Welkom bij Ripstar
Jouw review
 • Stap 1 - Kies afdeling
 • Stap 2 - Schrijf review
 • Stap 3 - Jouw naam

Super nice dat je een review achterlaat. Alle feedback helpt ons beter te worden.

Kies de afdeling

 • Surf
 • Snow
 • Kite
 • Wake
 • Groups

Wanneer was je mee?

Maand
 • Januari
 • Februari
 • Maart
 • April
 • Mei
 • Juni
 • Juli
 • Augustus
 • September
 • Oktober
 • November
 • December
Jaar
Stap 2 - Schrijf je review

Je was dus op mee met een activiteit van Ripstar . Vertel ons jouw verhaal.

Titel

Jouw verhaal

Stap 3 - Jouw naam en rating

We zijn bijna klaar om review [titel van 10 woorden] te posten. Even nog de laatste details

Jouw rating

Hoeveel van de 5 sterren geef je ons?

Jouw naam

Jouw e-mailadres

Laatste check
Jouw rating Aanpassen
Naam Aanpassen
E-mail adres Aanpassen
Titel Aanpassen
Verhaal Aanpassen
Versturen

Bedankt voor je review!

Filters

Reviews
Afdeling Alles
 • Alles
 • Young - 193 Reviews
 • Snow - 73 Reviews
 • Surf - 239 Reviews
 • Kite - 28 Reviews
 • Family - 75 Reviews
 • Groups - 20 Reviews
Sortering Meest behulpzaam
 • Meest behulpzaam
 • Meeste sterren
 • Minste sterren
 • Nieuwste review
 • Oudste review
Bekijk 0 reviews
Surfcamps in Montalivet, Frankrijk!

Welcome to Mellow Monta!

Surfcamp Montalivet: kleinschalige surfcamps voor families en volwassenen. Leer surfen bij Ripstar!

surfcamp frankrijk

Kleinschalige surfcamps in Montalivet

Wil jij leren surfen op een surfcamp in Montalivet of gewoon een onvergetelijke surfvakantie beleven? Dan ben je bij Ripstar aan het juiste adres. Al sinds 2005 staan we iedere zomer met kleinschalige surfcamps voor volwassenen in Frankrijk. Allemaal met een focus op progressie maken in het surfen. De Atlantische kust in Frankrijk en Montalivet in het bijzonder is een geweldige plek om te (leren) surfen, ideaal voor alle surfniveaus! Check snel ons aanbod van surfcamps voor families en volwassenen!

 

Surfcamp Frankrijk Premium: het surfcamp voor volwassenen van Ripstar!

La douce France!

Frankrijk is één van de beste plekken in Europa om te (leren) surfen! De uitgerekte stranden waar de Atlantische Oceaan tegenaan spoelt hebben geweldige zandbanken en liggen precies in de juiste positie voor goede surfgolven. Ideaal dus om de surfvakantie van je leven tegemoet te gaan. Montalivet is een fantastisch surfdorpje in Californische stijl dat echt helemaal opleeft in de zomer! Er zijn heerlijke restaurantjes, coole surfshops en een dagelijkse markt waar je supertoffe spulletjes of verse producten kun scoren. Ook ‘s nachts is er leven in de brouwerij in de gezellige kroegjes en danscafés! Het dorpje is op zo’n 10 minuutjes lopen van onze camping, super makkelijk bereikbaar en toch ideaal om ‘s nachts van je rust te kunnen genieten. Naast cultuur, gezelligheid en golven is het er in de zomer ook nog eens lekker weer. Aan de kust in Frankrijk is het meestal zonnig, met temperaturen rond de 25 graden! Ook het water is er lekker warm.
Het beste van alles? Het is niet heel ver van Nederland, je kan dus gewoon met de auto komen!

Waarom op surfcamp in Montalivet?

Kleinschalige surfcamps met een focus op progressie én gezelligheid!

Kleinschalige surfcamps met een focus op progressie én gezelligheid!

Gespecialiseerde surfschool: voor beginners én gevorderden

Gespecialiseerde surfschool: voor beginners én gevorderden

Toplocaties tussen de bomen, met het gezellige dorpje nabij!

