camp hing er een super relaxte sfeer. De crew was heel chill, het eten super goed, het surfen top! Avondjes chillen en doorzakken op het camp werden op donderdag afgewisseld met een avond party in een bar in een dorp verderop, super combi

5/5

Tanja Steenbeek

Deelnemer van Ripstar Surf
in september 2020

"Gezellig kamp met een super ontspannen sfeer”
1
0

Was een heel tof kamp. Feit dat je naar het strand kon lopen was heel fijn en de vibe was echt top. Super relaxte mensen en crew en alles wordt voor je geregeld, je hoeft alleen maar na te denken over welk plekje in de zon je gaat chillen.

5/5

Maarten

Deelnemer van Ripstar Surf
in augustus 2019

"Heerlijk surfen én ontspannen”
0
0

Iedereen in het kamp komt met dezelfde mentaliteit, (leren) surfen en een mooie tijd hebben met elkaar. Aan het einde van de week leek het alsof we met één grote vriendengroep op vakantie waren. Naast het surfen werden er ook nog veel leuke andere activiteiten georganiseerd door de gezellige crew, maar als je even een dutje wilde doen in hangmat was dat ook prima. Mijn reis voor de volgende zomer is al geboekt!

5/5

Dorinda de Ruiter

Deelnemer van Ripstar Surf
in juli 2019

"Geweldig”
0
0

Fantastische week gehad bij Ripstar. Leuke sfeer, gezellige crew en top locatie.

5/5

Walter

Deelnemer van Ripstar Surf
in september 2020

"Onwijs leuk camp met een goede vibe”
0
0

Super gaaf! Relaxte crew, goed eten, chille mensen en genoeg aanbod in activiteiten naast het surfen.

5/5

Maroushka

Deelnemer van Ripstar Surf
in augustus 2019

"Chille vibes level over 9000”
1
0

Super fijne mensen die alles regelen, ontzettend lekker eten, elke dag leuke dingen om te doen of leren maar wel onder het motto 'niks moet alles mag', toffe surfinstucteurs die met veel positiviteit les geven en een mooie omgeving. Ik kom 100% zeker terug! 🤙🏻

5/5

Moos van Doorn

Deelnemer van Ripstar Young
in juli 2020

"Het was heel gezellig!”
0
0

Het kamp was heel gezellig en ik heb veel geleerd bij het wakeboarden. Het was wel kut weer maar ja..... Het eten was ook lekker. En de begeleiders waren heel aardig en chill

4/5

Thomas Borry

Deelnemer van Ripstar Young
in mei 2020

"Heel goed bevallen!”
0
0

Het wakeboardkamp is me over het algemeen heel goed bevallen. Het wakeboarden en de bijkomende activiteiten waren plezant, we zaten in een leuke groep en de begeleiding was ook goed. Ik heb echter nog een paar opmerkingen: in het begin van de week mocht de groep zelf zijn regels opstellen omtrent het gedrag en slapengaan. Dat lijkt me een goed idee, maar zet er in het vervolg een limiet op. Een 12-jarige houdt het niet vol om elke dag pas tegen 1 uur te gaan slapen. Verder vind ik persoonlijk dat er nog iets meer de nadruk mocht gelegd worden op gezond eten. Daarbij kan een stukje fruit 's morgens of 's middags bijvoorbeeld al helpen. Hoe dan ook, ik heb er van genoten!

5/5

Carlijn

Deelnemer van Ripstar Surf
in juli 2020

"Een heerlijke goed geregelde sportieve week waar je je tijdsbesef verloor.”
1
0

Een week waar ik veel geleerd heb, buiten de surf en yoga lessen, waren er veel (nieuwe) buiten activiteiten. De faciliteiten op het kamp waren goed voor elkaar en het eten bereid door de crew viel ook erg in de smaak! Er hing een relaxte en fijne sfeer in de groep, we kijken al uit naar de reünie! Het kamp is zeker een aanrader als je van sportiviteit en gezelligheid houdt, je bent er echt even helemaal uit! :)

5/5

Marieke Dinkla

Deelnemer van Ripstar Family
in mei 2020

"Ik vond het een geweldig kamp!”
0
0

Het was goed geregeld! Hele leuke crew! Een geweldige week gehad! Ik heb ook echt veel geleerd tijdens de surflessen en ik vond het leuk dat we tijdens de surflessen voornamelijk in het water lagen.

4/5

Bram

Deelnemer van Ripstar Family
in juli 2020

"Gezellig, positief en goed georganiseerd.”
0
0

Het kamp was prima, tent uitstekend. De begeleiders waren aardig en kundig. Probleempjes werden goed opgelost. Materialen prima. Enige tip is als er een conflict is tussen de crew dat dit wordt uitgesproken als het niet hoorbaar is voor gasten. Verder complimenten voor Kim. Groet Bram

5/5

Denise Boom

Deelnemer van Ripstar Family
in juni 2020

"De tijd van je leven”
0
0

Gezellig en creatief ook leer je er veel.

5/5

Martijn, Yvette, Mila en Jero

Deelnemer van Ripstar Family
in juli 2020

"Een superleuke en sportieve week gehad met ons gezin!”
0
0

Het Ripstar-camp was echt een onvergetelijke ervaring: de surflessen waren intensief maar superleuk! De lokatie, Casa Joia, is ook een héle fijne plek. De tent is van alle gemakken voorzien, het zwembad is heerlijk en de bbq avond met de andere gasten was ook erg gezellig. De omgeving is prachtig, dus na het surfen is er nog genoeg te doen en te zien. We hebben ENORM genoten, mede dankzij het Ripstar team, en de gastheer en -vrouw van Casa Joia! Muito obrigado!!!

5/5

Arnout Mussche

Deelnemer van Ripstar Family
in mei 2020

"Gezellig, compact, vriendelijk, leerrijk, relax, eenvoud siert”
0
0

Kamp was mooi verzorgd, netjes opgestelde tenten met leuk 'centraal pleintje'. Was ons eerste kampeerervaring, en zeker het herhalen waard. De surflessen werden zeer professioneel gegeven, na een weekje konden we met z'n allen rechtstaan. De animatie was voor de kids zeker voldoende en mooi georganiseerd. Brood voor ontbijt was handig. Voor de 4 diner's een dikke pluim voor de koks. De pizza-avond waarbij de ouders konden quality-timen is een mooi initiatief. Wij komen terug! (We worden nu reeds onder druk gezet door onze kids 🙃). Doe zeker zo voort.

5/5

Ruben Galjaard

Deelnemer van Ripstar Surf
in oktober 2020

"Wat geweldig kamp was dit, ik heb zo ontzettend genoten!”
1
0

Dit kamp was echt te geweldig gewoon! Ik heb vanaf dag 1 tot de laatste minuten genoten van alles in en op het kamp. De crew members zijn echt super stoked altijd, de accomodatie is top, het eten was lekker en de golven waren meer dan goed (ook voor intermediate surfers). Ik kan dit kamp aan iedereen aanraden ook als je nog geen surf ervaring hebt. Je leert echt lekker surfen en de Surfinstructeurs nemen alle tijd voor je! Mijn boeking voor volgend jaar staat al klaar!🤙🏼

5/5

Maarten Boek

Deelnemer van Ripstar Surf
in april 2020

"Fijne vibe met goeie leraren.”
0
0

Er was echt een mega goede vibe op het camp, goed verzorgd door de crew en er stond altijd iemand klaar als je een vraag had. Mega goede en duidelijke surfles door fijne en kundige instructeurs.

5/5

Didi

Deelnemer van Ripstar Surf
in november 2020

"Bijzonder gezellige surf week!”
1
0

Echt een super leuke week gehad op het Premium Surfcamp! Alleen op reis gaan blijft altijd even spannend, maar tijdens de busreis vormde zich al meteen een hele gezellige groep. Het strand is echt om de hoek bij het surfcamp, dus je ligt zo in het water te spartelen. Echt genieten! Ook de activiteiten naast het surfen waren vermakelijk: lekker wijntjes proeven en yoga'en. Ook werden er elke dag heerlijke en uitgebreide maaltijden geserveerd. Maar het belangrijkste was vooral de gezellige crew en relaxte ambiance. Al met al een top vakantie in France, dus volgend jaar ga ik sowieso weer terug!

5/5

Ruben Galjaard

Deelnemer van Ripstar Surf
in oktober 2020

"Wat geweldig kamp was dit, ik heb zo ontzettend genoten!”
0
0

Dit kamp was echt te geweldig gewoon! Ik heb vanaf dag 1 tot de laatste minuten genoten van alles in en op het kamp. De crew members zijn echt super stoked altijd, de accomodatie is top, het eten was lekker en de golven waren meer dan goed (ook voor intermediate surfers). Ik kan dit kamp aan iedereen aanraden ook als je nog geen surf ervaring hebt. Je leert echt lekker surfen en de Surfinstructeurs nemen alle tijd voor je! Mijn boeking voor volgend jaar staat al klaar!🤙🏼

5/5

Nathalie Saliha-Goedegebuure

Deelnemer van Ripstar Family
in december 2020

"Super leuk georganiseerd, het werkt verslavend”
0
0

Dit is ons tweede jaar dat wij met Ripstar op surfkamp zijn geweest! Dit jaar voor het eerst in Amélie plage. De kamptenten waren weer gezellig opgezet! Duidelijke uitleg en het enthousiasme van de leiding, wat positief doorwerkt op het gezin (zelfs voor pubers). Het motto vrijheid blijheid is prettig, echter de activiteiten zijn dusdanig leuk dat iedereen graag meedoet. M.b.t. het eten, hebben we weer heerlijke gerechten voorgeschoteld gekregen met fantastische toetjes! Wat ons betreft komen we over 2 jaar weer!

5/5

Yoshka

Deelnemer van Ripstar Surf
in november 2019

"Goede surflessen, fijne crew en alles is voor je geregeld!”
1
0

Ik was nog nooit eerder mee geweest met Ripstar, maar het heeft echt mijn verwachtingen overtroffen. De surflessen waren erg persoonlijk, iedereen kon gericht werken aan zijn eigen doelen. Naast surfen zijn er veel verschillende activiteiten waardoor er voor ieder wat wils is. Ik ben zelf vegetariër en daar werd erg goed rekening mee gehouden. Ik heb echt heerlijk gegeten! Ik zit er zeker aan te denken om volgend jaar terug te gaan. Ik zou het dan eventueel leuk vinden om wat meer lunch specials terug te zien! Kortom, een groot succes dus :).

5/5

Sanne

Deelnemer van Ripstar Family
in juli 2020

"Fantastisch relaxt familie surfkamp!”
0
0

Voor de tweede keer dit jaar op het familie surfkamp van Ripstar geweest en weer enorm genoten. Goede formule dat je als gezin samen leert surfen. En daarnaast heel worden er veel extra activiteiten georganiseerd. Fantastische en relaxte campmanager en crew. Als je als familie van een actieve vakantie houdt, is dit echt een aanrader! De zomer variant van de skivakantie.

5/5

Ryeau Van De Laak

Deelnemer van Ripstar Surf
in juli 2020

"Het beste idee van 2020 om twee weken te genieten in pin sec!”
1
0

Het was wederom geweldig, ik heb intens genoten van het surfen, pin sec, de mensen maar bovenal de crew! Twee weken in een onwijs fijne bubbel mogen leven! Heimwee! Tot volgend jaar, stoked!

5/5

Janneke

Deelnemer van Ripstar Surf
in juli 2020

"Was super leuk en gezellig!”
0
0

Op de site stonden een paar dingen die op het kamp zelf niet werden gedaan. Maar ik heb een super gezellige week gehad met hele leuke mensen en het ontzettend naar mijn zin gehad.

5/5

Rosalie

Deelnemer van Ripstar Young
in juli 2020

"Echt super gezellig”
0
0

Ik vond het super gezellig en ik kan nu aan het eind surfen dus voor mij is de week geslaagd

4/5

Suzanne

Deelnemer van Ripstar Young
in juli 2020

"Was echt een top week”
0
0

Ik vind het echt heel leuk, super leuke crew enzo. Natuurlijk vind ik het nog steeds een beetje jammer dat we niet meer naar Frankrijk konden en dat het weer zo slecht was meer daar konden jullie helemaal niks aan doen.

2/5

Hanne Hoevers

Deelnemer van Ripstar Young
in november 2020

"Het surfen was leuk, maar er was slechte communicatie”
0
0

Het kamp was slechter dan verwacht. Er werd beloofd dat we eigen wetsuit voor de hele week, kastruimte en max. 4 personen per tent. Tot mijn verbazing was er altijd trammelant met de wetsuits omdat er te weinig beschikbaar waren. Ook heb ik de hele week uit een koffer geleefd en sliep ik in en 10 persoons tent. Er stond dat we gevarieerd eten zouden krijgen. Het ontbijt was elke dag hetzelfde. Ook was het brood of fruit soms beschimmeld! Zoiets verwacht je niet voor een duur surf kamp. De lessen waren goed maar dat is mijn enige plus punt.

4/5

Tess Richmond

Deelnemer van Ripstar Young
in september 2020

"Super gezellig”
0
0

Iedereen deed leuk mee, de meeste dingen werden goed uitgelegd & de koks hebben ook lekker gekookt!

5/5

Elsa-Mae Reisiger

Deelnemer van Ripstar Young
in juli 2020

"Het was ontzettend geweldig gezellig”
0
0

Ik vond het echt heel gezellig, ik vond het fijn om elke dag bezig te zijn met sporten en we deden elke dag super veel wat ik persoonlijk heel fijn vond omdat je dan aan het eind van de dag ook echt een voldaan gevoel hebt. De begeleiders waren ook heel leuk en heb echt veel geleerd. Het kamp en alle gezelligheid voelde echt als een soort thuis en volgend jaar ben ik weer van de partij hahah :)

5/5

Roman

Deelnemer van Ripstar Surf
in april 2020

"Gezellig en je leert goed surfen”
0
0

Het weer viel helaas tegen, maar de begeleiders waren allemaal heel gezellig.

5/5

pieter snelle

Deelnemer van Ripstar Young
in juli 2020

"Erg leuk”
0
0

Erg leuke reis en goed geregeld. Het enige wat misschien miste waren waterkannen bij het avondeten.

5/5

Femke

Deelnemer van Ripstar Young
in juli 2020

"Geweldig”
0
0

Super leuke begeleiding en surfen

4/5

Lente

Deelnemer van Ripstar Young
in juli 2020

"Heel leuk camp met een gezellige crew”
0
0

Ik vond het heel gezellig, soms wel een beetje te druk! Door de grootte van de groep wist ik aan het eind van de week nog niet iedereen zn naam, wat jammer is. Los daarvan was het onwijs leuk :).

5/5

Isabelle Hanssen

Deelnemer van Ripstar Surf
in juli 2020

"Verwachtingen overtroffen, ontzettend leuke tijd”
1
0

We wisten van te voren niet zo goed wat we moesten verwachten maar dit hadden we nooit kunnen bedenken. We hebben een ontzettend fijne en leuke tijd gehad! De surf lessen waren erg goed geregeld en we hadden een fijne surf leraar. Door de week heen hebben we veel progressie kunnen maken met het surfen! Ook veel andere leuke activiteiten. Vooral de crew was super leuk! Echt een geweldige groep mensen die een super sfeer neerzetten. Wij zouden sowieso nog een keer gaan!

4/5

Roos

Deelnemer van Ripstar Young
in juni 2020

"Het was leuk maar ik had meer verwacht voor de prijs”
0
0

De activiteiten waren leuk en het surflessen was professioneel, alleen voldeed het kamp niet echt aan de verwachtingen die ik had door de prijs en de fotos die ik had gezien.

5/5

Noelene Van bronswijk

Deelnemer van Ripstar Young
in november 2020

"Super leuk!”
0
0

Ontzettend leuk, super leuke crew en veel geleerd tijdens de surf lessen. De sfeer was goed. Er is ook goed gereageerd op wat er gebeurde met het vermiste meisje.. veel aandacht en altijd welkom om je verhaal kwijt te kunnen, heel vertrouwd!

5/5

Tirza de Vries

Deelnemer van Ripstar Young
in juli 2020

"Top!!”
0
0

Ik vond alles echt top geregeld en hele leuke crew.

4/5

Roos

Deelnemer van Ripstar Young
in juni 2020

"Het was leuk maar ik had meer verwacht voor de prijs”
0
0

De activiteiten waren leuk en het surflessen was professioneel, alleen voldeed het kamp niet echt aan de verwachtingen die ik had door de prijs en de fotos die ik had gezien.

4/5

Marianne

Deelnemer van Ripstar Family
in juli 2020

"Zeer leuke sfeer, goed team!”
0
0

Heel gezellig, prachtige plek!

5/5

John van Tuyll

Deelnemer van Ripstar Family
in juli 2020

"Geweldig geregeld. Echt leuk voor jong en oud.”
0
0

Hele familie vondt het erg leuk. Perfecte mix van groeps activiteiten met surfen en paar extra dingen maar zeker niet opdringerig. Top vakantie. Ik denk voor familie iedereen met kinderen van 8 jaar tot 17 jaar erg leuk.

5/5

Femke

Deelnemer van Ripstar Young
in juli 2020

"Geweldig”
0
0

Super leuke begeleiding en surfen

5/5

Floor Scheffer

Deelnemer van Ripstar Young
in juli 2020

"Super gezellig”
0
0

Ik vond het ripstar-camp super leuk, veel mensen, leuke instructeurs en ook nog eens vrije tijd voor jezelf. Er waren super leuke activiteiten waar ik zelf veel van heb geleerd.

5/5

Ilse Zuijdwijk

Deelnemer van Ripstar Family
in juli 2020

"Zeer gezellig, leerzaam surfkamp”
1
0

Het was een erg gezellige week. Waarbij de indeling van surfen, andere activiteiten en ontspanning goed was. Het feit dat er voor je gekookt wordt en heel lekker en gezond maakt het helemaal goed. Kortom een leuke week voor verschillende leeftijden in het hele gezin, waarbij het surfen een leuk hoogtepunt is.

4/5

Inke van Duijn

Deelnemer van Ripstar Young
in september 2020

"Super leuk, maar wel wat verbeterpuntjes.”
1
0

Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad op het kamp. De surflessen waren leuk en leerzaam, en de activiteiten om het surfen heen waren echt super tof. Het vervoer was goed geregeld, en er hing een hele chille sfeer op het kamp. Er zijn wel wat dingetjes die jullie misschien beter kunnen doen, om het kamp nog toffer te maken. Ik sliep vijf van de zeven nachten met mijn vriendinnen in een kapotte tent. Dit zorgde 's nachts voor kou, en soms een natte voortent. Wij hebben al vanaf dag één aangegeven dat onze tent stuk was, maar pas vanaf dag vijf lag er een nieuwe buitentent voor onze tent. Deze moesten wij toen zelf, zonder enige hulp van begeleiders opzetten. Natuurlijk snap ik dat daar niet altijd tijd voor is, maar het zou fijn zijn als er op zo’n moment iemand naar je toe komt om even te vragen of er hulp nodig is. Er waren op het kamp niet genoeg bekers aanwezig voor 64 man. Dit was best vervelend, omdat wij dus geen koffie of thee konden drinken bij het ontbijt. Ook waren er maar een beperkt aantal bakjes voor kwark, hierdoor konden wij ook niet altijd kwark eten bij het ontbijt. Nou snap ik dat het geen “all-inclusive” vakantie is, en je niet in een vier sterren hotel zit. Maar ik denk wel dat dit dingen zijn waarvan je mag verwachten dat ze in orde zijn. En als de campmanager hiervan op de hoogte is, is het misschien slimmer om de deelnemers te vragen om zelf bekers of bakjes mee te nemen van huis. Dit zijn namelijk ook de dingen die mij ervan weerhouden om bijvoorbeeld volgend jaar weer mee te gaan met het Young camp. Verder heb ik het wel echt heel erg naar mijn zin gehad.

4/5

Roos

Deelnemer van Ripstar Young
in juni 2020

"Het was leuk maar ik had meer verwacht voor de prijs”
0
0

De activiteiten waren leuk en het surflessen was professioneel, alleen voldeed het kamp niet echt aan de verwachtingen die ik had door de prijs en de fotos die ik had gezien.

4/5

Fam Ploeger

Deelnemer van Ripstar Family
in juli 2020

"Goede sfeer, relaxed.”
0
0

Voor ons de eerste ervaring met een family SurfCamp. We hebben het erg leuk gehad. Tenten prima met basisvoorzieningen. Erg leuk de centrale plek op het Camp met dito barretje. Diner was goed en smakelijk. Niets moet alles mag. Kinderen werden leuk vermaakt met creatieve spellen. Te gek om met het hele gezin te surfen. Het marktje in Montalivet heel gezellig om te bezoeken.

5/5

Willem Heemskerk

Deelnemer van Ripstar Young
in juli 2020

"Heel leuk en sfeervol”
0
0

Het was gezellig, iedereen deed gezellig mee. Sfeer was er en ook kans op vrije tijd. Aan surfen was zeker geen gebrek🤙🏽

4/5

emily

Deelnemer van Ripstar Young
in januari 2020

"super tof!”
0
0

ik vond het super leuk, leuke activiteiten, goede surfinstructeurs, goed eten! Daarnaast super leuke aankleding. Het kamp zag er echt super mooi en verzorgt uit!

4/5

Julia van Diem

Deelnemer van Ripstar Surf
in juli 2020

"Het was een leuke gezellig week waarin ik veel heb geleerd”
0
0

Ik vond het camp heel gezellig en heb veel nieuwe mensen leren kennen, ik vond alleen het ontbijt in de ochtend niet heel lekker, puur door het brood.

5/5

Tamar

Deelnemer van Ripstar Young
in juli 2020

"Geweldige sfeer en gezellige mensen!”
0
0

Naast heel veel gezelligheid en vrijetijd heb ik heel veel golven gepakt. Ik werd goed geholpen toen ik in het water lag en er hing een relaxte sfeer op het kamp.

5/5

Juliette

Deelnemer van Ripstar Young
in juli 2020

"Super leip kamp met hele chille mensen”
0
0

Super gave week waarbij ik veel nieuwe vrienden heb ontmoet. Elke dag vette dingen doen en natuurlijk lekker surfen. Aan dit kamp heb ik zo veel herinneringen over gehouden.

5/5

Berend veltkamp

Deelnemer van Ripstar Surf
in september 2020

"Facking vet”
0
0

Geen standaard kamp maar veel beter, en veel meer een relaxte vibe.

5/5

Jetske Vloon

Deelnemer van Ripstar Young
in september 2020

"Super goed georganiseerd en super super gezellig SHAKAAAAA!”
0
0

Ik vond alles geweldig geregeld! Alles was super leuk georganiseerd en het kamp terrein was echt perfect. Heerlijk in de duinen en zo dicht bij de zee. De crew was echt super gezellig, van de entertainers tot het keuken team. Ik vond de surflessen en het vrij surfen super handig geregeld. Ik heb er echt de hele week vol gebruik van gemaakt. Ook vond ik de fietsen heel handig, je kon zo even naar Nes als je wilde of even naar het strand. Ook vond ik het eten heel lekker en het ontbijt had alles wat je kon wensen. Ik heb het echt super gezellig gehad en ik mis iedereen nu al!! Ook kan ik nog steeds niet geloven dat we met z'n alleen in het frisbee verhaal zijn getrapt😂😂. Ook alle inside jokes zijn om nooit te vergeten. Enge dingen, shaKKAA, mensen van het goeie leven enzovoort. Dankjewel voor dit geweldige kamp, ik ga volgend jaar zeker weer en dan op 18+. Ook is mijn broertje helemaal stoked door mijn verhalen en hij wil volgend jaar ook super graag mee met Young. 👌🏻🤙🏻🤙🏻

5/5

Amy Roeten

Deelnemer van Ripstar Young
in juli 2020

"onvergetelijk”
0
0

ik vond het geweldig en alles was super goed geregeld! Heb een zulke leuke tijd gehad! Doe dit nu al 7 jaar lang en dit was toch wel echt 1 van de beste die ik tot nu toe heb mogen meemaken! Tot volgend jaar!

5/5

Joyce Vogelzang

Deelnemer van Ripstar Young
in september 2020

"Geweldige ervaring die voor herhaling vatbaar is.”
0
0

Een goed georganiseerd camp met leuke begeleiders met super veel vrijheid!

4/5

Julia van Diem

Deelnemer van Ripstar Surf
in juli 2020

"Het was een leuke gezellig week waarin ik veel heb geleerd.”
0
0

Ik vond het camp heel gezellig en heb veel nieuwe mensen leren kennen, ik vond alleen het ontbijt in de ochtend niet heel lekker, puur door het brood.

5/5

Maike Leerssen

Deelnemer van Ripstar Young
in juli 2020

"Het was een super leerzaam, actief kamp en een chille vibe”
0
0

Het surfkamp was super leuk. In een korte tijd leer je al goed surfen en je leert leuke nieuwe mensen kennen. De sfeer is heel chill en de crew is super aardig. Ook werd er heel lekker gekookt en er werd goed rekening gehouden met vegetariërs.

5/5

Carmen

Deelnemer van Ripstar Young
in juli 2020

"Super gaaf!!”
0
0

Er is heel veel te doen en je leert heel veel over het surfer leven. Iedereen is super gezellig en je maakt veel nieuwe vrienden. Ik vond het super super leuk!

5/5

Merel Van Weenen

Deelnemer van Ripstar Young
in juli 2020

"Ik vond het kamp echt ontzettend leuk!”
0
0

Ik vond het geweldig leuk! Goed georganiseerd en enorme leuke begeleiders!! Het was ook heel erg leuk om al deze water sporten te leren. Ik heb daar goede begeleiding bij gehad!

4/5

Marten Lodema

Deelnemer van Ripstar Young
in juli 2020

"Weer super leuk”
0
0

Ik was er voor de 3e keer en het was weer super leuk

5/5

Kate Norris

Deelnemer van Ripstar Surf
in juli 2020

"Super leuk!”
0
0

Het was een super leuk kamp met leuke activiteiten. Genoeg mogelijkheid om de sport te leren. Leuke groep en begeleiders! Genoeg vrijheid :)

5/5

Bibi driessen

Deelnemer van Ripstar Young
in juli 2020

"Heel leuk en gezellig, veel nieuwe mensen leren kennen!”
0
0

Het was een heel gezellig kamp ik heb veel mensen leren kennen en veel dingen geleerd ik vind ook dat het gewoon heel chill er aan toe ging en dat je alle tijd had om leuke dingen te doen ook waren de begeleiders echt de tofste mensen ooit het was een super leuk kamp en ik ga volgend jaar zeker weer!

5/5

Gijs Leenen

Deelnemer van Ripstar Young
in

"Was echt top super geregeld”
0
1

Echt een super goed kamp alles top geregeld. Alleen kunnen de bedden iets dikker voor de rest alles top georganiseerd!!! Kom volgende jaar zeker weer

5/5

Roderick Cremers

Deelnemer van Ripstar Family
in juli 2020

"Een fantastische mix van surfen, gezelligheid en ontspannen.”
0
0

We hebben intens genoten van onze Ripstar vakantie. Het surfen was top. Maar de rest was net zo leuk. Alle andere activiteiten, de crew, het eten, de atmosfeer, de lodges, het camp. Alles heeft voor een enorm fijne en ontspannen vakantie gezorgd. We komen zeker terug!

5/5

Matimba

Deelnemer van Ripstar Young
in juli 2020

"Het was heel leuk, leerzaam en gezellig.”
0
0

Ik vond het kamp echt te gek. De activiteiten waren super leuk en best wel cool. Het wakeboarden zelf was ook geweldig, er was goede uitleg en hulp dus ik persoonlijk kon ook vrij snel staan, wat het natuurlijk nog veel leuker maakte. Het eten was over het algemeen best lekker en de tenten waren heel ruim. Ik vond het een heel leuk kamp.

5/5

Suzanne

Deelnemer van Ripstar Family
in juli 2020

"Geweldige goede en enthousiaste instructors”
0
0

Geweldige twee weken gehad. Wat een relaxte en gezellige sfeer in het camp. Leuke activiteiten (Walter en Sara zijn top!) en hele goede surflessen. Leuk dat er dagelijks yoga is en dat je fietsen mag gebruiken. Gezuiverd water en douche was ook fijn. En dank Rok voor de prachtige foto’s. Heerlijk gegeten en lekker gevolleybald! Fijn dat crew zo leuk en professioneel is👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

4/5

Sam Crabbé

Deelnemer van Ripstar Young
in juli 2020

"Ik heb het naar mijn zin gehad”
0
0

Het surfen en de surflessen waren veilig, goed geregeld en vooral erg leuk. De sfeer op het kamp was ook erg goed en de tenten waren ook prima. Ik vond het fijn dat we fietsen hadden en dat we de vrijheid kregen om grotendeels zelf te bepalen wat je deed met je dag. Wel vond ik het jammer dat er niet zoals beloofd in de mails heel de dag fruit en siroop aanwezig was. Ook heb ik niet een compleet bestek set gekregen waardoor eten erg moeilijk werd en drinken zonder mok ook. De activiteiten waren wel ook leuk en goed geregeld.

5/5

Kiki

Deelnemer van Ripstar Young
in augustus 2020

"Super”
0
0

Heel erg leuk en chill dat er niet heel veel vast activiteiten waren waardoor er veel vrijheid was en er een chille vibe was.

4/5

Iris

Deelnemer van Ripstar Young
in augustus 2020

"Het was gezellig en leerzaam”
0
0

Ik vond het heel leuk en gezellig, maar uitputtend. Over het algemeen was alles goed geregeld.

5/5

Hessel Koele

Deelnemer van Ripstar Young
in januari 2020

"Fucking gezellige sfeer”
0
0

Ik vindt het enorm gezellig, vooral de groep was erg enthousiast en sociaal. Hoop leuke nieuwe mensen leren kennen en voor mijn gevoel weer verder vooruit gegaan met het surfen. Een topweek dus!

4/5

Fanny Schendstok

Deelnemer van Ripstar Young
in augustus 2020

"Chill”
0
0

Ik vond het erg leuk! (Cliché maar wel waar). We hebben veel gesurft en ik had een erg gezellig surfgroepje met een goede vibe! Verder hebben we lekker bij het kampvuur gezeten in de avond met de gitaar. Overdag gelongboard, spellen gespeeld en genoten van het lekkere weer. Over surfen heb ik veel geleerd en ik ben er ook beter in geworden! Ik heb nieuwe mensen leren kennen en het was allemaal erg relaxed en top! Ik kijk nu al uit naar de reünie!

3/5

Inge Boomstra

Deelnemer van Ripstar Young
in augustus 2020

"Leuke activiteiten maar de rest wat minder”
0
0

Ik vond de activiteiten super, maar de vrije tijd delen wat minder ik was alleen gekomen en was daar om in de vrije tijd vaak alleen. Ook jammer dat we niet samen lunchen. De corona maatregelen werden total niet nageleefd, zo gaf de camp manager mensen van ameland adventure gewoon een hand. Het surfen en de surf leraren waren wel fantastisch

5/5

Plinke Hillen

Deelnemer van Ripstar Young
in augustus 2020

"Echt een mega leuke week gehad om nooit te vergeten!”
1
0

Het camp op Ameland was echt geweldig. Locatie was top; gezellig camp, veel ruimte voor spellen, hangmatten waren heerlijk en de afstand tot het strand en de spar waren top. Ik heb heel veel geleerd van de surf instructeurs en de lifeguards. De surf lessen waren heel leerzaam en ook echt hard gelachen. De sunrise surf en sunset surf zijn twee uurtjes om nooit meer te vergeten! De crew was ook chill en heb met een paar echt een goeie band opgebouwd. Het eten was echt echt super goed en de kok was ook nog is heel gezellig!! Legertenten waren chill en nadat ik een niet lek matje had heb ik top geslapen. :)) Ook de douches en wc waren schoon en chill. Het was een heel goed georganiseerd camp! Het lange tongen spel dat we de eerste avond hebben gespeeld was echt mega leuk en maakte de sfeer voor de rest van de week top! Alle activiteiten waren echt heel leuk: van kampvuur (echt één van de leukste activiteiten!) tot de zwembad fissa. Er was veel vrije tijd wat erg fijn was. Toch zou ik aanraden om per dag één gezamenlijk spel of activiteit meer te doen. Zo leert de groep elkaar beter kennen (ik heb namelijk niet het idee dat ik de hele groep ken) Ik heb weinig negative dingen te vertellen. Toch was een groot pinpunt toch echt dat we zo vroeg naar bed moesten en ook niet zacht meer mochten praten of een kaart spelletje mochten spelen, dat was oprecht wel jammer. En het laatste avond spel was helaas ook een grote flop. Ondanks dit heb ik echt een week gehad om nooit meer te vergeten en constant aan terug te denken dankzij de prachtige foto’s die er gemaakt zijn! Echt heel gaaf! Heel erg bedankt en ik ben er volgend jaar in Frankrijk weer bij!!

5/5

Jesper

Deelnemer van Ripstar Young
in augustus 2020

"Het was heel gezellig”
0
0

Ik vond het erg gezellig met de groep, de begeleiding deed niet erg moeilijk, behalve behalve de dingen die ze echt niet konden laten schieten. We werden erg vrijgelaten dat was enorm lekker. De surflessen waren leuk en ik heb er veel van geleerd.

5/5

Annelot

Deelnemer van Ripstar Young
in augustus 2020

"Heerlijke week gehad!”
0
0

Het Ripstar-camp Young Surf was een heerlijke en sportieve week, waarin ik een heleboel vrijheid had en veel echt goede vrienden heb gemaakt. Ook de staff was heel gezellig en ik heb goede en leuke surflessen en vrijsurf uurtjes gehad. Kortom een top week om niet te vergeten!!

4/5

Benjamin Smilde

Deelnemer van Ripstar Young
in januari 2020

"Leuk surfkamp”
0
0

Ik vond het heel tof en het eten was zeer apetijtelijk maar ze zouden fips meer moeten betalen.

5/5

Tinka Offereins

Deelnemer van Ripstar Surf
in augustus 2020

"Nette accomodaties, fijne crew-mensen”
0
0

De surflessen waren super nuttig, er werd veel aandacht aan je besteed en daar omheen was genoeg ruimte om te doen wat je zelf wilde. Het eten was top en ook de plek waar we sliepen was goed. Door de leuke entertainment activiteiten was er genoeg tijd om elkaar als groep beter te leren kennen. De wijn-tour was ook een hoogtepunt. Al met al een top week!

5/5

Dries Beer

Deelnemer van Ripstar Surf
in februari 2020

"Top week, super leuke groep met een hele aardige crew!”
1
0

De kwaliteit van de surflessen was echt heel fijn. Daarnaast merkte ik goed dat het surfen echt het belangrijkst was in deze week en dat sprak mij heel erg aan. Verder was de accomodatie goed en was er genoeg te doen tijdens de hele week! Tot slot was er een hele fijne sfeer in de groep en deze is onder andere gecreëerd door de crew die heel vriendelijk en relaxt was!

5/5

Mirte

Deelnemer van Ripstar Surf
in januari 2020

"Een hele goede sfeer en mega professionele surflessen!”
1
0

Ik heb erg genoten van het surfcamp met Ripstar. De lessen van Nikeh hadden een perfecte afwisseling tussen theorie en praktijk. Ik heb mega veel geleerd en daarnaast ook de tijd van mijn leven gehad, buiten de surfuren om. Met de super enthousiaste groep hebben we veel gevolleybald, wijn geproefd en een klein dansje gewaagd. Zou zo weer boeken!

5/5

dj-dj

Deelnemer van Ripstar Surf
in augustus 2020

"Laid-back, goede balans tussen surfen en chillen”
0
0

Kamp super nice opgezet; er is altijd iets te doen maar ook altijd ruimte om niets te doen. Alles is goed geregeld van ontbijt tot de bunker. Crew was amazing. Surfinstructeurs en consorten hebben echt iedereen een betere surfer gemaakt. Surfplek was bon, golven prima, maar toch vaak ook minder. Fotoanalyse en theorie avond echt een dikke plus. Duurzaamheidsaspect echt top; afval scheiden/ watergebruik/ vega eten etc. Precies het juiste level van side entertainment (yoga/pubquiz/beachvolleybal/wijntour). Twee kleine verbeterpunten van mijn kant (1) er was niet altijd gekoeld drinken in de warme dagen (wellicht een afvalemmer vullen met water en ijs als backup voor de koelkast) en (2) ik had verwacht in de single-tipi rechtop te kunnen staan, dat was even wennen (wellicht meer content op insta over de insides van de tenten).

4/5

Hèlène

Deelnemer van Ripstar Surf
in januari 2020

"Gezellig, maar een beetje zanderig”
0
0

het was echt heel gezellig met de crew fijne surftijden alleen jammer dat overal zal is en het water uit het waterkraantje smaakte nog ene beetje naar chloor.

5/5

Pien Jense

Deelnemer van Ripstar Young
in augustus 2020

"Geweldige sfeer en kamp, super veel geleerd.”
0
0

Het ripstar kamp vond ik ontzettend leuk. Er waren veel leuke begeleiders en instructeurs, dit maakte heel veel uit. Alle activieiten waren heel leuk en je had ook nog eens vrije tijd. Het was gewoon een hele fijne sfeer. Ik wil heel graag terug, zo leuk vond ik het. Wij gaan volgend jaar weer met hetzelfde groepje naar ripstar camp young (hopelijk in Frankrijk). Wij vonden het geweldig!

5/5

Jonne

Deelnemer van Ripstar Young
in augustus 2020

"Er was genoeg te doen en super gezellig!”
0
0

Ik vond het een top kamp want iedereen was relaxed. Je maakte snel vrienden en er was ook veel te doen. Je hoefde je eigenlijk nooit te vervelen en wat ik ook heel leuk vind is dat er een reünie komt. Dat is echt leuk gedaan!! Ik wil iedereen op het kamp nog bedanken voor deze ontzettend leuke en gezellige week!!

5/5

Marieke Aarninkhof

Deelnemer van Ripstar Family
in juli 2020

"Kinderen hebben veel geleerd en zijn fantastisch vermaakt”
0
0

Goed georganiseerd, goed begeleid, heel veel geleerd en gesurfd en vooral heel erg chill met alle activiteiten en gezellig natuurlijk!

5/5

Dominique

Deelnemer van Ripstar Young
in augustus 2020

"Het was super leuk, gezellig en leerzaam.”
0
0

Ik vond het hartstikke gezellig met iedereen. Heb hard gelachen, leuk gesurfd, heerlijk gechilld in de hangmatten en heel veel leuke mensen ontmoet. Ik mis t nu al en zou t zeker aanraden!!

4/5

Nina

Deelnemer van Ripstar Young
in juli 2020

"Goede surflessen en goede sfeer, maar wel een grote groep”
0
0

De surflessen waren erg leuk en ik heb een hoop geleerd. De activiteiten zoals longboarden, schilderen en blokarten waren ook heel gaaf. Genoeg tijd ingepland om vrij te surfen. Gezellige opstelling van het camp. Erg leuke leiding. Wel een erg grote groep, waardoor vaak ook te weinig spullen waren, zoals mokken of wetsuits.

5/5

Jorjs Laponder

Deelnemer van Ripstar Family
in augustus 2020

"Heerlijke ontspannen vakantie met nieuwe herrineringen”
0
0

De vakantie was top! Genoten van het surfen, het eten, de sfeer en de top CREW! Groot compliment en tot volgend jaar!!

4/5

Annemarie

Deelnemer van Ripstar Family
in augustus 2020

"Super leuk, enthousiast team leert je surfen.”
0
0

Heel leuk team, veel extra activiteiten zoals yoga. Prachtig strand en goed materieel. De tenten zijn prima maar niet luxe. Er is geen sanitair in de tent.

4/5

Juliette

Deelnemer van Ripstar Young
in juli 2020

"Ik vond het surfcamp erg gezellig en leerzaam.”
0
0

Ik vond het camp erg leuk, ik heb veel plezier gehad met een aantal meiden. Ik heb nieuwe vriendinnen gemaakt die ik binnenkort weer ga zien. Het surfen was heel erg leuk, en ondanks dat ik het niet snel oppakte was de laatste dag wel vooruitgang te zien en stond ik best vaak! Het eten was wel weinig soms voor vegetariërs al helemaal. Ook maakte de crew s'avonds enorm veel geluidsoverlast door dronken gelach, terwijl wij maar stil moesten zijn in onze tenten. Er waren ook niet genoeg juiste geschikte en fijne wetsuits/ surfplanken voor iedereen.

4/5

Eva van der Veen

Deelnemer van Ripstar Young
in juli 2020

"Je leert er heel veel van en is heel gezellig!”
0
0

het kamp was mega gezellig met alle deelnemers en natuurlijk de begeleiding die super leuk was ook! je leert er echt veel van en je maakt allemaal nieuwe vrienden. Het eten is goed gevarieerd en vaak wel lekker bereid. Ook krijg je genoeg vrije tijd om andere dingen te doen en je kan ook genoeg surfen. Kortom heel positief erover en volgend jaar kom ik zeker weet!

5/5

Bibi

Deelnemer van Ripstar Young
in augustus 2020

"De beste week van mijn leven :)”
0
0

Ik vond het Surfkamp echt super vet en heb leuke mensen leren kennen. De crew was ook super chill;)

5/5

Marieke Kuin

Deelnemer van Ripstar Young
in augustus 2020

"Super gezellig en chill”
0
0

Ik vond het super leuk. Het eten was lekker, de surflessen waren heel leerzaam en de mogelijk tot vrij surfen was ook top. De sfeer was leuk, de crew was super enthousiast en gezellig. Al met al heb ik een top week gehad

5/5

Daphne Hermans

Deelnemer van Ripstar Young
in augustus 2020

"Echt leuke en goed geregelde (surf)activiteiten”
0
0

De surflessen en het vrijsurfen was goed geregeld. Je kan merken dat het vaker georganiseerd wordt doordat de crew goed weet wat de planning is. De crew is ook zeer betrokken gedurende de dag en zeer behulpzaam. Ook tof dat bij slecht weer activiteiten georganiseerd werden. Jammer van de harde wind en storm waarbij de mensen niet in de kleine tenten konden slapen, daardoor was de nachtrust iets minder aangezien veel mensen moesten wisselen van tenten, maar dit was geen groot probleem. Ik zou het zeker aanraden aan vrienden en familie.

5/5

Dione

Deelnemer van Ripstar Young
in augustus 2020

"De gezelligheid spat er van af”
0
0

Ik vond het erg goed georganiseerd. Het hebben van je eigenbord en bestek vond ik erg slim en alles was helder en duidelijk aangegeven in de groepsapp als het gaat om tijden en activiteiten. Verder vond ik het erg goed dat er snel en goed geïmproviseerd werd toen en bepaalde activiteiten niet door konden gaan, echt top. Ook met de fiets en het inschrijven voor vrijsurfen vond ik erg slim en handig gedaan, erg duidelijk ook.

5/5

Rynke

Deelnemer van Ripstar Surf
in augustus 2020

"Een enorme gezellige boel met leuke mensen”
0
0

Was echt super leuk! Hele leuke en gezellige crew die ook leuk mengde met de groep zelf. Wel jammer dat er maar 4 jongens waren haha maar alsnog wel leuk zo'n grote meiden boel. Surfen was echt top vooral de eerste paar dagen en activiteiten waren ook echt heel leuk. Nog aan het overwegen of ik volgend jaar voor de derde keer wil komen of als specialdeal wil solliciteren :)

5/5

Mija

Deelnemer van Ripstar Young
in september 2020

"Super gezellig”
0
0

Fijn dat je veel vrijheid had en zelf mocht kiezen met wat voor een activiteiten wel en niet mee deed.

5/5

Sophie

Deelnemer van Ripstar Young
in augustus 2020

"Super leuk”
0
0

Super leuk! Heerlijk uitgebreid gegeten hele leuke en aardige crew. En super surflessen en activiteiten.

