Welkom bij Ripstar

Filters

Reviews
Afdeling Alles
 • Alles
 • Young - 193 Reviews
 • Snow - 51 Reviews
 • Surf - 239 Reviews
 • Kite - 22 Reviews
 • Family - 75 Reviews
 • Groups - 20 Reviews
Sortering Meest behulpzaam
 • Meest behulpzaam
 • Meeste sterren
 • Minste sterren
 • Nieuwste review
 • Oudste review
Bekijk 0 reviews

Ski­kampen
van Ripstar

Ga mee met de skikampen van Ripstar! Wintersport met een échte focus op skiën. Voor alle leeftijden en niveaus!

Skien op de piste

De tofste skikampen met échte focus op progressie

Ripstar organiseert iedere winter talloze skikampen voor alle leeftijden. Onze skikampen zijn unieke weken waarbij progressie maken in het skiën (en snowboarden) centraal staat. Daarom bieden we niet alleen hoogwaardige skilessen van onze eigen instructeurs, maar verzorgen we ook materiaalhuur, theorie-avonden, wax- en slijpclinics en allerlei aanvullende lessen op de skipiste. Naast progressie maken, zorgen we er ook voor dat je nieuwe mensen ontmoet en er een intens groepsgevoel ontstaat. En het fijne; je hoeft niets te regelen. Het skikamp wordt 24/7 begeleid door onze ervaren crew.

skikamp

Waarom op skikamp met Ripstar?

Leer écht (beter) skiën met ons complete lesprogramma

Leer écht (beter) skiën met ons complete lesprogramma

Ontmoet gemakkelijk andere deelnemers en deel je passie voor skiën

Ontmoet gemakkelijk andere deelnemers en deel je passie voor skiën

Vervoer, halfpension, lessen & begeleiding begeleiding van crew: bekijk de opties!

Vervoer, halfpension, lessen & begeleiding begeleiding van crew: bekijk de opties!

Skikampen voor gezinnen

Snow & Family

We hebben ook speciale skikampen voor gezinnen, in elke samenstelling.

Skikampen voor het hele gezin!

Freestyle kamp voor jong en oud

PARK HILL: hét freestyle kamp

Naast onze 'algemene' skikampen hebben we ook een uniek skikamp specifiek voor freestylen. Je gaat dan volop het park in en leert nieuwe skills.

ski kamp

Verschil skikamp en ‘gewone’ wintersportvakantie

We hebben het continu over een ‘skikamp’, maar wat is nou eigenlijk het verschil als ik zelf op wintersport ga? Een vraag die vaker bij ons terecht komt. Het antwoord is simpel; onze skikampen zijn worden door ons tot in de puntjes door ons verzorgd. Het sporten staat op nummer één en zoveel mogelijk skiën is het doel van de vakantie! De voordelen ten opzichte van een ‘normale’ wintersport zijn in het kort:

 • Je hoeft niets te regelen – Skipassen kopen, huurmateriaal halen en afstellen, een geschikte helm vinden, de juiste locaties en pistes vinden, leuke avondactiviteiten of de beste après-ski plek vinden; allemaal dingen die je normaal gesproken zelf moet uitzoeken op wintersport. Op onze skikampen is dit allemaal voor je gedaan. Je skipas en huurmateriaal ligt voor je klaar op locatie en wij regelen het volledige programma. Wel zo makkelijk!
 • Nederlandstalige lessen van onze eigen instructeurs – Wij zijn een gecertificeerde ski- en snowboardschool in de Alpen. Dat betekent dat wij onze eigen, Nederlandstalige instructeurs meenemen op jouw reis. Hierdoor krijg je niet alleen kwalitatief hoogwaardige lessen, maar zullen de instructeurs ook toffe clinics verzorgen op en naast de piste. Niet alleen een ochtendje lessen dus, maar een volledig lesprogramma gedurende de week! Naast het lessen is er zeker ook tijd om zelf te shredden.
 • 24/7 begeleiding van een stoked team – We zijn geen reisorganisatie die je alleen in de bus op de heenweg en terugweg ziet. We zorgen voor een betrokken en enthousiaste crew die 24/7 voor jou klaarstaat! Naast dat de crew de reis in goede banen leidt, gaan ze ook samen met jullie de piste op, verblijven in (of dichtbij) het hotel en verzorgt de crew de lessen, het avondprogramma met topentertainment en de overige activiteiten. Kortom; ze maken er graag samen met jullie een onvergetelijke week van.

FAQ

Wat zijn de beschikbare data en duur van de skikampen?

De skikampen voor jongeren gaan door tijdens de kerst en de krokusvakanties. De skikampen duren 1 week, je vertrekt op vrijdagavond met de bus vanuit Nederland en we stappen de volgende zaterdagavond weer op de bus!

In welke skigebieden vinden de skikampen plaats?

Onze skikampen zijn in Zwitserland of Oostenrijk. Bij "accomodatie" vind je het precieze skigebied voor de week die jij wilt meekomen!

Hoeveel deelnemers zijn er mogelijk in een groep en met hoeveel personen kun je mee?

We gaan met maximaal 40 deelnemers op reis, dit doen we om de groep klein en gezellig te houden. In een lesgroep zitten maximaal 8 personen.

Is het skikamp geschikt voor kinderen, jongeren of volwassenen?

We hebben verschillende skikampen, per leeftijdscategorie. Ons reisaanbod bestaat uit 14+ reizen, 16+ reizen, 18+ reizen en 25+ reizen. Daarnaast hebben we ook skikampen voor gezinnen!

Welke skischool heeft Ripstar en is er een minimaal niveau vereist?

Ripstar is een gecertifieerde skischool in de Alpen en brengt dus zijn eigen instructeurs mee! Er is geen minimaal niveau vereist. We hebben lesgroepen voor zowel beginners als gevorderden.

Zijn er mogelijkheden voor het huren van een ski-uitrusting?

Jazeker! Optioneel kun je bij ons ski's en schoenen huren.

Zijn er mogelijkheden voor freestyle-of freeride-training? Of kan dit uitsluitend bij andere kampen?

Onze instructeurs vinden het zeker leuk om met jullie naar een freestyle park te gaan of om trucjes te leren. Wil je graag een specifieke freeride reis? Check dan ons off-piste aanbod!

Is de skipas inbegrepen?

Jazeker! In de prijs zit een 7-daagse skipas inbegrepen die jou toegang geeft tot alle liften in het skigebied waar we verblijven.

Welke sfeer hangt er op de kampen?

Onze ervaren crew zorgt steeds voor een gezellige sfeer binnen de groep! We zorgen dat de mensen die alleen komen goed mengen met de rest van de groep, op deze manier is het voor iedereen een geweldige vakantie!

Lees onze Stories:

Lees meer verhalen