Welkom bij Ripstar

Filters

Reviews
Afdeling Alles
 • Alles
 • Young - 193 Reviews
 • Snow - 51 Reviews
 • Surf - 239 Reviews
 • Kite - 22 Reviews
 • Family - 75 Reviews
 • Groups - 20 Reviews
Sortering Meest behulpzaam
 • Meest behulpzaam
 • Meeste sterren
 • Minste sterren
 • Nieuwste review
 • Oudste review
Bekijk 0 reviews

Snowboard kampen
van Ripstar

Ga mee op snowboard kamp! Wintersport met een échte focus op snowboarden. Voor alle leeftijden en niveaus!

PARK HILL: het freestyl snowboard kamp van Ripstar

Hét snowboard kamp met een echte focus op progressie

Ripstar organiseert iedere winter talloze snowboard kampen voor alle leeftijden. Deze snowboard kampen zijn niet zomaar wintersportreizen; het zijn unieke weken met snowboardlessen voor zowel beginners als gevorderden, waarbij progressie maken in het snowboarden op nummer één staat! Daarom bieden we niet alleen kwalitatieve snowboardlessen van onze eigen instructeurs, maar verzorgen we ook materiaalhuur, theorie-avonden, wax- en slijpclinics en allerlei aanvullende lesjes op de piste. Naast progressie maken, zorgen we er ook voor dat je een gezellige wintersportvakantie in groep beleeft en nieuwe mensen ontmoet. En het leuke is: wij regelen alles! Het snowboardkamp wordt 24/7 begeleid door onze ervaren crew.

Waarom op snowboard kamp met Ripstar?

Leer écht snowboarden met ons complete lesprogramma

Leer écht snowboarden met ons complete lesprogramma

Ontmoet gemakkelijk andere deelnemers en deel je passie voor snowboarden

Ontmoet gemakkelijk andere deelnemers en deel je passie voor snowboarden

Vervoer, halfpension, lessen & begeleiding begeleiding van crew: bekijk de opties!

Vervoer, halfpension, lessen & begeleiding begeleiding van crew: bekijk de opties!

Snowboard kamp voor gezinnen

Snow & Family

We hebben ook een speciaal snowboard kamp voor gezinnen, in elke samenstelling.

Snowboard kamp voor gezinnen

Freestyle snowboardkamp voor jong en oud

PARK HILL: hét freestyle camp

Naast onze 'algemene' snowcamps hebben we ook een uniek snowboardkamp specifiek voor freestylen. Je gaat dan volop het park in en leert nieuwe skills.

parkhill-event-freestyle-snowboarden-rail-ripstar

Verschil snowboardkamp en ‘gewone’ wintersportvakantie

We hebben het continu over ‘snowboardkamp’, maar wat is nou eigenlijk het verschil als ik zelf op wintersport ga? Een vraag die wij vaker krijgen. Het antwoord is simpel; onze snowboardkampen zijn volledig georganiseerde wintersportreizen met een focus op progressie maken in het snowboarden. Waarom dus snowboardkamp met Ripstar?
De voordelen ten opzichte van een zelf geplande wintersport zijn in het kort:

 • Je hoeft niets te regelen – Skipassen kopen, huurmateriaal halen en afstellen, een geschikte helm vinden, de juiste locaties en pistes vinden, leuke avondactiviteiten of de beste après-ski plek vinden; allemaal dingen die je normaal gesproken zelf moet gaan uitzoeken. Op onze snowboardkampen is dit allemaal al voor je gedaan. Je skipas en huurmateriaal ligt voor je klaar op locatie en wij regelen het volledige programma. Wel zo makkelijk!
 • Nederlandstalige lessen van onze eigen instructeurs – Wij zijn een gecertificeerde ski- en snowboardschool in de Alpen. Dat betekent dat wij onze eigen, Nederlandstalige instructeurs meenemen op jouw reis. Hierdoor krijg je niet alleen kwalitatief hoogwaardige lessen, maar zullen de instructeurs ook toffe clinics verzorgen op en naast de piste. Niet alleen een ochtendje lessen dus, maar een volledig lesprogramma gedurende de week! Daarnaast is er ook veel tijd om zelf de pisten te verkennen.
 • 24/7 begeleiding van een stoked team – We zijn geen reisorganisatie die je alleen in de bus op de heenweg en terugweg ziet. Onze crew staat 24/7 voor jou klaar; naast dat de crew de reis in goede banen leidt, gaan ze ook samen met jullie de piste op, verblijven in (of dichtbij) het hotel en verzorgt de crew de lessen, het avondprogramma en de overige activiteiten. Kortom; wij hebben een heel betrokken crew die er graag samen met jullie een topweek van maken!

FAQ

Wat zijn de beschikbare data en duur van de snowboardkampen?

De snowboardkampen voor jongeren gaan door tijdens de kerst en de krokusvakanties. De snowboardkampen duren 1 week, je vertrekt op vrijdagavond met de bus vanuit Nederland en we stappen de volgende zaterdagavond weer op de bus!

In welke gebieden vinden de snowboardkampen plaats?

Onze snowboardkampen zijn in Zwitserland of Oostenrijk. Bij "accomodatie" vind je het precieze skigebied voor de week die jij wilt meekomen!

Hoeveel deelnemers zijn er mogelijk in een groep en met hoeveel personen kun je mee?

We gaan met maximaal 40 deelnemers op reis, dit doen we om de groep klein en gezellig te houden. In een lesgroep zitten maximaal 8 personen.

Is het snowboardkamp geschikt voor kinderen, jongeren of volwassenen?

We hebben verschillende snowboardkampen, per leeftijdscategorie. Ons reisaanbod bestaat uit 14+ reizen, 16+ reizen, 18+ reizen en 25+ reizen. Daarnaast hebben we ook snowboardkampen voor gezinnen!

Welke snowboardschool heeft Ripstar en is er een minimaal niveau vereist?

Ripstar is een gecertifieerde ski en snowboardschool in de Alpen en brengt dus zijn eigen instructeurs mee! Er is geen minimaal niveau vereist. We hebben lesgroepen voor zowel beginners als gevorderden.

Zijn er mogelijkheden voor het huren van een snowboard-uitrusting?

Jazeker! Optioneel kun je bij ons een snowboard en schoenen huren.

Zijn er mogelijkheden voor freestyle-of freeride-training? Of kan dit uitsluitend bij andere kampen?

Onze instructeurs vinden het zeker leuk om met jullie naar een freestyle park te gaan of om trucjes te leren. Wil je graag een specifieke freeride reis? Check dan ons off-piste aanbod!

Is de liftpas inbegrepen?

Jazeker! In de prijs zit een 7-daagse liftpas inbegrepen die jou toegang geeft tot alle liften in het skigebied waar we verblijven.

Welke sfeer hangt er op de kampen?

Onze ervaren crew zorgt steeds voor een gezellige sfeer binnen de groep! We zorgen dat de mensen die alleen komen goed mengen met de rest van de groep, op deze manier is het voor iedereen een geweldige vakantie!

Meer over snowboarden:

Lees meer verhalen