5/5

Nina van der Straaten

Deelnemer van Ripstar Young
in augustus 2020

"Echt een super leuk kamp!!”
0
0

Een geweldig kamp die geweldig georganiseerd is! Alle begeleiders waren echt geweldig! Vooral Jelle, en Luuk waren fantastisch, beide hartstikke grappig en sociaal!😁❤️

5/5

Pien Tiggelovend

Deelnemer van Ripstar Young
in augustus 2020

"Hele goeie sfeer!”
0
0

Dit kamp was echt super leuk! Je had veel vrijheid en tegelijkertijd was je ook veel met elkaar en de surflessen bezig. De sfeer was heel goed, de begleiders waren heel gezellig en behulpzaam. De surflessen waren duidelijk en super gezellig! Ik heb echt heel veel nieuwe dingen geleerd. Bedankt voor deze top week!!

5/5

Eefke Rutten

Deelnemer van Ripstar Young
in augustus 2020

"Een super leuk kamp dat ik iedereen zal aanraden”
0
0

Het was een super leuk kamp. De groepsleden en de leiding waren super leuk en er hing een erg leuke sfeer. De surflessen waren goed georganiseerd en je leerde veel. Daarnaast was het erg leuk dat je ook de mogelijkheid kreeg om zelf vrij te surfen onder toezicht van 2 lifeguards. Naast alle surflessen was er op het kamp ook andere dingen te doen. Het eten was er lekker en alles was goed geregeld.

5/5

Anna Bakker

Deelnemer van Ripstar Young
in augustus 2020

"Een geweldig kamp!!!!!!”
0
0

Dit is bij verre het leukste kamp waar ik ooit naar toe ben geweest. Je krijgt super veel vrijheid, de surflessen zijn super leuk en de crew is echt geweldig!!! Echt een aanrader!!!!!!!!!!

4/5

Odely

Deelnemer van Ripstar Surf
in september 2020

"Het kamp was leuk. Het was fijn dat je veel vrijetijd kreeg”
0
0

De begeleiders waren heel leuk je kon goed met ze overweg. De hoeveel keren dat we surfte was precies goed. Leuke spelletjes ook bedacht.

5/5

Paulien Pot

Deelnemer van Ripstar Young
in september 2020

"Veel surfen, chillen en socializen echt topp sfeer”
0
0

Het was meeeeeegggggaaaa leuk kan er niet meer over zeggen ohja wel, shakka.

4/5

Janna Coenen

Deelnemer van Ripstar Young
in september 2020

"Super leuk! Was echt een top week”
0
0

Ik vond het geweldig, beetje jammer dat mijn tent lekte.

5/5

Jesper

Deelnemer van Ripstar Young
in augustus 2020

"Het was heel gezellig”
0
0

Ik vond het erg gezellig met de groep, de begeleiding deed niet erg moeilijk, behalve behalve de dingen die ze echt niet konden laten schieten. We werden erg vrijgelaten dat was enorm lekker. De surflessen waren leuk en ik heb er veel van geleerd.

4/5

Nahal

Deelnemer van Ripstar Young
in augustus 2020

"Ik vond het cool en uitdagend.”
0
0

Het is was echt een hele leuke ervaring omdat je veel mensen ontmoet van je eigen leeftijd. Vrienden maken gaat soepel en omdat je veel samen doet leer je elkaar vaak gelijk al op een bijzondere manier kennen. Het kampterrein vond ik heel chill en schoon. Het eten was ook beter dan wat ooit op een ander kamp heb gegeten. De surflessen waren heel nice en doordat je veel vrije tijd had voelde je je echt helemaal zelfstandig wat ook heel leuk was.

5/5

Marloes

Deelnemer van Ripstar Young
in augustus 2020

"Helemaal fantastisch”
0
0

Ik vond het super leuk en best aardig geregeld

5/5

Thomas Veenhof

Deelnemer van Ripstar Young
in augustus 2020

"Het was echt super en onvergetelijk.”
0
0

Eerst was ik best zenuwachtig om met allemaal nieuwe mensen op kamp te gaan, maar dat was eigenlijk gelijk al voorbij toen ik op het kamp aankwam. De begeleiders waren allemaal heel aardig, en binnen no-time was ik eigenlijk met iedereen wel bevriend. Het surfen was ook super leuk, veel nieuwe dingen geleerd.

4/5

Emmie

Deelnemer van Ripstar Young
in augustus 2020

"Heel leuk, maar vroeg slapen..”
0
0

5/5

Marloes

Deelnemer van Ripstar Young
in augustus 2020

"Helemaal fantastisch”
0
0

Ik vond het super leuk en best aardig geregeld

5/5

John Macintosh

Deelnemer van Ripstar Groups
in februari 2020

"Amazing, learn so much everytime. Great environment”
0
0

The best part of the year for myself and I assume the rest of the Royal Signals army team. The whole week is immensely enjoyed and every ripstar instructor is kind, knowledgeable and fun to hang out with. Could not recommend this enough.

5/5

Andreas

Deelnemer van Ripstar Groups
in februari 2020

"One of the best times I’ve had abroad.”
0
0

Ripstar staff everyone single one friendly, knowledgeable and willing to help where possible. Instructor assigned to our groups (Mairje) always positive, happy, fun, driving you to be confident on the board and pushing you to improve throwing out all the secrets to get better. Thank you, really looking forward to next year!

5/5

Conor Mackenzie

Deelnemer van Ripstar Groups
in februari 2020

"It was professional yet relaxed week, great instruction”
0
0

Our instructor Marije was very easy to learn under, she was professional but also relaxed. The instructor groups as a whole were always up for a laugh but also taught us with great clarity and went at everyone's pace. Overall a well worth while week.

5/5

Tom Linley

Deelnemer van Ripstar Groups
in maart 2020

"The best week ever, look forward to it all year!”
0
0

All the instructors are friendly, knowledgeable and some of the most awesome people I've ever met. The results they get are amazing, a lot of students go from zero to hero so fast it's impressive to see. In the three times I've been on the trip, I've looked forward to it every year, its always a fun time for us army lot! Bring on next year already 🤙

4/5

Donna

Deelnemer van Ripstar Young
in februari 2020

"Een hele leuke reis alleen de accommodatie was slecht”
0
0

Dit was mijn derde skireis met Ripstar en het was net zo leuk als de vorige jaren. Heb heerlijk geskied, veel nieuwe dingen geleerd en natuurlijk veel nieuwe vrienden gemaakt! Wie weet volgend jaar weer!

4/5

Luc

Deelnemer van Ripstar Young
in september 2020

"Een leuke ervaring, beter geworden in snowboarden”
0
0

Ik vond het leuk dat er best gevarieerde activiteiten waren en dat we toch veel vrije tijd hadden. Doordat we allemaal les hadden leerde ik nieuwe dingen en werd ik beter, ook kwam je dan in contact met mensen waar je eigenlijk niet zo snel mee zou praten.

5/5

Wieger Verduyn

Deelnemer van Ripstar Young
in

"Leuk en leerzaam”
0
0

Het was heel gezellig. De begeleiders waren altijd aardig. De begeleiders kunnen ook heel goed uitleggen hoe je moet snowboarden.

4/5

Laura Coppes

Deelnemer van Ripstar Snow
in februari 2020

"Super leuk, gezellig!”
0
0

Pension goed, ligging super, wat zeurderige gastvrouw, groep was gezellig, gidsen waren super! Helaas mensen in de groep waarvan het niveau niet toereikend was, waardoor anderen veel moesten wachten. Sneeuw was super! Wel jammer dat er geen backcountry reizen meer zijn in Europa.

4/5

Camille van Lancker

Deelnemer van Ripstar Snow
in september 2020

"Volgens verwachting”
0
0

Goede organisatie, professionele begeleiding, correcte logies.

4/5

Sem Verhoeven

Deelnemer van Ripstar Snow
in februari 2020

"Ene dag leuker dan de andere”
0
0

1e dag: geweldig! Gepensioneerde lokale gids(samen met zijn vrouw), wat een goed duo. Hij wist alle plekjes te vinden en we hadden geweldige powder. 2e dag: vond ik persoonlijk de minste dag. Niet veel runs gehad en de dag was snel voorbij. 3e dag: prima dag, zelfde runs als de vorige dag. Geëindigd met een geweldige afdaling, dus dat maakt de de tweede weer goed. Groepen waren prima.

4/5

Melchior

Deelnemer van Ripstar Snow
in februari 2020

"Leuke gidsen, goede groep en mooie tochten gemaakt”
0
0

Supergaaf, leuke tochten en prima niveau van andere deelnemers. Goede verdeling tussen kleine skigebieden met verse poeder en gletsjer bij mindere omstandigheden.

5/5

Eline Melman

Deelnemer van Ripstar Young
in maart 2020

"Echt heel erg leuk en gezellig!”
0
0

Ik vond alles aan de reis leuk, iedereen was aardig en het skiën was top. Ik vond dat we precies genoeg zelfstandigheid kregen en het vrijskien was leuk om na de les je techniek toe te passen. De activiteiten eromheen waren ook top en het uitgaan was erg leuk. Het was super dat de begeleiding niet erg oud was dus ik zag ze bijna niet als echt begeleiding dat was echt leuk.

5/5

Sven van der zwan

Deelnemer van Ripstar Snow
in februari 2020

"Mooie poeder gescoord met leuke mensen”
0
0

Top alles is goed geregeld.

5/5

Bob

Deelnemer van Ripstar Snow
in januari 2020

"Supergoed!”
0
0

Supergoed! Helemaal dat we opeens de mogelijkheid kregen om te splitboarden/toerskiën met Hans(gids). Begeleiding van Laurens was professioneel en toch ook erg gezellig! Hij was continue bezig met de groep en heeft alles tot in de puntjes geregeld. Ook als er even geschakeld moest worden. Toffe gast!

4/5

Teun Manders

Deelnemer van Ripstar Snow
in februari 2020

"Een leuke leerzame reis.”
0
0

Een leuke groep en bekwame coaching. Wel zou ik als tip mee willen geven om bij een (volle) groep van 8 personen waarvan 5 op een snowboard ook alle volle dagen een coach/gids voor beide disciplines aanwezig te laten zijn. Het gaat om een level1 reis waarbij iedereen wil leren en vooruit wil.

4/5

Chris Harinck

Deelnemer van Ripstar Snow
in januari 2020

"Top”
0
1

Toffe trip

4/5

Weronika Wieczerzak

Deelnemer van Ripstar Young
in februari 2020

"It was a lot of fun”
0
0

it was a lot of fun, i learnt a lot of new skills and things, instructors were great, and i worked a bit on my dutch hahah, hope to go again next year.

5/5

Anne Dijkstra

Deelnemer van Ripstar Snow
in februari 2020

"De leraar maakte het voor iedereen een uitdaging!!”
0
0

Ik heb genoten van de combinatie van ; ontzettend veel leren door een hele kundige leraar! Genieten van de groeps activiteiten die we zelf hebben kunnen indelen! Van het heerlijke hotel wat dicht bij het skigebied lag en midden in het centrum! Deze reis zou ik jaren achter elkaar kunnen doen, omdat er altijd iets te leren valt en ik weet dat de leraar elke groep weet samen te brengen en naar een hoger niveau te tillen!

5/5

Ard

Deelnemer van Ripstar Snow
in januari 2020

"Goed georganiseerd”
0
0

Leuke lage drempel om te snown met gids. Fijn dat alles geregeld wordt. Tot het laatste moment in spanning over de bestemming en ook al weet je dat er nergens topcondities zijn toch mooie poederruns scoren.

4/5

Noreen

Deelnemer van Ripstar Young
in december 2019

"Een gezellige tijd gehad met een leuke groep!”
0
0

Ik ging er in m'n eentje naartoe en kende dus niemand, maar dat maakt gelukkig niet uit! Ik heb veel nieuwe mensen ontmoet en zelfs wat vrienden gemaakt, waarmee ik zelfs na het kamp nog heb afgesproken. De accommodatie was helaas wel wat minder. Het was ver weg van de pistes en après-ski.

3/5

Jan Eyckens

Deelnemer van Ripstar Snow
in januari 2020

"Leerrijk”
0
0

Het verblijf was gezellig, de begeleidster vriendelijk en behulpzaam en een zeer toffe groep. In de omschrijving stond echter wel dat er ‘s avonds workshops onderhoud, kaart lezen, ... zouden zijn, maar hier heb ik niets van gemerkt. De gidsen waren goed, maar lieten ons te korte runs doen, de eerste gids ging 200m verder staan, iedereen moest één voor één naar de gids boarden en de 2e gids sloot af. Op die manier kon je nooit eens echt door knallen in de poeder. De gidsen werden zondag middag al opgezegd om, terwijl we wel voor 3 dagen geboekt hadden. Dit vooral omdat de begeleidster en een deel van de groep naar huis wou. Ik had wel de indruk dat de begeleidster, hoe vriendelijk en behulpzaam ze ook was, soms een belemmerende factor was door haar snow niveau.

5/5

Niels Gerrits

Deelnemer van Ripstar Snow
in januari 2014

"Adventure touren in de betoverende Lofoten…”
1
0

De afgelopen jaren heb ik vele bijzondere trips met Ripstar mogen maken, maar die naar de Lofoten spant toch echt de kroon. De magische natuur op zeeniveau gecombineerd met de variabele omstandigheden ("Als het weer je niet aanstaat, wacht dan vijf minuten...") en de remoteness maken deze trip een waar pareltje voor elke tourliefhebber. De geografische ligging en de tijd van het jaar zorgen voor een fors window dus veel flexibiliteit. Die we overigens ook wel nodig hadden. Imposante uitzichten tijdens het skinnen, bij zicht altijd zee in de buurt, lentezon afgewisseld met hagelstormen, schilderachtige Scandinavische huisjes, saunas, vissersdorpjes, eindeloze mogelijkheden om te starten waar je wil… de Lofoten kunnen je het bieden. Een van de plekken waar ik graag weer naar terug zou gaan.

5/5

Marc

Deelnemer van Ripstar Snow
in januari 2014

"Super dikke trip!”
0
0

Een super locatie om te snown en te splitten. Memorabele tree runs gemaakt en nog nooit zulke droge poeder gereden!

5/5

Martine de Waal

Deelnemer van Ripstar Snow
in september 2020

"Magische trip IJsland”
3
0

IJsland stond al een tijdje op het verlanglijstje. Wat een prachtig ruig landschap. Geland op Reykjavik en vervolgens een roadtrip naar Olafsfjordor, onderweg hier en daar gestopt, kerkjes, uitzicht plekken, vele IJslandse paardjes bekeken. Uiteindelijk aangekomen in ons mooie blokhutje met hottub, waar we vervolgens elke avond in zaten. Stephan onze gids en maatje had elke keer weer een mooie tour uit gezocht. Een goede hike met veel verschillende uitzichten, ruige bergpiekken en zeezicht. We kwamen bijna nooit iemand tegen op de berg. Altijd gingen we ergens sightseeings doen, mooie dorpjes, vulkaan bekeken die we eigenlijk wilden gaan beklimmen en rijden maar helaas niet voldoende sneeuw op dat moment . We zijn in een natuurlijke hotspring geweest. En ook echte IJslandse gerechten gegeten en op een echt IJslands paardje rijden, dat wilde ik graag en de rest ging lekker een IJslands biertje drinken. Echt mooie afdalingen en hikes gemaakt, een bijzonder mooi land! Absoluut aanrader!

