Welkom bij Ripstar

Filters

Reviews
Afdeling Alles
 • Alles
 • Young - 193 Reviews
 • Snow - 73 Reviews
 • Surf - 239 Reviews
 • Kite - 28 Reviews
 • Family - 75 Reviews
 • Groups - 20 Reviews
Sortering Meest behulpzaam
 • Meest behulpzaam
 • Meeste sterren
 • Minste sterren
 • Nieuwste review
 • Oudste review
Bekijk 0 reviews

Surfcamp essentials: wat neem ik allemaal mee?

Surfcamp essentials: wat gaat er in mijn reiskoffer?

1/ Voldoende handdoeken

Je zult merken dat je op een surfcamp de hele dag niets anders doet dan surfen, zwemmen en douchen. En het is altijd fijn om je na deze activiteiten even droog te maken. Daarom neem je best niet maar 1 handdoek mee, anders heb je altijd een natte handdoek om je lichaam. Drie verschillende handdoeken is zeker geen overbodige luxe. Je kan ook een indeling maken: eentje voor het strand, eentje voor de douche en eentje om mee te zwemmen als er een zwembad in de buurt zou zijn. Wat ook altijd handig is, is een poncho. Dan kun je je gewoon omkleden op het strand, en ben je meteen droog! Check onze shop voor coole poncho’s.

Het is ook altijd fijn wanneer je een goed paar slippers hebt. Dan hoef je niet met je blote voeten door het hete zand, en zo vermijd je ook wondjes aan je voeten. Onze aanrader? REEF slippers! Deze zijn super stevig en comfortabel en zorgen voor de beste beach experience.

Check onze Ripstar poncho's!

2/ Denk toch maar aan die regenjas

We horen jullie al denken: we gaan toch naar de zon? Dat is meestal ook zo, maar aan de oceaan kan het weer soms wel eens omslaan, en is het toch kouder of regenachtig dan je zou verwachten. We raden je dus aan om toch maar de regenjas in je koffer te stoppen. In de avond kan het ook wel afkoelen, dus vergeet ook zeker geen lekker warme trui.
Als we het dan toch over kleding hebben: denk er zeker aan om een bikini/badpak met zo weinig mogelijk sluitingen en versieringen mee te nemen. Dat kan namelijk gaan schuren als je het onder je wetsuit moet aantrekken.

3/ Maak een mini toilettas voor de auto of busrit

Je kent het wel, je hebt al je spullen eindelijk in je grote koffer gekregen en nu gaat die in het luik van de bus in! Een paar uur later besef je dat je dus eigenlijk twee tandenpoetsbeurten moet missen en een schone onderbroek had ook wel prettig geweest. Maak daarom een klein tasje met alle essentials die jij voor het slapengaan/ ‘s ochtends bij het opstaan nodig hebt. Je voelt je meteen fris als je dan eindelijk op het camp aankomt en je hebt het gevoel dat je meteen aan je dag kunt beginnen!

4/ Genoeg smeersel

Dit gaat over alle soorten smeersel. Een zinc stick voor tijdens de surflessen, vaseline voor het geval je droge lippen krijgt van de zon, zonnebrand etc. etc.
Wat je ook nooit mag vergeten, is voldoende water drinken. Je hebt echt wel meerdere liters per dag nodig als je veel in de zon gaat surfen. Het is altijd handig om jezelf een leuke thermosfles aan te schaffen. Op die manier blijft je water lekker koel tijdens je surfsessie. Check onze site voor coole flessen ;-).

5/ Spelletjes!

Er zijn een hele hoop vrije momenten. Of je nu naar het strand gaat, of een middagje/avondje chillt op het camp, het is altijd leuk om met vrienden een spelletje te spelen. Spreek met je vrienden af dat iedereen één reisspelletje meeneemt, en zo kunnen jullie elke dag wat anders proberen. Dat de besten mogen winnen!

Meer stories!

ontdek al onze stories