Welcome to Ripstar

Filters

Reviews
Afdeling Alles
 • Alles
 • Young - 193 Reviews
 • Snow - 44 Reviews
 • Surf - 152 Reviews
 • Family - 75 Reviews
 • Groups - 16 Reviews
Sortering Meest behulpzaam
 • Meest behulpzaam
 • Meeste sterren
 • Minste sterren
 • Nieuwste review
 • Oudste review
Bekijk 0 reviews

Premium Surfcamps: wat houdt dat precies in?

Alle Ripstar surfcamps voor volwassenen zijn 'Premium'. We leggen je hier uit wat we daarmee bedoelen.

Surfcamp-Frankrijk-le-pin-sec-12

Ripstar surfcamps = Premium surfcamps!

Bij Ripstar ben je ervan verzekerd dat alles van de allerhoogste kwaliteit is en tot in de puntjes geregeld wordt. Je gaat met allemaal gezellige, like-minded leeftijdsgenoten op vakantie. Onze surfcamps worden nooit groter dan 30 tot 60 personen, waardoor er snel een hechte groep ontstaat. De hele week staat in het teken van heel veel surf, toffe activiteiten, uitstapjes en gezelligheid. Lessen worden gegeven door gepassioneerde en ervaren instructeurs, de keuken is altijd top-notch en slapen doen we in luxe glampingtenten. Dat is wat ons camp een ‘Premium Surfcamp’ maakt.

Waar staan Premium Surfcamps voor?

Kleinschalige, intieme surfcamps op unieke locaties

Kleinschalige, intieme surfcamps op unieke locaties

Altijd surfles, yoga, ontbijt en welkomstmaaltijd inclusief

Altijd surfles, yoga, ontbijt en welkomstmaaltijd inclusief

Gepassioneerde instructeurs laten jou snel progressie maken

Gepassioneerde instructeurs laten jou snel progressie maken

Voor wie zijn Premium surfcamps?

Onze Premium surfcamps zijn geschikt voor iedereen die hoge eisen stelt aan zijn vakantie. Of het nu om accommodatie, de fantastische diners of de surflessen gaat: we zorgen ervoor dat je nét dat beetje extra krijgt. De leeftijd van de camps wordt afgestemd op de doelgroep. Zo bieden we camps voor alle volwassenen, maar hebben we ook specifieke camps voor deelnemers ouder dan 25 jaar en ouder dan 30 jaar. De meeste deelnemers zijn studenten, starters en werkenden uit heel Nederland en soms ook België.

Nieuwe vrienden

Surfles

De Ripstar surfschool staat al jaren bekend om zijn hoogstaande kwaliteit. Alle Ripstar instructeurs bezitten een internationaal instructeursdiploma en zijn getraind tot lifeguard. Onze instructeurs zijn erop gebrand om je zo snel mogelijk progressie te laten maken. Samen met Ripstar werken ze jaarlijks een nauwgezet lesplan uit, waardoor de kwaliteit constant gemonitord en verbeterd wordt. We houden de groepjes klein, en onze instructeurs geven nooit meer dan vier lessen per dag. Zo houden we de kwaliteit van de les altijd hoog. Daarnaast organiseren we een foto-analyse en geven we een uitgebreide theorieavond. Dit alles resulteert erin dat onze instructeurs al jaren gemiddeld een 4.9/5 als cijfer krijgen van onze deelnemers!

Onze camps draaien om het surfen. Daarom zitten er altijd vijf surflessen inclusief bij je verblijf.

Let's shred!

Het eten

Bij Ripstar zijn we erg trots op onze luxe camp-kitchen. Als je ’s ochtends je tipi uitwandelt, heeft ons team al een lekker uitgebreid ontbijtbuffet klaargezet. Koffie, thee, vers stokbrood, havermout, yoghurt, fruit, noten, verschillende kazen, plantaardige zuivelvervangers en sapjes; het is allemaal aanwezig. Onze Ripstar-chef serveert een aantal avonden een luxe 3-gangendiner. Alle gerechten worden minutieus voorbereid in onze professionele food trailer en camp-kitchen en we maken altijd gebruik van verse, lokale ingrediënten met veel groente en fruit. Veel verschillende kookstijlen komen aan bod; de gerechten zijn energierijk, organisch en we kunnen rekening houden met vrijwel elk dieet. Bovendien schenken we altijd een lekker drankje in bij onze diners!

Ontbijt zit inclusief bij onze reis. De diners kun je tegen meerprijs op locatie bijboeken. Weet je nog niet of je mee wilt eten? Geen probleem – de welkomstmaaltijd is inclusief en je kunt aan de hand daarvan bepalen of je mee-eet.

Zo aanschuiven

Activities

Bij Premium kun je rekenen op een bomvol programma met allemaal superleuke activiteiten. Veel activiteiten zijn functioneel aan het surfen gerelateerd, zoals onze slackline- en surfskate-clinic. Inclusief bij het camp krijg je dagelijks een rustgevende yogales van onze gecertificeerde yoga-instructeurs. Yoga en surfen gaan namelijk enorm goed samen!

Er is veel te veel moois te zien en te beleven in de omgeving om enkel op ons camp te blijven! Daarom bieden we verschillende leuke uitstapjes aan, zoals een romantische uitstap naar een chateau, een stevige hike-trip door de bergen, een citytrip of een gezellige stapavond! Deze uitstapjes zijn lokaal bij te boeken op het camp.

Nieuwe ervaringen

Het camp

Voor onze Premium Surfcamps trekken we het beste uit de kast. Onze lodges en tipi’s zijn van de allerhoogste kwaliteit, worden opgezet op stevige houten vloeren en zijn gezellig ingericht. Het camp is ruim opgezet en op een intieme en gezellige manier aangekleed. Je kan de hele dag aan onze sfeervolle surfbar terecht voor een drankje, cocktail, lekkere lunch of borrelsnack. De bar is tevens de plek waar we elkaar ‘s avonds treffen voor gezelligheid, (kleine) feestjes en andere activiteiten.

Relaxen

Stoked om mee te gaan naar een van onze Premium Surfcamps? Check nu Premium Surfcamp Oyambre, Premium Surfcamp Oyambre 25+Premium Surfcamp Le Pin Sec 25+ en Premium Surfcamp Biscarrosse 30+.