5/5

Tom Lamote

Deelnemer van Ripstar Snow
in januari 2020

"Memorabele trips met onvergetelijke afdalingen.”
0
0

Het was weer een leuke groep die nauw aansloot bij elkaar. Gelukkig net voor de trip nog ultieme dump gehad na weken zonder enige sneeuwval van betekenis te hebben gezeten. Misschien 1 kleine tip of het mogelijk kunnen zijn om snows weekend te verlaten bij uitblijven van enige sneeuw...

5/5

Stijn Chapelle

Deelnemer van Ripstar Snow
in februari 2018

"Poeder en hikes in Georgie”
0
0

Met Ripstar 1 week off-piste boarden gedaan vanuit Gudauri. Klein skigebied en met 10 minuutjes lopen ben je al helemaal alleen in de bergen. Hele mooie lijnen door een fantastisch landschap. 's Avonds sliepen in een local pension; geen continental breakfast maar eten wat de (georgische) pot schaft. Een mooie ervaring waar je natuurlijk voor kiest wanneer je buiten de alpen gaat wintersporten. Al met al een hele mooie week!

4/5

Sabine Borggreve

Deelnemer van Ripstar Snow
in februari 2020

"Heerlijk!”
0
0

De locatie waar we sliepen was helemaal top! De gidsen waren uitstekend. Ik begrijp niet helemaal hoe het met de verschillende niveaus ging. Alles leek door elkaar te gaan. Het nut van een 'tailguide' is mij ook niet helemaal duidelijk geworden. Tot nu toe ben ik altijd met een gids gaan skiën die een goede skiër uit de groep de rij liet sluiten. Ik had liever een reisleidster gehad die wat zaken voor ons lokaal kon uitzoeken. Wij hadden bijvoorbeeld probleem met het vinden van een behoorlijk ontbijt en het reserveren van een grote tafel voor de hele groep 's avonds. Hulp daarbij zou veel hebben bijgedragen aan een leuke, gezellige vakantie, want het werden nu een beetje stressmomenten. Niets vervelenders dan samen willen eten en verplicht moet opsplitsen.

5/5

Riccardo Moes

Deelnemer van Ripstar Snow
in januari 2020

"Kwam op plekken waar je alleen verhalen van kent”
5
0

De offpiste reizen zijn altijd een avontuur op zich. Je maakt toffe afdalingen en super tochten door de bergen. In avond is iedeeen moe en voldaan en wordt vaak gezellig nagenoten. Ik kan iedereen aanraden dit zelf een keer te ervaren. Ik kijk op al mijn reizen terug met een grote glimlach!

5/5

anoniem

Deelnemer van Ripstar Snow
in januari 2017

"Perfecte off piste tochten gemaakt in Kaprun”
0
0

In 2016 Livigno en 2017 Kaprun off piste geskied met een groep van 8 vrienden (60+)onder leiding van Sjoerd.Onvergetelijke week agv de perfecte organisatie en improvisatie van Sjoerd. Absolute aanrader!!!!

5/5

Michiel

Deelnemer van Ripstar Snow
in maart 2020

"Top poeder, leuk gebied, toffe gids, prima appartement”
0
0

De trip begon met eindelijk eens een keer goed weer om naar noord Oostenrijk te rijden. Het ging dan ook als een dolle en binnen zeven uur waren we er. Prima appartement op nog geen 10 minuten rijden van de skilift.De eerste nacht is er 20 cm gevallen wat op de vrijdag al onze eerste mooie poeder afdalingen opleverde. Echter wel nog een flinke hoeveelheid sneeuwval op de vrijdag. Enorm relaxete gids Nicolai! Zaterdag was er nog eens 30 cm gevallen. Wat nog Chillere poeder afdalingen als gevolg had. Zondag was de mooiste dag. 20 cm verse sneeuw, strak blauwe lucht en een gids die goeie zin had. Eerst een fantastisch mooie maagdelijke couloir gedaan. Daarna zijn we helemaal naar de top van een berg geklauterd. Waarna we een drietal fantastische poeder afdalingen hadden met maagdelijke sneeuw. Wat een fantastische poedertrip!!! Ripstar dank voor de organisatie en het aanleveren van een topgids.

4/5

Roel

Deelnemer van Ripstar Snow
in maart 2018

"Uitstekende begeleiding en ondersteuning”
0
0

We zijn eerst op eigen gelegenheid een week wezen boarden in Tirol. Van daar uit hebben we week 2 een snow snow gedaan via Ripstar Snow. Heldere communicatie met het kantoor in Amsterdam over de beste opties: Terwijl wij aan het boarden waren in Tirol, werd er door deze snow-specialisten gezocht naar de beste locatie en condities voor week 2. Toen de keuze op Courmayeur was gevallen kregen we duidelijke info over de accommodatie welke voor ons aldaar was geregeld. Ook zijn we netjes in contact gebracht met onze lokale gids. Tijdens de week werd er regelmatig geïnformeerd naar hoe het ons verging. Het resultaat: We zijn terecht gekomen in de beste snow-omstandigheden van dat moment, we hebben niets hoeven regelen, alles was goed voorbereid en we hebben een heerlijke week gehad!

5/5

Brother Lou

Deelnemer van Ripstar Snow
in februari 2020

"Super geregeld, leuke sfeer!!”
0
0

Gezellige reis gehad met goede begeleiding, leuk concept om de poedersneeuw te trotseren!!

4/5

Daphne Voorham

Deelnemer van Ripstar Snow
in februari 2020

"Een hele toffe, leerzame week met gezellige mensen”
0
0

Een leerzame, leuke week waarbij ik veel nieuwe dingen heb geleerd. Met een gezellige groep. Qua tip voor volgende keer is de ontvangst op locatie en een keuken (waar je je eigen avondeten kan maken).

5/5

Remco Ehlen

Deelnemer van Ripstar Snow
in maart 2016

"Dikke poeder in een prachtig gebied!”
0
0

Deze mooie snowtrip was een echte snow. De datum van de trip was van tevoren vastgezet: begin maart. Dit is een periode waarin normaal nog veel kan gebeuren qua dumps en dat bleek in dit geval ook weer zo te zijn. Op veel plekken in de Alpen was het heel hard aan het sneeuwen in de week voordat we zouden gaan.... Het was dus spannend waar we heen zouden gaan. Ripstar had veel opties bekeken, maar heeft echt tot het allerlaatste moment gewacht, 1 dag voor vertrek, om de bestemming vast te leggen: Badia, vlakbij Arabba. De Zuid-Alpen hadden de betere kaarten, dus gingen we naar de Dolomieten! Het was zeker een stukje verder rijden dan Zwitserland of Oostenrijk, maar was echt de moeite waard; echt een waanzinnig mooie omgeving. De Dolomieten voelen en zien er ook echt anders uit dan bijvoorbeeld de Noord-Alpen in Oostenrijk; de rotswanden zijn hier namelijk veel steiler. Tijdens de rit erheen, oa over de Brennerpas, was het duidelijk waarom we hierheen gestuurd waren; het viel met bakken uit de lucht! Voor deze trip had Ripstar een lokale gids geregeld. Dit was echt ideaal, want hij kende het gebied op z’n duimpje, kende leuke Italiaanse restaurantjes, en nam ons mee naar gave afdalingen, waaronder die door het dal van Val Mezdi. Dit is een hele bekende toertocht. Om hier te komen en weer uit te raken, ben je bijna een hele dag onderweg. Een hele bijzondere tocht! Dit in combinatie met droomcondities: heupdiepe poeder met steeds meer zon naarmate de week vorderde! Al met al, een geweldige trip!

5/5

Jolinda

Deelnemer van Ripstar Surf
in augustus 2012

"Superveel lol gehad met de crew”
0
0

Ik heb super veel lol gehad met de crew. Iedereen was altijd vriendelijk en ik heb het heel gezellig gehad.

5/5

Maartje

Deelnemer van Ripstar Surf
in augustus 2012

"Alles was goed”
0
0

Alles was goed, iedereen deed z`n best het ons naar de zin te maken.

5/5

Marit

Deelnemer van Ripstar Surf
in augustus 2012

"Leuke crew, aardige mensen”
0
0

Leuke crew, aardige mensen. Lessen zijn duidelijk en interactief.

5/5

Merel

Deelnemer van Ripstar Surf
in augustus 2012

"Top clinics en heerlijk eten”
0
0

Clinics waren leuk! Het eten dat gekookt werd was goed.

5/5

Rachel

Deelnemer van Ripstar Surf
in juli 2012

"Fantastische ervaring, zeker niet de laatste keer.”
0
0

Ik vond het fijn dat de gemiddelde leeftijd hoger lag dan bij andere camps. Relaxt!

5/5

Tim

Deelnemer van Ripstar Surf
in augustus 2012

"Erg genoten”
0
0

Surfen bij sunset was mijn meest epic moment. Het kwartje viel!

5/5

Bertus

Deelnemer van Ripstar Surf
in juli 2012

"Gezellige crew”
0
0

De crew staat elk moment voor je klaar voor een clinic, een drankje of een panini. Chill.

5/5

Lucas

Deelnemer van Ripstar Surf
in augustus 2012

"Geweldige tijd gehad!”
0
0

Bedankt voor de leuke tijd! Jullie zijn echt een goede en gezellige crew. Een brownie met chocoladesaus als toetje! Epic!

5/5

Rieneke

Deelnemer van Ripstar Surf
in augustus 2012

"Genoten van het eten”
0
0

Het eten was super! Je proeft dat er veel moeite in is gestoken.

5/5

Esther

Deelnemer van Ripstar Surf
in augustus 2012

"Verliefd geworden op surfen!”
0
0

Na een weekje surfen in Frankrijk kwam ik erachter: surfen is de oplossing om te ontvluchten. Niet alleen het surfen, maar vooral de surfmood spreekt mij erg aan. Het leven komt zoals het komt en gaat zoals het gaat, heb respect voor de natuur en zorg goed voor elkander. Prachtig. Helemaal mee eens. Ik voelde me dan ook helemaal thuis tussen de surfers. Niks moet, alles mag. Maak je vooral niet te druk en ontspan en relax...

5/5

Lobke

Deelnemer van Ripstar Surf
in augustus 2019

"Een hele fijne sfeer”
0
0

We zitten hier nu 3 dagen en we kunnen heel goed met elkaar opschieten. Het is hier een hele fijne sfeer. We hebben de vrije tijd om lekker te surfen, te volleyballen of gewoon lekker niks te doen. In de avond gaan we gezamenlijk eten en daarna is er nog een activiteit zoals een leuk bandje. Na 23 uur gaan de meeste naar het strand om daar wat te drinken en een leuk spelletje te doen.

5/5

Joyce

Deelnemer van Ripstar Surf
in augustus 2019

"Het surfcamp heeft een superchille vibe!”
0
0

Het Ripstar surfcamp heeft een super chille vibe. Het surfen, de mensen, de bandjes, de hangmatten en de vrijheid zorgen voor een relaxte maar ook een sportieve vakantie. Toen ik voor het eerst een golf pakte voelde ik me geweldig waarna ik vervolgens weer onder werd gedompeld in de volgende golf. Maar je blijft proberen en je maakt progressie en dat is heeeeeeeel tof.

5/5

Middish Speel

Deelnemer van Ripstar Surf
in augustus 2019

"Echt een top ervaring, had het niet willen missen”
0
0

Toen ik zaterdag aan kwam was ik helemaal stoked voor het surfen, maar helaas konden we pas de dag daarop surfen. Toen het eenmaal tijd was kregen we eerst een stuk theorie, hoe de onderdelen van je surfplank heten, hoe je moet peddelen+opstaan en hoe golven kunnen breken. De eerste keer in het water was SUPER VET. Het geeft echt een enorme kick als je meegevoerd wordt door een golf! Daarnaast is nosediving mijn tweede hobby geworden. De tweede dag ging als een stuk moeilijker. De golven waren toen wel 1,5 meter. Het koste veel moeite om het waiter in te komen, maar het voelt toch elke keer weer goed als jee mooie golf pakt. Dit is echt een super vette ervaring en ik had dit nooit willen missen.

5/5

Kyra Speel

Deelnemer van Ripstar Surf
in augustus 2019

"Hele gave vakantie”
0
0

Hele gave vakantie! Er is voor ieder wat te doen en er zijn weinig verplichtingen, waardoor er een goede vibe is op het Camp. Je ontmoet veel nieuwe mensen en er hangt een hele leuke positieve sfeer. De leraren zijn vakkundig en je hebt les in kleine groepjes, waardoor je veel individuele aandacht krijgt. Huierdoor merk je echt een ontwikkeling en groei bij het surfen. Tussen het surfen door worden er veel clinics georganiseerd en 's avonds staat er altijd wel iets leuks op het programma. Zeker een aanrader!

5/5

Sjoerd Heng

Deelnemer van Ripstar Surf
in augustus 2019

"Ik kom volgend jaar weer terug!”
0
0

De enthousiaste crew heeft constant leuke clinics zodat je je niet zal vervelen, ook de surfleraren weten waar ze het over hebben en helpen mensen van elk niveau om beter te worden. Ook het eten is zeer om over te spreken, lekker en heel gezond en gevarieerd. En natuurlijk is het meestal hartstikke lekker weer met goede golven. Ik kom zeker volgend jaar terug!

5/5

Hannah & Nicole

Deelnemer van Ripstar Surf
in augustus 2019

"Alles mag niets moet”
0
0

Alles mag, niets moet!" zo voelde het hier. Een hele gezellige vakantie, met een leuke crew die veel organiseert & heerlijk kookt. Van slacklinen tot longboarden & natuurlijk het surfen! Super goede turfleraren die je in een korte tijd, ook zonder ervaring, veel leren! :) Wij zeggen doen!

5/5

Tirza Scholtens

Deelnemer van Ripstar Surf
in augustus 2019

"Goed om achter te komen of je surfen leuk vind”
0
0

Ik weet niet of surfen mijn hobby wordt, maar dit surfcamp is wel een hele leuke manier om er achter te komen! Er wordt veel georganiseerd, dus je verveelt je niet. En het is prima in je eentje!

5/5

Maartje de Wit

Deelnemer van Ripstar Surf
in augustus 2019

"Iedereen heeft het hier gezellig”
0
0

Een week (of langer) doorbrengen op een surfcamp van Ripstar is iets wat ik iedereen kan aanraden! De sfeer is relaxt en of je nu met vrienden of alleen komt, iedereen heeft het hier gezellig. De surflessen zijn erg leuk en daarbuiten heb je genoeg tijd om vrij te surfen, te volleyballen, te chillen op het strand of mee te doen aan een van de clinics. Ook de yogalessen vind ik in combinatie met het surfen van toegevoegde waarde!

