Welkom bij Ripstar

Filters

Reviews
Afdeling Alles
 • Alles
 • Young - 193 Reviews
 • Snow - 73 Reviews
 • Surf - 239 Reviews
 • Kite - 28 Reviews
 • Family - 75 Reviews
 • Groups - 20 Reviews
Sortering Meest behulpzaam
 • Meest behulpzaam
 • Meeste sterren
 • Minste sterren
 • Nieuwste review
 • Oudste review
Bekijk 0 reviews

Surfcamps 2024 online! Wat kun je verwachten?

Ontdek ons vernieuwde aanbod van surfcamps in de zomer van 2024!

Ons volledige aanbod van surfcamps voor de zomer van 2024 staat weer online. Dat betekent dat jij je favoriete surfcamp (weer) kunt boeken. We keren vooral terug naar onze vertrouwde, populaire bestemmingen in Zuid-Frankrijk en Noord-Spanje, maar er zijn ook een paar nieuwe surfcamps in het vooruitzicht. Benieuwd wat je van de zomer van 2024 kunt verwachten? Lees snel verder!

Een tweede surfcamp voor volwassenen van 30+!

Ieder jaar organiseren we meerdere Premium Surfcamps voor volwassenen aan de Atlantische oceaan in Zuid-Frankrijk en Spanje. Kleinschalige, luxe surfcamps voor volwassenen van 18 jaar en ouder, maar ook 25+ en vorig jaar voor het eerst een 30+ surfcamp in Biscarrosse. Dit ontspannen surfcamp voor 30-plussers stond in het teken van surfen, ontzorgen en nieuwe mensen leren kennen. Vanwege het grote succes keert dit surfcamp weer terug in Biscarrosse in juni. Vanaf midden augustus openen we daarnaast een tweede 30+ camp in Montalivet! Een nieuwe bestemming, die perfect aansluit bij de wensen van onze volwassenen.

Ook in 2024 kun je weer verblijven op de groene heuvels van Noord-Spanje! Oyambre komt weer helemaal terug, met 23 en 25+ weken in juni, augustus en september en 18+ weken tijdens de zomervakantie in juli en augustus! Benieuwd wat zo’n Premium Surfcamp inhoudt? Dat leggen wij graag uit.

Je boekt alle Premium Surfcamps t/m 15 december met € 75 early bird korting!

Surf & Family: een avontuurlijke gezinsvakantie!

Onze surfcamps voor families op onze geliefde locaties Montalivet en Biscarrosse zorgen er ieder jaar voor dat honderden families een geweldige surfweek beleven. Dat willen we in 2024 natuurlijk weer gaan doen. We openen ons surfcamp in Montalivet zelfs twee weken eerder dan vorig jaar, zodat we extra veel gezinnen kunnen ontvangen! Komen jij en je gezin uit België of zijn je kinderen nog niet/niet meer leerplichtig? Dan zijn jullie vanaf 30 juni welkom op ons gezellige camp in het surfstadje Montalivet! Deze weken zijn trouwens ook goedkoper, dus dat is mooi meegenomen.

Ons Surf & Family camp op Ameland is opnieuw de perfecte vakantie voor mensen die de ultieme vibe van een surfcamp willen beleven, zonder een duizendtal kilometers te moeten afleggen. De werking en sfeer van het surfcamp is precies hetzelfde, alleen bevindt het zich op een van onze mooiste Waddeneilanden. Je zult versteld staan hoe leuk het surfen op Ameland is! Daarnaast kunnen jullie natuurlijk ook de mooie omgeving verkennen en genieten van de animatie die onze enthousiaste Ripstar Crew organiseert.

Ook hebben we een gloednieuw Surf & Family Camp in Moliets! Dit prachtige camp ik perfect voor gezinnen met tieners. Ouders en kinderen kunnen los van elkaar slapen in onze luxe tipi’s, of samen in een gezellige stacaravan. Moliets is één van de bekendste surfspots van Zuid-Frankrijk en dat betekent enorm veel sfeer en gezelligheid. Ervaar de Franse surf cultuur met het hele gezin!

Voor alle Surf & Family camps geniet je t/m 15 december van € 150 vroegboekkorting!

Surfvakanties voor jongeren!

Het surfcamp voor 15-17 jaar in Le Pin Sec zit iedere zomer volledig vol! We merken dat er ieder jaar steeds meer en meer jongeren stoked zijn om te leren surfen met hun vrienden of om nieuwe vrienden te maken tijdens een surfweek. Wacht dus zeker niet te lang met boeken als je graag naar Le Pin Sec gaat, want voor je het weet is je favoriete week al weg. Om nog meer jongeren een fantastische zomer te geven, openden we vorig jaar voor het eerst een Surfvillage voor 15 t/m 17 jaar in het Spaanse dorpje Celorio. Je verblijft er in vette bungalows, dichtbij de baai. Overdag kun je genieten van veel surf en leuke activiteiten in onze action area op het camp!

NIEUW: we openen binnenkort ook een gloednieuw surfcamp voor jongeren in Nederland! De precieze locatie houden we nog even geheim, maar jongeren van 12 tot 16 jaar kunnen komen surfen op een populair Nederlandse surfstrand en leren shredden op de golven uit eigen land. Meer hierover volgt snel, dus hou onze socials goed in de gaten! Daarnaast komt natuurlijk ook het Young Surfcamp voor 12 tot 16 jaar op Ameland weer terug.

Voor alle surfcamps voor jongeren geniet je t/m 15 december van € 75 vroegboekkorting!

Zomer 2024: let's go!

Meer nieuws:

Ontdek meer Stories