Welkom bij Ripstar

Filters

Reviews
Afdeling Alles
  • Alles
  • Young - 193 Reviews
  • Snow - 73 Reviews
  • Surf - 239 Reviews
  • Kite - 22 Reviews
  • Family - 75 Reviews
  • Groups - 20 Reviews
Sortering Meest behulpzaam
  • Meest behulpzaam
  • Meeste sterren
  • Minste sterren
  • Nieuwste review
  • Oudste review
Bekijk 0 reviews

Ontdek de ideale skigebieden voor kinderen

Ripstar maakte een lijstje van de meest fijne skigebieden voor kinderen!

Snow & Family wintersport
  • Leestijd: 4 minuten

Een wintersport met je kids is supergezellig! Maar wat zijn nu de leukste en meest kindvriendelijke skigebieden voor kinderen om te komen? Er kan namelijk verschil zitten per snowcamp in doelgroep en gastvrijheid. Ripstar zocht het voor je uit!

Oostenrijk

Skigebied voor kinderen 1: Serfaus-Fiss-Ladis

Dit skigebied in Tirol staat bekend als een van de meest kindvriendelijke skigebieden voor kinderen ter wereld. Het biedt uitgebreide kinderopvangfaciliteiten, een speciale kinderskischool en tal van leuke activiteiten voor kinderen, zowel op als buiten de pistes. Zo zijn de twee kindermascottes Murmli en Bertha het hele seizoen in het dorp aanwezig om de kids te vermaken met superleuke activiteiten en optredens!

Skigebied voor kinderen 2: Zell am See

Dit populaire skigebied in de Oostenrijkse Alpen heeft uitstekende faciliteiten voor gezinnen. Het heeft een speciale skischool voor kinderen, kinderopvangfaciliteiten en superleuke dingen om te doen naast het skiën of snowboarden, zoals een rodelbaan en een schaatsbaan. Ook in de zomer is het erg gezellig in Zell am See. Dan kun bijvoorbeeld gaan wandelen met alpaca’s of gaan rotsklimmen met de hele familie!

Skigebied voor kinderen 3: Obergurgl-Hochgurgl

Dit skigebied in Tirol staat bekend om zijn gezinsvriendelijkheid en de hoge sneeuwzekerheid. Er is een skischool voor kinderen en volwassenen aanwezig en ook veel skipisten voor beginners.

Skigebied voor kinderen 4: Saalbach-Hinterglemm

Dit uitgestrekte skigebied heeft alles voor gezinnen, waaronder kinderskischolen, kinderopvang en aangepaste kinderzones op de pistes. Er zijn ook veel après-ski-activiteiten die perfect geschikt zijn voor kinderen. Ga dus lekker op pad met de kids over de skipisten van dit leuke skigebied en geniet van een drankje achteraf in de vele gezellige skihutten!

Frankrijk

Skigebied voor kinderen 1: Les Gets

Dit charmante skigebied in de Franse Alpen heeft alles wat families nodig hebben. Er zijn goede skischolen en speciale zones waar kinderen zich zorgeloos kunnen uitleven. Naast de pisten zijn er ook leuke activiteiten zoals een lichtshow en sleeën met honden. Ook in de zomer is er heel wat te beleven, zoals een bike park en diverse wandelpaden.

Skigebied voor kinderen 2: La Plagne

Dit grote skigebied heeft een speciale “Famille Plus” classificatie, wat betekent dat het geoptimaliseerd is voor gezinnen. Er zijn talloze speciale skipistes voor kinderen, evenals skischolen en kinderopvangfaciliteiten.

Skigebied voor kinderen 3: Avoriaz

Dit autovrije skiresort in de buurt van de grens met Zwitserland staat bekend om zijn kindvriendelijkheid. Het heeft een uitstekende skischool en heel veel faciliteiten en activiteiten voor kinderen, waaronder kinderopvang en een kinderbad in het waterpark.

Skigebied voor kinderen 4: Les Deux Alpes

Dit skigebied voor kinderen heeft heel veel speciale voorzieningen, zoals een speciale kinderweide, een sneeuwtuin en een kinderclub met diverse activiteiten. Op de website kun je alles zien wat er per seizoen georganiseerd wordt. Het is een heel groot skigebied, met verschillende dorpjes bij elkaar. Gezelligheid gegarandeerd dus!

Ziezo, dit zijn onze favoriete skigebieden voor een wintersport voor jongeren! Het is altijd handig om nog even uit te zoeken per gebied naar wat jullie nu het meest op zoek zijn. Heb je zin in een knotsgekke en actieve familievakantie met Nederlandstalige skilessen? Dan ben je altijd welkom op de Ripstar Snow&Family camps!

 

Dit vind je wellicht ook interessant:

Kom met ons mee!

Ontdek al onze stories: