Welkom bij Ripstar

Filters

Reviews
Afdeling Alles
 • Alles
 • Young - 193 Reviews
 • Snow - 73 Reviews
 • Surf - 239 Reviews
 • Kite - 22 Reviews
 • Family - 75 Reviews
 • Groups - 20 Reviews
Sortering Meest behulpzaam
 • Meest behulpzaam
 • Meeste sterren
 • Minste sterren
 • Nieuwste review
 • Oudste review
Bekijk 0 reviews

5 redenen om met Snow & Family op wintersport te gaan

Snow & Family: Overtuig je partner, vrienden of ouders!

Snow & family kind aan het skiën
 • Leestijd: 6 minuten

Wintersport: misschien wel de meest waardevolle en leuke vakantieweek van het jaar. Heerlijk sportief van de berg af sjezen, culinair genieten van lokale gerechten en met een voldaan gevoel relaxen in de accommodatie of de après-ski onveilig maken. Het enige probleem; het is best een gedoe om de hele vakantie te regelen. Ons Ripstar Snow & Family concept neemt al die zorgen van je weg. Lees hier waarom het ook iets voor jou gezin kan zijn!

1/ Een gezellige vakantie waarin jullie gelijkgestemde families ontmoeten

Misschien wel het leukste aan een Snow & Family reis met Ripstar; dat je met een grote groep op vakantie gaat! Je zult merken dat de kids het erg leuk vinden om nieuwe vrienden te maken in de ski- of snowboardlessen en tijdens de activiteiten ‘s middags en ‘s avonds. Het fijne hieraan is dat zij het naar hun zin hebben, en jij (of jullie) als ouders meer tijd hebben om zelf óók te ontspannen. En er ontstaan vaak ook mooie vriendschappen tussen ouders, die in het vervolg vaker samen op vakantie gaan. Ideaal als je geen andere gezinnen kent die ook willen wintersporten, of als je als alleenstaande ouder op wintersport wil.

Nieuwe wintersportvrienden

2/ Ski- en snowboardles in een Nederlands groepje met een ervaren instructeur

Bij Ripstar staat de sport op één, daarom zijn wij selectief in het uitzoeken van geschikte instructeurs. Onze instructeurs zijn ervaren en weten deelnemers van elk niveau enthousiast te maken en nieuwe dingen aan te leren. Het voordeel van de lessen tijdens een Snow & Family week, is dat de lessen in het Nederlands worden gegeven en je alle andere mensen uit je groepje kent! Het is dus behalve leerzaam, ook meteen gezellig.

Ripstar onderscheidt zich daarnaast ook in de persoonlijke aandacht tijdens de lessen. Waar je bij een lokale skischool al snel met 10 tot 15 cursisten in de groep zit, werken we bij Ripstar met groepjes van circa 8 deelnemers. Op deze manier kunnen we iedereen uitdagen en beter maken in de sport.

3/ Leuke activiteiten buiten de ski- en snowboardlessen

Naast het feit dat er lekker veel wordt geskied en gesnowboard, gaan we ook veel andere leuke dingen doen. In de middag en avond worden er allerlei activiteiten georganiseerd op en naast de piste. Denk bijvoorbeeld aan een uitje naar het zwembad, boulderen, nachtskiën, een fakkeltocht, pubquiz, filmavond, pizza-avond en meer. Naast de activiteiten in het dal organiseren we in de middag veel clinics en activiteiten rondom de wintersport. De freestyle clinic en de skisafari zijn elk jaar erg populair.

Les van gepassioneerde instructeurs

4/ Onbezorgd op reis

Een heel fijn aspect van onze Family-reizen is dat de reis tot in de puntjes is verzorgd. We merken dat de families het erg op prijs stellen dat alles al is georganiseerd, om zo optimaal van de vakantie te kunnen genieten. Niet meer in de rij om skipassen te kopen, materiaal te huren. Geen stress over accommodaties, het inboeken van skilessen en wat je verder allemaal kunt beleven in het dorp. Wij regelen alles voor je! Kortom: wintersporten zonder zorgen.

5/ Verblijf in een hotel met wellness en halfpension

Het 4-sterrenhotel waarin we verblijven tijdens onze Snow & Family reis, is ideaal voor gezinnen. Het hele hotel is tot onze beschikking en dus kunnen kinderen vrij rondlopen en samen leuke dingen doen. Ouders kunnen genieten van de wellness. Er is ook een verwarmd zwembad in het hotel aanwezig. Ook over het eten hoef je niet na te denken; in de ochtend zorgt het hotel voor een uitgebreid ontbijtbuffet, en in de avond wordt een een heerlijk 3-gangendiner gekookt voor de hele groep. Kortom; je hebt hier alles wat je nodig hebt om na een dag op de piste volledig te ontspannen!

En… overtuigd?

Nieuwe vriendschappen, op een leuke manier je ski- en snowboardkunsten verbeteren, een week vol leuke activiteiten, een gevarieerd skigebied en dit allemaal in een tot in de puntjes verzorgde reis. Beginnen de wintersport kriebels al te komen? Neem gerust eens contact met ons op voor vragen of een eventuele boeking. En lees meer over de Snow & Family reis op deze pagina!

Lees meer:

Boek Snow & Family