5/5

Serge Hamelberg

Deelnemer van Ripstar Surf
in juli 2016

"Hele relaxte ongedwongen sfeer”
0
0

Hele relaxte, ongedwongen sfeer op het camp en alles is netjes verzorgd. De crew is zeer open en gepassioneerd. Binnen een dag was het ze gelukt om mij "stoked" te maken voor het surfen.

5/5

Nicolas van Beeumen

Deelnemer van Ripstar Surf
in juli 2016

"Zal het nooit vergeten”
0
0

Bij Ripstar koop je geen pakket, maar stel je je eigen surfvakantie samen. Naast de surflessen worden er toffe clinics georganiseerd; niks is verplicht maar door de groepsdynamiek doe je op deze manier wel heel veel gezellig samen. Maar vooral de ongeplande momenten, zoals het spontane gitaaroptreden van campmanager Anne-Roos , zullen mij bijblijven.

5/5

Laurens Prast

Deelnemer van Ripstar Surf
in juli 2016

"Nog meer stoked geraakt!”
0
0

Ik ben na deze week nog meer stoked geraakt; bijna iedere dag lag ik zes uur in het water. Daarom heb ik ook voor Ripstar gekozen: hier draait echt om het surfen. Met de groep uitgaan in Montalivet was onwijs leuk, maar ik stond liever om zes uur op om met de crew het water in te gaan.

5/5

Marjolein Harmsen

Deelnemer van Ripstar Surf
in augustus 2016

"Niks hoeft, alles mag”
0
0

Niks hoeft, alles mag. Overdag lekker surfen in de zon en 's avonds stappen in Montalivet. Ik heb me geen moment alleen gevoeld, want je hebt ontzettend snel een band met iedereen. Hier wordt door een gemotiveerde crew het chille surfleven doorgegeven en ze doen er alles aan om je de mooiste week te geven. Dat is gelukt!

5/5

Susanna Halman

Deelnemer van Ripstar Surf
in juli 2016

"Ideaal om te surfen”
0
0

Omdat je hier op een eigen terrein zit met verschillende surfgroepen heeft iedereen dezelfde instelling: we komen voor de surf. De bijnaam Mellow Monta klopt helemaal! Het is hier heel relaxed, niemand heeft haast en in het water zijn er lekker makkelijke lijnen voor beginnende surfers, waardoor je goed achter de golven kunt komen. En het camp is ideaal gelegen: op 10 minuten lopen van het dorpje en 10 minuten naar het strand!

5/5

Femke Kazemier & Laura Vandionant

Deelnemer van Ripstar Surf
in juli 2016

"Bij Ripstar de meeste surfles”
0
0

We hebben een aantal organisaties bekeken, maar bij Ripstar kregen we de meeste surfles! En dat kwam in de praktijk ook echt uit: we kregen goede tips van onze instructeur Wilfried, die ook mee het water in ging om golven te pakken, en daarnaast hebben we veel geleerd tijdens de theorieavond. Door mee te gaan paintballen, een potje te volleyballen of door de surfshop in Montalivet te ontdekken, maak je je vakantie zo ontspannen of actief als je zelf wilt. Er is geen standaard programma maar je bent lekker vrij om te doen wat je wilt. Door de ideale groepsgrootte hebben we iedereen leren kennen, inclusief de crew. Jammer dat het omgevlogen is; we zouden zo nog een week blijven!

5/5

Danny Hogervost

Deelnemer van Ripstar Surf
in juli 2016

"Na een week wil je nooit meer weg”
0
0

We hebben er een groot feest van gemaakt, maar ik heb ook precies de surfskills bijgeleerd die ik nodig had. Zelf heb ik ook nog een longboardclinic gegeven; heel tof om mensen dit bij te kunnen leren, hen te helpen met deze boardsport en toch ook de link te leggen met het surfen. Bij Ripstar is iedereen één grote familie. Na een week wil je nooit meer weg.

5/5

Eva van den Broek

Deelnemer van Ripstar Surf
in augustus 2016

"Ik ga niet meer stoppen met surfen”
0
0

Ik heb zoveel sporten gedaan die ik na een tijdje weer liet liggen. Nu wilde ik iets out of my comfort zone doen. Lekker surfen in Zuid-Frankrijk met mensen die me motiveren om het water in te gaan. Ik weet zeker dat ik thuis in Zeeland met vrienden blijf surfen! Na een week op het 18+ camp in Montalivet heb ik er nog een week op het 20+ camp in L'Amélie aan vast geplakt. Nieuwe golven en hoewel de surflessen gelijk qua opzet waren leer je toch weer veel nieuws van een andere leraar. Allebei zijn het hele toffe locaties! In Monta slaap je in een echt surfdorp, in L'Amélie verblijf je op een 4-sterren camping aan zee wat weer een hele andere sfeer heeft. En op allebei de locaties was het eten top. Iedere dag super gezond, lekker gevarieerd en ik heb dingen gegeten die ik nog nooit op had. Super!

5/5

Bram Poppink

Deelnemer van Ripstar Surf
in augustus 2016

"Hier heb ik pas echt leren surfen”
0
0

"We zijn vaker op surfvakantie geweest met vrienden, maar dat waren meer zuipvakanties. Deze week zijn we zoveel serieuzer met surfen bezig geweest en dat is onwijs goed bevallen. Hier heb ik pas echt leren surfen."

5/5

Huub Rothman

Deelnemer van Ripstar Surf
in augustus 2016

"Fantastische week gehad”
0
0

"We hebben een fantastische week gehad waarin onwijs veel voor ons werd georganiseerd. En: een beter uitzicht op de zonsondergang en de oceaan krijg je nergens."

5/5

Roeland Camps

Deelnemer van Ripstar Surf
in augustus 2016

"Het eten was niet normaal lekker”
0
0

"Het eten was niet normaal zo lekker. Creatieve diners met gerechten waar ik zelf nooit op zou komen. Als de chefs echt een Ripstar kookboek uit gaan geven wil ik die zeker hebben!"

5/5

Krijn Meustege

Deelnemer van Ripstar Surf
in augustus 2016

"Genoten!”
0
0

"Onze surfinstructeur Wilfried gaf zoveel positieve energie. Wat een levensgenieter! We hebben echt heel veel geleerd tijdens de lessen. En 's avonds een live optreden van een bandje om de dag gezellig mee af te sluiten."

5/5

Maarten Siemelink

Deelnemer van Ripstar Surf
in augustus 2016

"Draait om de surf”
0
0

"Deze week was er één stapavond waar iedereen naartoe leeft - en voor de rest draait het hier vooral om de surf: van Hawaiaanse rituelen in het water tot theorie op het strand."

5/5

Ruben Heuven

Deelnemer van Ripstar Surf
in augustus 2016

"Deze week hebben we écht leren surfen”
0
0

"Het eten was gezond en gevarieerd en de Desperado's stonden 's avonds lekker koud. Maar het belangrijkste: deze week hebben we écht leren surfen."

5/5

Job Bijvank

Deelnemer van Ripstar Surf
in augustus 2016

"Leuke bezigheden”
0
0

"Naast het surfen werden er veel clinics georganiseerd; niks is verplicht, maar het is was wel heel erg leuk om zo samen bezig te zijn. En Soulac is een heel leuk dorpje waar je authentiek Frans kunt eten."

5/5

Maarten Muller

Deelnemer van Ripstar Surf
in augustus 2016

"Een heerlijke onbezorgde week”
0
0

"Aan het uitzicht hier zal ik vaak terugdenken. Een heerlijke onbezorgde week waarin we niks hebben hoeven regelen. En wat een goeie golven! Als je wilt leren surfen, is dit camp zeker een aanrader."

5/5

Hijko de Wolf

Deelnemer van Ripstar Surf
in augustus 2016

"Práchtig uitzicht”
0
0

"De surflessen zijn bij Ripstar inclusief - en de kwaliteit van de lessen is echt heel goed. Een groot voordeel: je hoeft geen kwartier te lopen met je surfboard mar ligt zo in het water. En het uitzicht is de grootste breedbeeld televisie die ik ooit heb gezien."

5/5

Roland Verhoef

Deelnemer van Ripstar Surf
in augustus 2016

"Derde keer en blijf terugkomen”
0
0

"Dit is mijn derde keer op L'Amélie en ik blijf terugkomen. Ieder jaar leer ik nieuwe dingen tijdens de surflessen en de crew is heel relaxed. Hier zit je niet de hele dag in een zitzak maar ben je lekker actief. Hoe meer ik hier doe, hoe uitgeruster ik weer thuis kom."

5/5

Annely Nauta

Deelnemer van Ripstar Surf
in augustus 2016

"Hier ben je nooit alleen”
0
0

"Ik ben hier alleen gekomen, maar ik heb me geen moment alleen gevoeld. Er is zoveel te doen en door de kleine groepen maak je met iedereen een praatje. Tijdens de surfles is er een goede balans tussen groepsfeedback en individuele coaching. Ik vond het heel leerzaam, maar heb vooral ook heel veel lol gehad."

5/5

Janieke van Dijk

Deelnemer van Ripstar Surf
in augustus 2016

"Het is hier zo relaxed”
0
0

"Het is hier zo relaxed. Lekker surfen, een potje volleyballen met z'n alleen of even alleen een boek lezen: alles is ok. Het eten is fantastisch: gezond, heel goed verzorgd en met aandacht bereid."

5/5

Ellen Klaver

Deelnemer van Ripstar Surf
in augustus 2016

"Je vakantie indelen zoals je zelf wilt”
0
0

"Niks lekkerder dan wakker worden door een goede surfsessie na een lekker uitgebreid ontbijt. Hier kun je je vakantie zo actief maken als je zelf wilt."

5/5

Alexander

Deelnemer van Ripstar Young
in augustus 2019

"Fijne sfeer in het kamp”
0
0

Fijne sfeer in het kamp, persoonlijke surfbegeleiding en vrijheid om zelf je dag in te delen.

5/5

Bente

Deelnemer van Ripstar Young
in augustus 2019

"Geweldige indeling van de dag”
0
0

Er is genoeg tijd om te surfen met lessen of zelfstandig. Daarnaast zijn er veel andere activiteiten zoals volleyballen en spelletjes.

5/5

Stella

Deelnemer van Ripstar Young
in augustus 2019

"Hele relaxte sfeer, niks moet”
0
0

Hele relaxte sfeer, niks moet. Je loopt elke dag rustig naar het strand voor je surfles, daarna/voor heb je vrije activiteiten zoals longboarden of zelfstandig naar het stadje.

5/5

Yasmine

Deelnemer van Ripstar Young
in januari 2019

"Suuuuper leuk, er is altijd iets te doen!”
0
0

Suuuuper leuk, er is altijd iets te doen! Ook als je ff niks wil doen kan dat (in de hangmatten :)) Het allerleukste vind ik toch wel echt het surfen, we leren het super goed en je kan wat je geleerd hebt in de lessen met het vrij surfen oefenen! Top kampie <3.

5/5

Bowey

Deelnemer van Ripstar Young
in augustus 2019

"Echt een top kamp”
0
0

Heeel gezellig, iedereen praat met elkaar en gaat met elkaar om. De meeste ken je helemaal niet of een beetje van de busreis. Het is alsof je ze al veel langer kent en een hele goede band hebt samen. Je hebt veel tijd om te surfen en heel veel tijd voor allemaal andere activiteiten. Kort samengevat. Een top kamp!

5/5

Sofie van Dongen

Deelnemer van Ripstar Young
in augustus 2019

"Gezellig”
0
0

Ik vond de groep heel gezellig. Het was altijd lachen en niemand werd buitengesloten. Het surfen vond ik erg leuk en na een week, kun je al redelijk surfen. Wel vond ik het jammer dat je al een redelijk bedrag had moeten betalen maar voor drankjes en dingen als lasergamen nog extra moest betalen.

5/5

Niels Reintjes

Deelnemer van Ripstar Young
in augustus 2019

"Ik voelde me echt thuis, gezellige groep”
0
0

Het surfen was erg leuk en de groep gezellig. Ik voelde me echt thuis. Wel was er erg weinig eten voor hoeveel je surft, maar ik eet sowieso best veel.

5/5

Lisa Dortzgen

Deelnemer van Ripstar Young
in augustus 2019

"Leuke begeleiding en ik ben goed geëntertaind”
0
0

Ik heb een leuke tijd gehad. Er was leuke begeleiding en ik ben goed geëntertaind. Ik heb erg genoten met veel lieve mensen.

5/5

Julia Koster

Deelnemer van Ripstar Young
in augustus 2019

"Echt een superleuke week gehad”
0
0

Ik heb echt een super leuke week gehad, ik heb veel mensen ontmoet en lekker gesurfd. Het stappen kan nog wel wat leuker maar dat is waarschijnlijk iets persoonlijks. Het was in iedergeval zeker voor herhaling vatbaar!

5/5

Diede Krikken

Deelnemer van Ripstar Young
in augustus 2019

"Leuk camp met gezellige mensen en begeleiders”
0
0

Het was een super leuk camp met gezellige mensen en begeleiders. Ook het surfen vond ik heel erg leuk!

5/5

Lieke Moerland

Deelnemer van Ripstar Young
in augustus 2019

"Gezellige groep”
0
0

Ik vond het een hele leuke week. De groep was heel gezellig en iedereen kon het goed met elkaar vinden, het surfen was ook superleuke en we hebben veel geleerd. Het eten was trouwens ook heel lekker!

5/5

Carly

Deelnemer van Ripstar Young
in juli 2019

"Ervaring om nooit te vergeten”
0
0

24 mensen van alle hoeken uit t land, die na 1 à 2 dagen al een hechte groep zijn. De eerste keer het water in met een surfplank en elke les een stukje beter in het surfen worden is echt iets wat zo’ n indruk op je maakt. Het vrijsurfen om je skills te verbeteren na de les zijn het allerleukst. Ook de crew en het kamp is heel gezellig. Nu al een ervaring om nooit meer te vergeten!

5/5

Pim

Deelnemer van Ripstar Young
in juli 2019

"Leuk kamp waar je goed leert surfen!”
0
0

Er zijn veel gezellige mensen hier, een goede sfeer! Genoeg tijd om te doen wat je wil, maar ook elke dag een programma. Leuk kamp waar je goed kan leren surfen!

5/5

Noelene

Deelnemer van Ripstar Young
in juli 2019

"Zeker nog een keer mee met Ripstar”
0
0

Het is hier erg gezellig, veel leuke mensen en een goede sfeer. De surflessen zijn super leuk, er word goed opgelet en er word duidelijk uitgelegd. We hebben ook vrijsurfen dus extra veel surfen! De spellen zijn ook erg leuk, Paintball en de avondspellen bijvoorbeeld. We hebben genoeg vrije tijd om lekker te ontspannen en om bijvoorbeeld even naar het stadje te gaan. Ik zou zeker nog een keer mee gaan met ripstar!!.

5/5

Bénice

Deelnemer van Ripstar Young
in juli 2019

"Veel gezelligheid”
0
0

Het kamp is heel erg gezellig. Je hebt veel vrije tijd en je krijgt genoeg clinics. Het surfen is heel leuk, je wordt goed gemotiveerd en krijgt goede instructies. De sfeer op het kamp is heel erg gezellig. Je doet leuke spellen en als je niks weet te doen kan je naar het stadje gaan op je longboard. Het avond eten is heel lekker en gezond.

5/5

Valerie van Vulpen

Deelnemer van Ripstar Young
in februari 2019

"Leuk kamp, maar in het begin wennen”
0
0

Ik vond het kamp erg leuk in het begin was het nog even wennen vooral na de busreis omdat je dan heel moe bent maar nu vind ik het jammer om weer terug te gaan. Surfen vind ik het leukste en je kreeg daar ook veel tijd voor door het vrijsurfen.

5/5

Giorgia Emelli

Deelnemer van Ripstar Young
in augustus 2019

"Hele ontspannen sfeer”
0
0

Aan het begin van dit surfkamp ervaarde ik de sfeer al meteen als erg ontspannen. Bijna iedereen kwam alleen, dus contact maken ging erg makkelijk. Ook de begeleiders waren er gaardig en er wordt veel gefocust op het surfen en alle andere aspecten die daarbij komen kijken. Kortom, een top weekje!

5/5

Mary de Jong

Deelnemer van Ripstar Young
in augustus 2019

"Veel tijd om te surfen!”
0
0

Het was een heel gezellig kamp. Je maakt snel veel nieuwe vrienden. Veel tijd om te surfen en als je niet aan het surfen bent , zijn er allemaal anere leuke dingen te doen. Erg leuke week en jammer dat het zo snel afgelopen is.

5/5

Luca Junge

Deelnemer van Ripstar Young
in augustus 2019

"Ideale plek om te leren surfen”
0
0

Het is een ideale plek om te leren surfen. Je ziet dat iedereen het onder de knie heeft. Ook vind ik fijn dat het kamp op een goede afstand van het strand ligt.

5/5

Pleun van Lieshout

Deelnemer van Ripstar Young
in augustus 2019

"Leuke begeleiders”
0
0

Het kamp was erg leuk door de gezelligheid van de groep en de begeleiders. Er wordt veel gefocust op het surfen waardoor je al snel goede golven kan pakken en waardoor je veel leert. Er worden ook veel clinics gegeven waardoor je veel andere dingen leert naast alleen het surfen.

5/5

Eline Simons

Deelnemer van Ripstar Young
in augustus 2019

"Veel nieuwe vrienden gemaakt”
0
0

Ik vond het super gezellig we konden veel surfen en je hebt ook genoeg vrije tijd. Ik heb deze week nieuwe vrienden gemaakt en iedereen is aardig ik ben blij dat ik ben gegaan!

4/5

Tijs van Opbergen

Deelnemer van Ripstar Young
in augustus 2019

"Om te leren surfen is het top”
0
0

Als je surfen wilt leren is het een topkamp, maar het was voor mij anders omdat ik het al kon. Het surfen is verder wel top geregeld en tof.

5/5

Ziggy Roelandschap

Deelnemer van Ripstar Young
in augustus 2019

"Het kamp is super leuk”
0
0

Het kamp is super leuk. Je hebt bijna geen dagen dat je je verveelt. Het fijne hier is, is dat je best wel wat uren kan surfen!

5/5

Anne Pennings

Deelnemer van Ripstar Young
in augustus 2019

"De crew is aardig en alle mensen zijn gezellig”
0
0

Het is een heel gezellig kamp en je leert goed surfen in een korte tijd. De crew is aardig en alle mensen zijn gezellig.

5/5

Max Gerbrands

Deelnemer van Ripstar Young
in september 2020

"In de hangmat chillen, muziek luisteren, veel surfen”
0
0

In de hangmat chillen, muziek luisteren, veel surfen: dit was de fijnste plek waar ik ooit vakantie heb gevierd! Het was goed georganiseerd gezellig; met iedereen uit de groep en de crew ben je direct goede vrienden en naast het surfen hebben we onwijs veel leuke clinics gedaan. De surflessen waren een goede mix tussen theorie en echt het water in. Ook vond ik het fijn dat de surfinstructeur Nederlands waren. Van rugby tot longboarden en natuurlijk de surflessen: ik heb zoveel geleerd deze week! Ook voelde ik me heel veilig bij de crew, ze hielden orde maar mengde zich ook heel erg tussen alle deelnemers. De groepsgrootte was perfect, nu heb ik iedereen bij naam leren kennen en ontstonden er geen kliekjes.

5/5

Ejiro Ovwagbedia

Deelnemer van Ripstar Young
in april 2017

"Onwijs veel leuke mensen ontmoet”
0
0

Ik heb onwijs veel leuke mensen ontmoet en me geen moment verveeld, want je bent altijd met elkaar toffe dingen aan het doen. Het surfen was top, het eten vet goed voor elkaar en overal hing een relaxte sfeer. Hier in Monta zit je perfect tussen het stadje en het strand. Ik heb zeker geen spijt dat ik voor Ripstar heb gekozen.

5/5

Thomas van den Berg

Deelnemer van Ripstar Young
in september 2020

"Chille vibe, energieke sfeer”
0
0

Chille vibe, energieke sfeer die de crew neerzet en voor het eerst op een surfboard: deze week was het begin van een verslaving! Aan het begin viel ik altijd van m'n board en aan het einde van de week pakte ik een groene golf. Die rush wil ik nog een keer!

5/5

Amber Ramsamoedj

Deelnemer van Ripstar Young
in augustus 2016

"Ik had nooit verwacht dat ik zo snel kon staan”
0
0

"Deze week was heel chill en relaxed, maar werd goed afgewisseld met activiteiten. Je zit lekker dicht bij het strand en er is meer te doen dan alleen surfen. Door de theorieles leer je nog beter wat er allemaal bij het surfen komt kijken. Ik had nooit verwacht dat ik al zo snel zou staan."

5/5

Raisa Rietveld

Deelnemer van Ripstar Young
in augustus 2016

"Relaxed”
0
0

"Na het surfen kun je lekker chillen, maar als je wat wilt gaan doen wordt je daar ook lekker in vrij gelaten. Lekker naar een dorpje in de buurt fietsen, een ijsje eten en 's avonds spelletjes op het strand met de hele groep. En iedere avond werd er lekker gekookt."

5/5

Tara Muntinga

Deelnemer van Ripstar Young
in augustus 2016

"Nieuwe skills geleerd, chille vakantie”
0
0

"In vakanties heb ik vaker gesurft maar hier heb ik nog meer nieuwe skills geleerd. Ik kan soepeler sturen en m'n take-off gaat ook beter. Om hier met een groep te zijn is heel gezellig; ik heb zeker een chille vakantie gehad."

5/5

Thomas Stroo

Deelnemer van Ripstar Young
in augustus 2016

"Zoveel te doen”
0
0

"Dit is alweer mijn tweede Ripstar-camp. Na mijn surflessen ben ik veel vrij gaan surfen, maar je kunt hier zoveel meer doen: volleyballen, op de trampoline, skaten op de skateramp. Ik kan ook niet wachten op de laatste dag: dan gaan we naar het wakeboard-park."

5/5

Bo ten Broeke

Deelnemer van Ripstar Young
in augustus 2016

"Top begeleiding”
0
0

"Doordat je met een kleine groep bent, leer je iedereen bij naam kennen. Surfen is best moeilijk, maar de leraren leggen het heel goed uit. Ook de begeleiders zijn heel leuk en chill: heb je even niets te doen dan wordt er meteen iets georganiseerd."

5/5

Julian Vis

Deelnemer van Ripstar Young
in augustus 2016

"Geld is het waard”
0
0

"Ik heb veel uurtjes in de bediening gewerkt om op surfcamp te kunnen. En dat is het helemaal waard geweest. Ik had niet verwacht dat er zoveel te doen is en tijdens mijn eerste surfles kon ik meteen staan. Het was ook heel makkelijk om nieuwe mensen te leren kennen. De tenten zijn super ruim en het eten van hele goede kwaliteit: je proeft dat het iedere dag vers is. En zeg nou eerlijk: waar eet je lekkerdere stokbroodjes dan hier in Frankrijk!"

5/5

Bram Kuiper

Deelnemer van Ripstar Young
in augustus 2016

"Veel vrijheid en vrije tijd, superchill”
0
0

"De skate-ramp is zo chill, net als de crew. Je hebt heel veel vrijheid en vrije tijd: alleen de surflessen zijn staan vast. Daarna zijn er zoveel dingen te doen, maar je kunt ook lekker chillen in de star-tent. In Nederland ga ik zeker door met surfen!"

5/5

Yaruba Bregstein

Deelnemer van Ripstar Young
in augustus 2018

"De crew ga ik nooit meer vergeten”
0
0

"Er zijn veel mogelijkheden om lekker te chillen, in de hangmat, de star-tent of op het strand. Maar er wordt ook veel georganiseerd door de crew, en die doen zelf ook lekker mee met de activiteiten. De crew ga ik nooit meer vergeten."

5/5

Julian Miller

Deelnemer van Ripstar Young
in augustus 2016

"Veel geleerd”
0
0

"Onze surfleraren Guus en Klaas leggen je iedere dag nieuwe theorie uit en daarna ga je meteen het water in om het surfen te oefenen. Je kunt ze op ieder moment van de dag vragen stellen en ze vertellen je altijd enthousiast meer over het surfen. Er zijn wel regels in het water, maar je krijgt ook veel vrijheid om je eigen dingen te oefenen."

5/5

Thomas Becker

Deelnemer van Ripstar Young
in augustus 2016

"Le Pin Sec is echt een goede spot!”
0
0

"Ik surf veel in Nederland, maar daar is het moeilijker om te leren en één grote wasmachine. Hier zijn de golven heel mooi en komen ze rustig achter elkaar binnen. Le Pin Sec is echt een goede spot!"

5/5

Friso Voorn

Deelnemer van Ripstar Young
in augustus 2016

"Gegarandeerd vooruitgang”
0
0

"Ik heb al veel surfervaring, maar ik ben hier heel erg vooruitgegaan. En het eten is heel erg lekker en gezond. Ook fijn: hier zit je dichtbij het strand en een klein dorpje. Ja, het leven is chill hier."

5/5

Alyssa

Deelnemer van Ripstar Young
in december 2016

"Het was fantastisch, geweldig, super, top”
0
0

Eerlijk gezegd zijn er niet genoeg woorden die kunnen uitdrukken hoe geweldig ik de vakantie vind. Het was fantastisch, geweldig, super, top en ik kan niet wachten tot ik weer mee kan. De begeleiding was top en het was een grote gezellige groep.

5/5

Marijn

Deelnemer van Ripstar Young
in december 2016

"Supererg naar mijn zin gehad”
0
0

Het was echt een super week echt geweldig.

5/5

Agnes

Deelnemer van Ripstar Young
in december 2016

"Geweldige week!”
0
0

Ik vond het echt een super leuke week en jullie zijn echt top begeleiders! Maar echt.. :)

5/5

Fien

Deelnemer van Ripstar Young
in december 2016

"Hele geslaagde week”
0
0

Een perfect verzorgde week met goed begeleiding die zorgen voor een fijne sfeer. Zelf heb ik heel veel geleerd tijdens het snowboarden door top leraren! Een geslaagde week.

5/5

Kasper

Deelnemer van Ripstar Young
in december 2016

"Gezelligste week uit mijn leven”
0
0

Het verboden woord is verschrikkelijk. Het was de gezelligste week in mijn leven.

5/5

Djoeke

Deelnemer van Ripstar Young
in december 2016

"Op en top”
0
0

Het was een super week veel geleerd, leuke mensen ontmoet en zou volgend jaar zo weer gaan.

5/5

Pelle

Deelnemer van Ripstar Young
in december 2016

"Allermooiste skiweek ooit”
0
0

Het was een onvergetelijke week voor mij, ik durf wel te zeggen dat het mijn allermooiste skiweek ooit was. Ik heb heel veel nieuwe dingen geleerd en de leiding was helemaal chill en super gezellig. We hebben echt heel leuk gehad en heerlijk geskied en geboard. Ik zou het sowieso volgend jaar nog een keer willen doen.

5/5

Ejiro

Deelnemer van Ripstar Young
in december 2016

"Supervakantie, kreeg er niet genoeg van”
0
0

Supervakantie gehad, veel gelachen en leuke mensen ontmoet. Enige negatieve was dat het zo kort was :(

5/5

Wouter

Deelnemer van Ripstar Young
in december 2016

"Boven verwachting goed”
0
0

Ik vond het heel chill en leerzaam heel veel meer dan je verwacht!

5/5

Daphne Voorham

Deelnemer van Ripstar Young
in februari 2016

"Leukste wintersport ooit”
0
0

Leukste wintersport ooit was het. Heb super veel geleerd en het was heel gezellig. De week was eigenlijk te kort!

5/5

Joelle

Deelnemer van Ripstar Young
in februari 2016

"Supergezellig kamp”
0
0

Het is een super gezellig kamp. En je maakt hier zulke leuke vrienden ik ga zeker weten weer dit jaar!

5/5

Lars Smits

Deelnemer van Ripstar Young
in februari 2016

"”
0
0

Nieuwe vrienden, dope instructeurs en poeder sneeuw. Zo heb ik ik de reis met Ripstar naar Saalbach ervaren. Echt een onvergetelijke vakantie gehad waar ik na een jaar daarna nog over mooie herrineringen kan spreken

5/5

Iris

Deelnemer van Ripstar Young
in februari 2016

"”
0
0

Een echte aanrader om met Ripstar op vakantie te gaan! Een vakantie met leeftijdsgenoten, een super toffe reisleiding en organisatie vergeet je nooit weer! Het skiën en snowboarden staat centraal maar daarnaast doe je hele leuke activiteiten en ga je in de avond natuurlijk op stap. Ik zeg doen!

5/5

Nanne

Deelnemer van Ripstar Young
in februari 2016

"”
0
0

Sneeuw, snelheid en super begeleiders. De drie hoofdzaken voor het dikste weekje Saalbach met Ripstar. Kortom, boek je reis met Ripstar en stay stoked!

5/5

Tom, Mirjam, Jelte, Wout & Loek Benner

Deelnemer van Ripstar Family
in augustus 2019

"”
0
0

We hebben een geweldige week gehad. Inspannend én ontspannend tegelijk. Te gek om met het hele gezin zo sportief bezig te kunnen zijn. In de surfcamp sfeer voelden we ons helemaal thuis! Het was heerlijk om samen de golven te pakken, de één helemaal down the line, de ander spartelend in het water! Dankjullie wel voor een TOP week.

5/5

Ernst van der Snoek

Deelnemer van Ripstar Family
in augustus 2019

"”
0
0

Epic experience! “Relax and enjoy the swell” We hebben genoten van de Ripstar Family crew & families. Ongedwongen sfeer, back 2 basic, maar toch luxe! We hebben ook 4x heerlijk avond gegeten met z’n allen. Clara is een geweldige oppas! Ook het brood van de bakker is goed geregeld. Het is geweldig om te kunnen surfen op elk tijdstip en we hebben super genoten van het “chaos spel” op de laatste avond. Een week is eigenlijk te kort!

5/5

Sabine Smit

Deelnemer van Ripstar Family
in augustus 2019

"”
0
0

Onze week is super goed bevallen. Het eten wat werd aangeboden was goed en heel smakelijk. Ook de broodjes service is heel fijn! Wat ins betreft had de clinic van het longboarden nog een keer mogen worden aangeboden in de week. De mensen van het camp zijn zeer behulpxaam en geinteresseerd. De sfeer is ontspannen, en er is genoeg tijd om te relaxen. Je wordt niet heel de tijd geentertained. Het is gewoon vrijheid & blijheid wat er heerst. Ons hoogtepunt waren de surflessen en vooral de laatste verkleedde les op de vrijdag. Heel leuk om te zien hoe trots iedereen is op wat men geleerd heeft. Ook was het samen met de gezinnen eten heel gezellig!

5/5

Sjoerd, Mi-yung, Bodhi Waldman

Deelnemer van Ripstar Family
in augustus 2019

"”
0
0

De week is voorbij gevlogen. Een super vakantie voor gezinnen- jong en oud. De kinderen kunnen vrij spelen en de surflesen zijn echt top met super gemotiveerde begeleiders. De mensen bij elkaar en eigenlijk alles bij elkaar maakt het een geweldig surfkamp, en natuurlijk het moment dat je op je plank kan staan! Liefs Sjoerd, Mi & Bohdi.

5/5

Sam Bleijerveld

Deelnemer van Ripstar Family
in augustus 2019

"”
0
0

Vorige zomer ben ik mee geweest met het young camp. Dit wa zo’n leuke ervaring dat ik mijn ouders over heb gehaald om dit jaar op surf & family camp te gaan. We waren met mijn ouders en mijn zusje van twaalf, die nou ook het surfvirus te pakken hebben. Het beste van dit kamp was natuurlijk het surfen. Tijdens de lessen kregen we hele goede uitleg en je mocht zelf surfen wanneer je wilt. We hebben veel leuke spellen en toernooitjes gedaan en het gezamelijk eten was erg goed geregeld!

5/5

Familie Renkema

Deelnemer van Ripstar Family
in augustus 2019

"”
0
0

We hebben superleuke en leerzame lessen gehad van Neeltje! De crew op ht kamp was enthousiast en behulpzaam. Het was gezellig en lekker om 4x per week met elkaar te eten (er werd voor ons gekookt). Het was super gaaf om ’s Avonds terwijl de zon onderging te surfen en ook dat we de finale hebben gehaald in de surfwedstrijd!

5/5

Annika, Joep, Bo & Joels Welschen

Deelnemer van Ripstar Family
in augustus 2019

"”
0
0

Heerlijke week! Complimenten aan de Ripstar crew!!! Fijne lodges, goede surflessen, mooie camping, écht een “paradijsje”. We hebben genoten van de “sunrise” yoga! Bo: Súperleuk, lekker gesurft, chillen in de hangmat en een topkok! Jools: Ik vond het heel leuk, lekker surfen en een kok die lekkerre dingen maakt, je kunt ook skaten en bodyboarden!

5/5

Marilou van Kan

Deelnemer van Ripstar Family
in augustus 2019

"”
0
0

Wat een geweldige week! De crew was top! Ze hadden veel aandacht en expertise. We hebben allemaal genoten van de tenten (luxe lodges), de gezelligheid, de zee, het surfen, de mensen, de zon, de welkomstmaaltijd, het veld, het chaosspel en de relaxte sfeer. Volgend jaar weer!

5/5

Elke de Vuyst

Deelnemer van Ripstar Family
in augustus 2019

"”
0
0

Een eerste kampeer-ervaring voor onze gezinnen is ons uitstekend bevallen! Zowel het terrein als de uitrusting waren goed georganiseerd. Alles was voorradig. Het team was zeer behulpzaam, aangenaam en nooit opdringerig. De surflessen waren een leuke gezinsactiviteit, we apprecieerden de aanpak, aandacht voor de kinderen, de extra hulp en uiteraard de wedstrijd op het einde (vooral onze winnaar!). Ook groot dank aan de keukenploeg en specifiek aan Clara voor de zorg van onze kleinsten! Met onze kleine kinderen hadden we misschien dichter bij het sanitair gezeten, hoewel we al het dichtstbij van de lodges zaten. En we zouden kinderzitjes op de fietsen een goed idee vinden voor volgend jaar! Maar we realiseren ons dat onze kinderen ook wel jonger zijn dan de gemiddelde doelgroep. We zouden iedereen een verblijf aanraden en overwegen zeker om terug te keren!

5/5

Mathilde Vlotman

Deelnemer van Ripstar Family
in

"”
0
0

Zeer goede ervaring gehad, het team is zeer ontspannen en toch heel professioeel. Altijd weer een warm welkom. Er is veel persoonlijke aandacht voor iedereen en we hebben in 1 week echt leren surfen, wow! Door de ontspannen en zeer professionele begeleiding is iedereen met grote sprongen vooruitgegaan. Mijn dochter Lila van 6 jaar is nu volledig stoked en kon zelfs staan! Volgend jaar komen we zeker weer. Team Ripstar enorme dank voor het echte Family gevoel en de wederom fantastische vakantie.

5/5

Kees & Leontine Kooman

Deelnemer van Ripstar Family
in augustus 2019

"”
0
0

We hadden niet verwacht dat het leren surfen zo snel zou gaan. Echt ontzettend fijne begeleiding! Daarnaast was het leuk dat er elke dag activiteiten georganiseerd werden. Zo heb ik ook mijn longboard skills kunnen verbeteren, een leuke middag bandjes gemaakt met mijn zusje en kunnen ontspannen tijdens yoga. Ik heb een ontzettend toffe en fijne week gehad hier en heb op een goede manier kennis gemaakt met het surfen. (iets dat ik nu eigenlijk wel vaker zou willen doen in de toekomst.) En ik heb mijn doel van het staan behaald! J

5/5

Mendi Hundman & Bodhi Herkens

Deelnemer van Ripstar Family
in augustus 2019

"”
0
0

Bodhi: “Leuk! Leuk dat Noa er was en de rest van de crew. Ik vond het leukst dat Noa mij hielp met surfen en de spellen waren leuk.” We hebben allebei mooie stapjes gemaakt deze week. We kunnen nu heerlijk samen de zee in dankzij jullie hulp & tips. Enorm dankbaar voor de mooie week. We waarderen de positiviteit tijdens de lessen, spellen, eten, eigenlijk alles. Good vibes!

5/5

Familie van Riel

Deelnemer van Ripstar Family
in juli 2016

"”
0
0

"Vorig jaar hebben we drie weken op het Surf & Family camp in L'Amélie verbleven en deze zomer hebben we voor Montalivet gekozen. Het gezamenlijk eten op het camp was zo lekker en gezellig. De crew heeft echt zijn best gedaan om iedereen te ontzorgen. Ook uit eten in het vriendelijke dorpje Montalivet is een aanrader. En overdag hebben de meiden lekker surfles gehad terwijl wij een boekje lazen op het strand!"

5/5

Familie Mulder

Deelnemer van Ripstar Family
in augustus 2016

"”
0
0

"We houden enorm van sportieve vakanties, dus een surfvakantie was een logische keuze. Deze week hebben we onwijs veel geleerd over de golven en het surfen. Goede en gezellige lessen waarin de tijd wordt genomen voor iedereen in de groep. Daarna relaxed meedoen met spelletjes en clinics, zoals volleyballen met andere families. Voor iedereen uit het gezin was hier genoeg te doen, ook de kleine meid van 7 kon hier goed uit de voeten."

5/5

Familie Kroon

Deelnemer van Ripstar Family
in augustus 2016

"”
0
0

"Ripstar was de enige organisatie die wij hebben gevonden die in Frankrijk surfles geeft aan kinderen. Het was heel leuk om samen surfles te krijgen, want mijn dochter zou het alleen misschien wat eng en spannend vinden. De lodge was veel luxer dan verwacht; een hele goede prijs-kwaliteit verhouding zo in het hoogseizoen. We hoefden alleen onze eigen kleding mee te nemen en waren binnen een uur na aankomst ingericht. Ook werd er veel georganiseerd voor de kinderen, waardoor we veel dagen op het surfcamp hebben doorgebracht. En wat hebben we lekker gezond gegeten met z'n allen deze week; heerlijk dat dat hier wordt georganiseerd. En daarna een leuke gitaarsessie wat voor een gezellig sfeer zorgt. Alles staat hier in het teken van surfen en wij zijn dol op het water en de golven. Dus we zouden zeker een week langer willen blijven! Volgend jaar komen we weer."

5/5

Familie van den Broek

Deelnemer van Ripstar Family
in augustus 2016

"”
0
0

"Montalivet is heel relaxed en mellow en de lodges erg luxe. Na een week op het nieuwe Surf & Family camp in Montalivet zijn wij nog een week naar het Ripstar-camp in L'Amélie geweest. Hier is het nabijgelegen Soulac een gezellig dorpje waar je lekker uit eten kunt gaan. Op beide locaties is de crew heel aardig, relaxed en relaxed. Alles kan en alles mag. Onze zoon gaat thuis zeker door met surfen!"

5/5

Familie Macrander

Deelnemer van Ripstar Family
in augustus 2016

"”
0
0

"Ik heb er wel spijt van dat ik zelf geen surfles heb genomen! De jongens hebben hele goede surflessen gehad en zijn echt beter geworden. Ze hebben steeds iedere dag iets nieuws geleerd en 's avonds gingen we lekker met z'n allen naar het strand. Ook op de camping werd veel georganiseerd, net als de vele Ripstar-clinics."

5/5

Kitty de Laet

Deelnemer van Ripstar Family
in augustus 2016

"”
0
0

“Het was zo bijzonder om met z’n drieën iets nieuws te leren. Ondanks ons leeftijdsverschil bleek surfen iets te zijn wat we met elkaar konden doen. En iets dat we alle drie onwijs leuk bleken te vinden. Je begint allemaal op 0 en groeit gedurende de week op je eigen niveau. Nee, dat deze vakantie zo actief en relaxed tegelijkertijd zou worden, dat hadden we nooit gedacht. Je bent één met de natuur, met de zee, de wind en de golven. Hier in Frankrijk leer je meer over de oceaan dan in een leslokaal. Het allerleukste? Surfen bij zonsondergang, dat gaf ons echt weer een hele andere surfbeleving dan tijdens de lessen overdag. Maar het mooist vind ik dat we het surfen samen hebben geleerd. Leeftijd speelde geen enkele rol.”

5/5

Familie de Bruin

Deelnemer van Ripstar Family
in augustus 2016

"”
0
0

"Na luxe vakanties in Abu Dhabi wilden we deze zomer iets nieuws doen met de kinderen. Logeren in een van de luxe lodges van camping Sandaya is dan heel relaxed. Goede bedden, een koffiezetapparaat, een luxe barbecue; dit is kamperen 3.0. Wat een perfect uitzicht op zee - dat is heerlijke wakker worden - en de vrijheid die je hier hebt is heel relaxed. Het samen surfen was te gek, de groep bestond uit leuke mensen en er heerste een hele goede sfeer. Iedereen van de crew was vrolijk en behulpzaam. En heel fijn: je kunt hier heel veel materiaal gebruiken, zoals bodyboards of skimboards. Als je op zoek bent naar een actieve vakantie waarbij je lekker sportief bezig bent met de hele familie, is dit zeker aan te raden.

5/5

Vader, moeder en 2 kinderen

Deelnemer van Ripstar Family
in augustus 2016

"”
0
0

Montalivet is heel relaxed en mellow en de lodges erg luxe. Na een week op het nieuwe Surf & Family camp in Montalivet zijn wij nog een week naar het Ripstar-camp in L’Amélie geweest. Hier is het nabijgelegen Soulac een gezellig dorpje waar je lekker uit eten kunt gaan. Op beide locaties is de crew heel aardig, relaxed en relaxed. Alles kan en alles mag. Onze zoon gaat thuis zeker door met surfen!

5/5

Wesley Bies

Deelnemer van Ripstar Groups
in juli 2013

"”
0
0

De sfeer was super chill! Er waren wel wat campregels, maar die waren voor mij geen beperking. Dat gold voor iedereen volgens mij. Hierdoor voelde iedereen zich op zijn/haar gemak. De crew gaf mij het gevoel dat we welkom waren. Ze straalden plezier uit en waren bereid om te luisteren naar je verhalen en bevindingen. Mijn instructeur, Yvo, gaf de ruimte om je surfskills te ontwikkelen, maar hij kon ook de ruimte pakken als het voor zijn gevoel niet veilig was wat je deed. Dit is mij 1 maal overkomen, maar hij brengt het dan wel zo dat je het meteen accepteert! Er was meer dan voldoende materiaal om te gebruiken. Ik kon het me niet beter wensen. We hadden af en toe een koude douche na het surfen, maar voor de rest genoten van de locatie. De bar is een luxe! Wat er nog mist!? Ik heb niks gemist. Ik vind het primaire en back to basic achteraf wel heerlijk! Heb oprecht genoten! Dankzij de Ripstar mensen ook veel nieuwe les geef stijlen ontdekt maar bovenal voelde ik me veilig en welkom en dat zal ik niet vergeten. Mocht ik in het vervolg nog iets omtrent surfen of wintersport willen ondernemen dan zal ik zeker aan jullie denken!

5/5

Daphne (Sondervick College)

Deelnemer van Ripstar Groups
in april 2018

"Leukste wintersport ooit”
0
0

Heb super veel geleerd en het was heel gezellig. De week was eigenlijk te kort!

5/5

Bas van Biggelaar

Deelnemer van Ripstar Groups
in april 2017

"”
0
0

Na een week vol activiteiten en avontuur én na de bonte avond, is het helaas tijd om naar Nederland te gaan. Wij zijn verkocht: leg onze groep maar vast voor het volgende schooljaar!

5/5

ROC Midden Nederland

Deelnemer van Ripstar Groups
in april 2020

"”
0
0

Al jarenlang een trouwe samenwerkingspartner waarmee we een aanbod op maat kunnen realiseren voor onze studenten. Ripstar is flexibel, meedenkend en vernieuwend!

4/5

Yanaika

Deelnemer van Ripstar Surf
in januari 2020

"Was echt een topweek”
0
0

Een topweek met al mijn vrienden. Super.