Welkom bij Ripstar

Filters

Reviews
Afdeling Alles
  • Alles
  • Young - 193 Reviews
  • Snow - 73 Reviews
  • Surf - 239 Reviews
  • Kite - 22 Reviews
  • Family - 75 Reviews
  • Groups - 20 Reviews
Sortering Meest behulpzaam
  • Meest behulpzaam
  • Meeste sterren
  • Minste sterren
  • Nieuwste review
  • Oudste review
Bekijk 0 reviews

Twee nieuwe locaties bij de kitereizen van 2024

Ontdek ons vernieuwde aanbod van kitesurfreizen voor 2024.

Al onze kitesurfreizen voor 2024 staan weer online! Dat betekent dat je jouw droomvakantie in het teken van kitesurfen nu kunt boeken. Hieronder kun je over al onze kitesurfvakanties lezen, zo heb je in no-time de informatie per bestemming en hopen we jou goed te kunnen bijstaan in het maken van je keuze. Let’s go!

NEW! Island Kitetrip Rhodos, Griekenland

Onze nieuwste kitesurf reis vindt plaats op het prachtige eiland Rhodos! Deze kitespot, gelegen aan de azuurblauwe Egeïsche zee, is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. We verblijven op het strand Theologos, wat bijna alleen maar wordt gebruikt door kitesurfers. Je kunt er lessen nemen, die gegeven worden door onze Nederlandstalige kitesurfinstructeurs, of gewoon lekker zelf het water opgaan! Naast het kiten geniet je van the Greek island life met natuurlijk de Griekse keuken, of kun je de prachtige omgeving verkennen. Vluchten en transfers zijn inbegrepen, wel zo makkelijk. Deze reis vindt plaats in augustus 2024. Meer over Rhodos.

NEW! Paradise Kitetrip Dakhla, Marokko

Zin in een onvergetelijke, luxueuze kitesurf reis naar Marokko? Dan is Dakhla voor jou de place to be! Dit windzekere schiereiland in Marokko is de ideale kitespot voor zowel beginners als gevorderden. Slecht weer? Dat kennen ze hier niet. We organiseren deze kitesurf reis in april, maar eigenlijk is het hier het hele jaar door zonnig en rond de dertig graden. Je verblijft op een luxe resort, net naast de lagoon en je hoeft echt nergens aan te denken. Eten, vluchten, transfers en tips van onze kitesurfinstructeurs zijn allemaal inbegrepen bij deze geweldige kitetrip.

Lagoon kitesurfreis Sicilië

Op het Italiaanse eiland Sicilië kun je leren kitesurfen op de grootste lagoon van Europa! Verder kun je op deze reis veel zon, een heerlijk warme lagoon, veel gezelligheid en heerlijk Italiaans eten verwachten. We verblijven in een schitterende villa, met uitzicht op de kitespot. Beginners en gevorderden kunnen lekker op hun gemak kitesurfen! Ook bij deze reis hoef je nergens aan te denken, vluchten en transfers zijn inclusief en verder zorgt onze ervaren crew voor de vakantie van je leven.

Premium Kitesurfcamp Denemarken

Denemarken is de perfecte plek om te leren kitesurfen in de zomer! Op dit te gekke kitecamp slaap je in luxe lodges, twee persoons tipi’s of huisjes en leer je kiten op een Fjord. Trotseer je ook graag golven? We zitten op loopafstand van het strand en kun je dus ook heerlijk kiten op zee. Het camp ligt op zo’n 800km van Nederland, wat betekent dat het goed bereikbaar is met de auto, trein of Flixbus. Het is er in de zomer een prima temperatuur, niet te koud en ook niet te heet. Op het camp heerst er altijd een goede sfeer en kun je naast het kitesurfen nog genieten van leuke activiteiten, georganiseerd door onze crew of andere sporten zoals Suppen, mountainbiken en wakeboarden!

Sail & Kite weekend Waddenzee

Opzoek naar een unieke kite-ervaring? Kom dan mee op ons Sail & Kite weekend op deWaddenzee. Stap aan boord van een prachtig 19de eeuws schip, waar je op slaapt en eet met een gezellige groep. We laten ons dit weekend leiden door de wind, en zoeken de mooiste kitespots van dat moment op. Naast zoveel mogelijk kiten zijn we lekker aan het zeilen, serveren we aan boord een heerlijke lunch, bouwen we een feestje op het dek en laten we de boot misschien wel droogvallen op een wat waar we blijven slapen! Kortom: dit weekend wordt een onvergetelijke kite-ervaring.

Kite & Family camp Ameland

Kom je liever kitesurfen met het hele gezin? Dan ben je meer dan welkom op ons Kite & Family camp op Ameland. Dit mooie Waddeneiland is dichtbij huis, maar zorgt toch voor het ultieme vakantiegevoel. Daarnaast is er vaak veel wind op Ameland, je kunt dus lekker vaak oefenen. De kitelessen zijn in kleine groepjes van maximaal 3 personen, zodat je goede begeleiding en persoonlijke aandacht kunt verwachten. Op het einde van deze week kan je zelfstandig kitesurfen en heb je de basis van deze vette sport zeker onder de knie.

Zo, dat was ‘m! Heb je nog vragen vooraleer je een boeking wenst te maken? Geen enkel probleem! Wij staan tijdens de kantooruren voor je klaar. Mail naar kite@ripstar.nl of bereik ons telefonisch op 020 688 6090. Hopelijk tot in 2024 op een van onze kitesurfreizen!

Kitereizen 2024: let's go!

Het laatste nieuws van Ripstar Travel

Ontdek al onze Stories: