Welkom bij Ripstar

Filters

Reviews
Afdeling Alles
  • Alles
  • Young - 193 Reviews
  • Snow - 73 Reviews
  • Surf - 239 Reviews
  • Kite - 22 Reviews
  • Family - 75 Reviews
  • Groups - 20 Reviews
Sortering Meest behulpzaam
  • Meest behulpzaam
  • Meeste sterren
  • Minste sterren
  • Nieuwste review
  • Oudste review
Bekijk 0 reviews

Surfen in Spanje: Het gloednieuwe Ripstar Surfvillage

Wil je deze zomer graag met ons mee surfen in Spanje, maar ben je benieuwd wat je er allemaal kunt doen? We got you! Wij zetten tien superleuke activiteiten op een rijtje in ons gloednieuwe surfvillage in Celorio. Het wordt vast en zeker een topzomer daar in Spanje.

1/ Verbeter naast surfen in Spanje, je skate skills op de mini-ramp

Ja hoor, je leest het goed; we gaan een vette mini-ramp bouwen op Celorio! We hebben de hulp van surfinstructeur Rok ingeschakeld voor deze klus en het belooft een fantastische skateplek te worden. Skaters mogen dus zeker hun skateboard meenemen. Heb je geen eigen skatemateriaal? Geen nood! Wij hebben zelf ook een voorraad aan longboard en skateboards, dus iedereen kan lekker gaan oefenen.

2/ Doe mee aan het volleybaltoernooi in de action area

Ready, set, match! Onze entertainers zullen jou vast en zeker uitdagen tot een volleybaltoernooi in de action area. Je wordt verdeeld in teams en er zijn verschillende rondes. Kan jij het ver schoppen? Wie weet ben jij wel de volleybalkoning(in) van de week! Ga zeker meedoen, want wie weet verdien je wel een prijsje.

3/ Bekijk surffilm in onze hangout area

Voor de lazy moments voorzien we ook een hangout area, waar je helemaal tot rust kan komen. We zetten coole surffilms op, zodat je nog meer in contact kan komen met de surfsport en er net zo’n grote passie voor ontwikkelt als onze crew!

4/ Zonnen op de zonneweide na je surfles in Noord Spanje

Klaar om een goed kleurtje te pakken? Op de zonneweide kun je heerlijk chillen in het gras! Neem een kleedje mee en ga languit liggen in de zon. Vergeet geen zonnebrand op te doen, want de Spaanse zon is warm en fel :-).

5/ Drink een drankje in de surfbar

Niks zo heerlijk als een ijskoud drankje na een goeie surfsessie! Bij onze hippe bar kun je lekkere drankjes, ijsjes en broodjes krijgen. Sit back, relax, doe een praatje met je vrienden of onze crew en geniet van het zonnetje. Onze barmannen en vrouwen zorgen ervoor dat jij niks tekort komt.

6/ Check de merchandise en kom surfen in Spanje in stijl

Wil jij net zoals onze crew en andere gasten shinen in onze gloednieuwe Ripstar-merch? Dan kun je lekker shoppen bij onze merchandise stand die we op alle camps voorzien. We verkopen supervette accessoires en kleding, dus neem zeker eens een kijkje! Wil je je kleding al veel eerder kopen? Dat kan natuurlijk altijd in onze online winkel!

Wat er te doen is op het camp!

7/ Chill in de surf bungalow

Tijdens je verblijf slaap je in heerlijke bungalows, samen met je vrienden. Deze zijn lekker ruim, dus je kan er lekker in chillen. Regent het een keertje buiten, of heb je nood aan een goeie powernap? Dan kun je even heerlijk relaxen in de bungalow.

8/ Slacklinen en balance boarden

Balance boarden en slacklinen zijn ideaal om je surfskills te verbeteren. Je leert je lichaam te stabiliseren op een bewegende ondergrond, net zoals je op een surfplank in de zee doet. Je kunt je vrienden uitdagen tot een wedstrijdje: wie kan het langste blijven rechtstaan?

9/ Schiet Instagram-foto’s op onze photowall

Het is natuurlijk altijd leuk wanneer je terugkomt van vakantie met de vetste foto’s om je Instagram mee te pimpen. Daarom hebben wij een photowall geïnstalleerd. Daar kun je de beste foto’s van jou en je vrienden vastleggen! Op ieder camp hebben we trouwens ook twee fotografen rondlopen die al jouw actiefoto’s in het water zullen schieten. Wees dus maar heel lief voor onze crew, dan kom je vaak op de foto 😉

10 / Daag iemand uit voor een (kaart)pelletje

Een potje pingpong, kan jam, spikeball of ouderwets kaarten. Op onze camps vind je een hoop gezelschapsspelletjes om samen met je campgenoten te spelen. Of neem zelf een spelletje mee op reis als je een voorkeur hebt. Is er even niemand om een spelletje mee te doen? Geen nood, onze crew houdt ook van spelletjes en heeft altijd zin in een potje!

Ziezo, nu weet je vast wel wat gedaan tijdens die geweldige week op Celorio. Heb je nog niet geboekt? Er zijn nog een aantal plekjes vrij! Boek snel jouw surfkamp in Spanje. Wil je alvast eens kennismaken met camp manager Kiki? Dan lees je hier meer over haar.

Lees meer:

Ontdek al onze stories: