Welkom bij Ripstar

Filters

Reviews
Afdeling Alles
 • Alles
 • Young - 193 Reviews
 • Snow - 73 Reviews
 • Surf - 239 Reviews
 • Kite - 28 Reviews
 • Family - 75 Reviews
 • Groups - 20 Reviews
Sortering Meest behulpzaam
 • Meest behulpzaam
 • Meeste sterren
 • Minste sterren
 • Nieuwste review
 • Oudste review
Bekijk 0 reviews

Zo vier je met familie een onvergetelijke vakantie in de winter

skivakantie zillertal arena

Samen op vakantie in de winter, hoe leuk! Niets is beter dan quality time ergens een eindje van huis. Maar hoe maak je er een geweldige vakantie van? Hier zijn een paar tips waarmee jij een top vakantie in de winter kan organiseren voor jouw gezin!

Bespreek met iedereen wat je gaat doen op je vakantie in de winter

Hoe leuk is het als het een topvakantie is voor elk gezinslid! Hoe doe je dat? Bespreek met elkaar wat jullie willen doen. Door iedereen input te geven in het plannen van de vakantie, doe je straks voor ieder wat wils. Dit zorgt ervoor dat iedereen zich betrokken voelt en enthousiast wordt voor de vakantie. Hier bovenop komt nog het feit dat je niet zelf alles hoeft te plannen en bedenken, een lekkere bonus!

Kies een geschikte bestemming voor jouw vakantie in de sneeuw

Zorg ervoor dat de bestemming geschikt is voor alle leeftijden en interesses in je familie. Als sommige gezinsleden graag een familie ski vakantie willen, kies dan een skigebied. Als anderen liever willen ontspannen en genieten van de kerstsfeer, kies dan een stad met een kerstmarkt. Zoek een bestemming die voor iedereen iets te bieden heeft.

Plan diverse activiteiten tijdens je vakantie in de winter

Zorg voor een mix van activiteiten die geschikt zijn voor iedereen. Dit kan variëren van skiën en snowboarden tot het bouwen van een sneeuwfort, sleeën, schaatsen, wandelen in de natuur, een bezoek aan musea of het bijwonen van winterfestivals. Door diverse activiteiten te plannen, wordt iedereen betrokken en hebben ze allemaal iets om naar uit te kijken!

Creëer een gezellige winterse sfeer op vakantie

Maak de accommodatie waar je verblijft op je vakantie in de winter gezellig en feestelijk. Versier de kamers met kerstverlichting, zet kaarsen neer en speel sfeervolle muziek af. Dit helpt om een warme en feestelijke sfeer te creëren waar iedereen van kan genieten.

Geniet van winterse lekkernijen

Liefde gaat door de maag. Hoe je een vakantie in de winter organiseert om verliefd op te worden? Met eten dus! Winter is de perfecte tijd om te genieten van warme en hartige lekkernijen. Bak samen koekjes, maak warme chocolademelk, kies voor een gezellige fondue-avond of maak een winterse barbecue. Samen eten en nieuwe gerechten uitproberen kan een leuke activiteit zijn die iedereen met elkaar verbindt.

Neem de tijd om te ontspannen

Hoewel het leuk is om allerlei activiteiten te plannen, is het ook belangrijk om tijd te nemen om te ontspannen en gewoon quality time met elkaar door te brengen. Speel spelletjes, kijk films, praat en lach samen. Het draait uiteindelijk om het creëren van mooie herinneringen en genieten van elkaars gezelschap.

Flexibiliteit en begrip

Het is belangrijk om flexibel te zijn en begrip te tonen tijdens een familie vakantie in de winter. Niet alles zal precies gaan zoals gepland en soms kunnen er flinke irritaties ontstaan. Je zit ten slotte best wel een tijdje op elkaars lip, kleine discussies en ruzies zijn dan niet verrassend. Het is dan de kunst om de positieve draad weer op te pakken en te accepteren dat niet alles altijd even vlekkeloos gaat. Wie weet, misschien lachen jullie er later wel weer om!

 

Op vakantie in de winter met het gezin in een geweldige unieke ervaring. Nieuwe ervaringen opdoen, herinneringen met elkaar delen, en vooral weer dichter bij elkaar komen in de warme sfeer van de winter.

Wij wensen je heel veel plezier met de planning van jouw vakantie en weten zeker dat het een onvergetelijke tijd zal worden. Heb je nog inspiratie nodig? Kijk eens op onze familie pagina en misschien vind je wel de perfecte vakantie!

Dit vind je wellicht ook interessant:

Meer verhalen

Alle verhalen