Toplocaties tussen de bomen, met het gezellige dorpje nabij!

Surflessen voor alle leeftijden en surfniveaus!

Zoveel mogelijk mensen stoked maken om te surfen, dat is onze simpele missie. We doen dit door surflessen aan te bieden voor zowel jong als oud. Vanaf 7 jaar kun je bij ons mee naar de surfles komen, mits in het bezit van een zwemdiploma A. Een maximumleeftijd? Die hebben we niet! Iedereen is dus meer dan welkom. We verdelen onze gasten in groepjes van maximaal 8 personen, zodat onze instructeur voldoende persoonlijke aandacht aan iedereen kan schenken.

Ben je beginner of al intermediate? Voor ieder wat wils! Onze ervaren surfinstructeurs kunnen lesgeven aan zowel mensen die voor het eerst komen als mensen die al goed weten wat ze moeten doen op hun surfboard!

Leuke activiteiten op het camp en op het strand!

Naast de surflessen zorgt onze crew er ook voor dat er allerlei andere leuke activiteiten worden georganiseerd. Denk maar aan een sunset surf, een bezoek aan een Frans château, een spelletjesavond, themafeestjes en nog zoveel meer! Verveling zal zeker niet voorkomen!

 

Naast onze surfcamps in Frankrijk hebben we ook surfcamps in Spanje en Nederland! Ontdek welk surfcamp bij jou past op ripstar.nl!

Surfcamp Montalivet

Over ons

Wil je meer weten over het team achter onze surfcamps?

Lees snel verder

Lees het laatste surfnieuws en unieke verhalen!

Waarom zou ik een surfvakantie van Ripstar moeten kiezen?

Ripstar biedt kleinschalige surfvakanties in Europa voor jongeren, volwassenen en gezinnen. Door onze persoonlijke aanpak en aanwezigheid van de enthousiaste Ripstar Crew, beleeft iedereen een unieke (eerste) surfervaring. Onze surfinstructeurs hebben allen internationale bevoegdheid en zijn vaak door ons zelf opgeleid. Daardoor bieden we hoogwaardige surflessen voor alle niveaus, waarbij je écht progressie maakt. Veiligheid, plezier en actie staan bij ons voorop!

Kan ik ook mee naar de surfkampen als ik nog geen ervaring heb?

Zeker! Alle surfkampen zijn uitermate geschikt voor beginners. Doorgaans is zo’n 60-70 procent per week beginner, dus je zal niet de enige zijn. Als beginner kom je in een surfles voor beginners en leer je alle basis om veilig om te gaan met de zee, stromingen en je eigen surfboard. En we zorgen ervoor dat jij snel je eerste golf pakt, natuurlijk! Een onvergetelijk gevoel, weten we uit ervaring.

Ik wil alleen komen. Is dat mogelijk?

Zeker! We houden onze surfvakanties graag kleinschalig, waardoor je ook alleen kunt komen. We begrijpen dat het spannend is, maar er zijn vaak veel mensen alleen. We delen alleenreizigers zoveel mogelijk in bij elkaar, zodat iedereen elkaar snel leert kennen. Doordat je deelneemt aan de surflessen in kleine groepjes van maximaal 8, leer je elkaar snel en laagdrempelig kennen.

Welke locatie is het beste voor mij?

Dat hangt er helemaal vanaf! Bijvoorbeeld hoe oud je bent, wanneer je op surfvakantie wil en of je ver wil reizen of dicht bij huis wil blijven. Kijk vooral lekker rond naar onze verschillende surfvakanties. Kom je er niet uit? Geen probleem. Dan helpt ons team je graag verder. Neem gerust contact met ons op via WhatsApp, Instagram, telefoon of e-mail, net wat jij fijn vindt.

Hoe zien de surflessen eruit?

