Welkom bij Ripstar

Filters

Reviews
Afdeling Alles
 • Alles
 • Young - 193 Reviews
 • Snow - 73 Reviews
 • Surf - 239 Reviews
 • Kite - 22 Reviews
 • Family - 75 Reviews
 • Groups - 20 Reviews
Sortering Meest behulpzaam
 • Meest behulpzaam
 • Meeste sterren
 • Minste sterren
 • Nieuwste review
 • Oudste review
Bekijk 0 reviews

Uttendorf! 5 leuke activiteiten in de nabije omgeving

Activiteiten Uttendorf: gaan jij en je familie binnenkort met ons mee naar Uttendorf, of twijfel je nog? Ontdek hier alle activiteiten!

Uttendorf activiteiten

Gaan jij en je familie deze winter met ons mee naar Uttendorf? Dan hebben jullie geluk! Uttendorf is een prachtlocatie met een groot skigebied en talloze andere leuke activiteiten in de buurt. Wij laten je alvast een virtueel kijkje nemen in dit gezellig Oostenrijks dorpje.

1/ Uttendorf ligt naast een nationaal park

Wisten jullie dat Uttendorf zo goed als in een prachtig nationaal park ligt? Het nationaal park “Hohe Tauern” is het grootste park van centraal europa. In het nationaal park vind je prachtige watervallen, gletsjers en meren. Het park heeft zowel tijdens de winter als tijdens de zomer veel te bieden. In de zomer kun je er vrij rondlopen en leuke activiteiten doen. Tijdens de winter zijn er ook activiteiten zoals langlaufen, ijsklimmen, rodelen etc. Check nu alle winteractiviteiten!

2/ Boulderhal Uttendorf

Bij Ripstar zijn we gek op boulderen! Is dat bij jullie ook zo? Dan kun je tijdens je wintersportvakantie langslopen bij de boulderhal van Uttendorf. Er zijn verschillende routes, voor beginners en gevorderden, en zijn 7 dagen op 7 geopend tot 23u ‘s avonds.

Schrijf je nu in voor een last-minute freeride trip!

3/ Bezichtig de Weisssee!

Je kunt tijdens je wintersportvakantie langs een prachtig bergmeer skiën, de Weisssee. In de zomer heeft dit bergmeer een fantastische blauwe kleur, zoals je dat alleen maar in de bergen vindt. In de winter zal het meer wellicht bevroren zijn, toch is het zeker de moeite waard om erheen te skiën/boarden. Je kunt als pauze plaatsnemen in het mooie restaurant, dat uitkijkt over het meer, of een van de skiliften nemen die over het meer heen vliegt. Een echte aanrader dus!

Kun jij er niet bij zijn dit jaar? Zo overleef je de wintersport thuis!

4/ Ga lekker plonsen in een super leuk binnenzwembad!

Op slechts 10 minuutjes rijden van Uttendorf, vind je een megacool binnenzwembad, met een golvenbad, een sauna, glijbanen, en nog veel meer! Het Mittersill Hallenbad is de ideale activiteit om te doen als het weer buiten wat slechter is, maar je kan ook gewoon na de skidag nog gaan. Ze zijn iedere dag tot 21u geopend, en op vrijdagen zelfs tot 23u.
Protip: op donderdag en vrijdag zetten ze de temperatuur in de kleine baden op 31°C. Dan kun je heerlijk rondzwemmen in lekker warme zwembaden ;-).

5/ Neem een kijkje in het oude Keltendorp

In Uttendorf zijn zo’n 25-tal jaren geleden allerlei materialen ontdekt die wijzen op het feit dat hier vroeger Kelten leefden. Sinds 2001 is men in Uttendorf al met opgravingen bezig, om zoveel mogelijk bloot te leggen. Super interessant dus! Je kunt een rondleiding volgen met of zonder gids. Zo leer je bij over hoe de mensen vroeger leefden op de plek waar jij nu je vakantie doorbrengt.

 

Ziezo! Nu zijn jullie helemaal voorbereid om er een topvakantie van te maken! Was je nog aan het twijfelen om mee te gaan, maar ben je nu echt wel overtuigd? Dan kun je jouw wintersportvakantie voor de hele familie vastleggen! 

Activiteiten Uttendorf: Altijd feest

Ontdek al onze stories: