Welkom bij Ripstar

Filters

Reviews
Afdeling Alles
 • Alles
 • Young - 193 Reviews
 • Snow - 73 Reviews
 • Surf - 239 Reviews
 • Kite - 22 Reviews
 • Family - 75 Reviews
 • Groups - 20 Reviews
Sortering Meest behulpzaam
 • Meest behulpzaam
 • Meeste sterren
 • Minste sterren
 • Nieuwste review
 • Oudste review
Bekijk 0 reviews

7 redenen waarom je op surfcamp moet gaan

Zo haal jij al jouw vrienden in één keer over om op ons surfkamp voor volwassenen te komen!

Surfcamp Frankrijk premium: het surfcamp voor volwassenen van Ripstar!
 • Leestijd: 2 minuten

Een surfcamp voor volwassenen, weet jij niet zeker of dat iets voor jou is? Of hebben je vrienden nog wat extra overtuiging nodig? Zeven redenen waarom op surfkamp gaan superleuk is – ook voor jou.

1/ Iedereen kan surfen – óók jij

Je zou het misschien niet denken, maar surfen is een sport voor iedereen. Jong en oud kunnen leren surfen en genieten van het geweldige gevoel als je over het water glijdt. Daarnaast zijn er in Nederland een heleboel kinderen met een beperking die enorme baat hebben bij het volgen van surflessen (meer info: klik hier).

2/ Zon, zee en strand

Ga je op mee surfcamp, dan zijn deze factoren gegarandeerd aanwezig. Lekker zonnen op het strand, chillen in de hangmat op het kamp en elke dag een lekkere frisse duik in de oceaan, het últieme vakantiegevoel.

3/ Nieuwe mensen leren kennen op surfcamp voor volwassenen

Op surfkamp heerst altijd een goede vibe, en doordat je vaak samen dingen onderneemt (we noemen: surfen, clinics, avondprogramma) is het de ideale plek om nieuwe mensen te ontmoeten. Dus ook als je alleen komt, maak je je eerste nieuwe vrienden gegarandeerd al in de bus. Iedereen is in een goede mood en heeft zin in de vakantie, dus lol gegarandeerd.

surfcamp volwassenen, eten ripstar frankrijk

Het diner is één van dé plekken om nieuwe surfvrienden te maken.

4/ De frisse zeelucht doet je goed

De hele week lekker buiten zijn en sporten in de natuur, da’s hartstikke goed voor je. Uit onderzoek is gebleken dat zowel sporten als natuur een positief effect op onze gemoedstoestand hebben en stress kunnen verlagen.

5/ Je hoeft nergens over na te denken

Niets is fijner dan even helemaal niks hoeven op vakantie. Op surfcamp wordt het je wel heel gemakkelijk gemaakt, want je hoeft (bijna) nergens over na te denken. De bus kan je oppikken in Nederland en droppen op het kamp, de surfinstructeurs laten je weten wanneer het tijd is om te surfen en de aanwezige crew zorgt voor tal van toffe activiteiten. Heerlijk, toch?

Wat te doen op Ameland, surfcamp volwassenen fietsen surfen

Een surfvakantie is mega relaxt!

6/ Surfers zijn heel relaxt

Uit onderzoek is gebleken dat surfers minder stress ervaren en beter om kunnen gaan met stressvolle situaties. Dit zou een goede verklaring kunnen zijn waarom surfers allemaal zo relaxt zijn. Maar zeg nou eerlijk; zou jij kunnen stressen met elke dag zon, zee en strand om je heen? Wij in elk geval niet.

7/ Een surfcamp voor volwassenen is vaak goedkoper dan de gemiddelde vakantie

De laatste maar zeker niet de minst belangrijke reden om op surfcamp te gaan is dat deze vakantie vaak minder duur is dan de gemiddelde vakantie. Ontbijt is daarnaast op alle camps inclusief en er staat de hele week een team voor je klaar om jou een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Geïnteresseerd geraakt in een surfvakantie voor volwassenen? Kijk op deze pagina voor ons surf aanbod.

Bekijk al onze surfreizen