Onze surflessen worden gegeven in blokken van 1,5 uur. Je verzamelt met je lesgroepje op het strand en daar begint de surfinstructeur met de les. Je doet een korte warming-up, krijgt uitleg op het strand en gaat daarna het water in. Soms zal de instructeur tijdens een les iedereen weer even het water uit halen, om nog extra uitleg te geven aan de hele groep. Ook krijg je tussendoor tips vanuit het water en helpen de instructeurs je om zoveel mogelijk golven te pakken. Elke les heeft een andere opbouw. Dit is altijd afhankelijk van het niveau van de groep en de golfhoogte. Eén ding is zeker; elke les is weer anders en altijd super leerzaam!

Moet ik mijn eigen wetsuit en surfboard meenemen?

Nee, dit is niet nodig. Als je met Ripstar meegaat op surfkamp zitten alle materialen die je nodig hebt inclusief het pakket. Wij hebben voldoende wetsuits en surfboards voor iedereen beschikbaar. Zowel voor tijdens de lessen, maar ook als je wil vrijsurfen. Naast softtops voor beginners hebben we ook surfboards voor meer ervaren surfers. Je eigen surfboard en wetsuit meenemen mag natuurlijk wel altijd. We hebben genoeg ruimte waar je je spullen kunt stallen.

Ik ben een intermediate surfer, zijn de surfkampen voor mij geschikt?

Zeker! Onze instructeurs geven ook intermediate surfers les. Je komt dan in de lesgroep met meer ervaren surfers. De instructeurs gaan dan met je mee naar de line-up (mits de condities dit toelaten) en helpen je zelfstandig golven te pakken. Ook geeft de instructeur tips over down-the-line surfen, de surfregels en bottom-turns. Zegt dit je helemaal niets? Geen zorgen; je leert het vanzelf tijdens de week.

Kan ik ook korter of langer dan één week komen?

Omdat we een vast programma bieden, is het helaas niet mogelijk om korter dan één week te komen op onze surfkampen, of om op een andere dag aan te komen. Je kunt natuurlijk wel langer blijven. Als je twee weken of langer blijft, krijg je ook korting op elke extra week!

Ik wil graag met een groep komen. Is dit mogelijk?

Zeker! Jullie kunnen individueel boeken en aangeven dat jullie bij elkaar horen. Eventueel is het mogelijk om een korting voor jouw groep te regelen. Neem hiervoor contact met ons op. Wil je echt met een grote groep naar onze surfvakanties komen? We bieden ook op maat gemaakte surfkampen voor scholen, bedrijven, verenigingen en meer. Bekijk hiervoor ripstar.nl/groups.

Ik heb nog andere vragen. Wat nu?

Stel ze gerust! Je kunt ons van maandag t/m vrijdag bereiken tussen 9.00 en 17.30 uur. Je kunt ons bellen, WhatsAppen of e-mailen, net wat jij fijn vindt. In het weekend zijn we helaas gesloten, maar we nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op. Bekijk alle mogelijkheden via ripstar.nl/contact.

Reviews

5/5

Boukje groot

Deelnemer van Ripstar Surf
in augustus 2023

"Leuke vakantie! Ripstar Montalivet 2023”

Er stonden leuke activiteiten op het programma, er was lekker eten, lieve en gezellige crew. Ik vind het vooral leuk dat er ook andere families waren. Dat maakt het heel gezellig en je verveelt je niet. Je mag ook zelf kiezen wanneer je terug wil trekken en je hoeft niet met alle activiteiten mee te doen. Dankjewel voor de leuke vakantie!

4/5

Margot

Deelnemer van Ripstar Surf
in augustus 2023

"Surfcamp Montalivet”

Topweek gehad in Montalivet! Sanitair is schoon. Crew is top en echt leuk met de kids. Onze jongens vonden het jammer dat we weer moesten gaan.

5/5

Erik, Naomi, Fenna en Sterre

Deelnemer van Ripstar Family
in augustus 2022

"Family surf camp Montalivet”

T was onze eerste vakantieweek; direct helemaal weg van thuis met leuke sfeer, lekker eten, en goede surflessen. De surfcondities waren top, personeel enthousiast en behulpzaam. Naast dagelijkse lessen was er ook genoeg optinioneel ander programma. Klimmiddag met pizza ( en ouders die dan vrij zijn!) was top en lief van de organisatie dat ze dat georganiseerd hadden. Echt n aanrader dit kamp!

Alle reviews