Welkom bij Ripstar

Filters

Reviews
Afdeling Alles
 • Alles
 • Young - 193 Reviews
 • Snow - 73 Reviews
 • Surf - 239 Reviews
 • Kite - 22 Reviews
 • Family - 75 Reviews
 • Groups - 20 Reviews
Sortering Meest behulpzaam
 • Meest behulpzaam
 • Meeste sterren
 • Minste sterren
 • Nieuwste review
 • Oudste review
Bekijk 0 reviews

Dit is de leukste pop-up camping van Ameland

Slaap in glamping safaritenten en leer surfen op onze luxe pop-up camping op Ameland.

Bekijk dit camp

Glamping met het gezin op een camping op Ameland

Nederland is de ideale plek voor een actieve familievakantie. Het is veilig, lekker dichtbij huis en bovendien is er eigenlijk ontzettend veel te beleven! Daarom heeft Ripstar aankomende zomer weer een pop-up camping op Ameland, speciaal voor gezinnen. Volledig omringd door de Amelandse duinen en bossen, waar je je even helemaal weg kunt wanen. Met het brede, witte zandstrand op wandelafstand, waar we surf- en kitelessen geven voor ieder niveau.

Ontdek de pop-up camping

De pop-up Ameland camping: slaap in safaritenten!

Onze luxe pop-up camping staat verscholen tussen de Amelandse duinen, dicht bij het strand. Centraal op het camp vind je de surfbar, waar je lekkere drankjes, smoothies, luxe koffies en broodjes kunt halen. Ook vind je er de open keuken, waar onze chefs elke dag rond vier uur beginnen met het bereiden van de luxe 3-gangendiners. Er wordt rekening gehouden met kinderen, vegetariërs en met verschillende allergieën.

De luxe lodges staan opgesteld rond het camp. De Ameland camping is klein en daardoor lekker intiem. De lodges zijn gezellig ingericht met grote zithoek, kastjes en opbergruimte, ligstoel en twee slaapkamers, met een tweepersoonsbed en een stapelbed.

De faciliteiten & het team

Vlak naast de camping op Ameland vind je het grote, verwarmde toiletgebouw en een groot sportveld, waar ons team verschillende spelletjes en activiteiten organiseert. Ons camp staat op een camping met een groot indoor zwembad waar iedereen gebruik van kan maken. Samen met ons surfteam beleef je elke dag de gekste activiteiten. Zo worden er verschillende sport- en spellen georganiseerd, passen ze op de allerkleinsten en sluiten we de week gezamenlijk af met het ‘chaosspel’.

Doe bij onze camping nieuwe ervaringen op in Ameland!

Surfen en kitesurfen

Een Ameland camping is bij uitstek geschikt om een van deze twee gave sporten te leren. De surflessen van Risptar vinden altijd plaats aan onze eigen surf break bij het Amelandse strand. In kleine groepjes leer je van onze gediplomeerde surfleraren surfen. Geen zorgen als je het nog nooit gedaan hebt – wij zijn juist gespecialiseerd in beginnerslessen!

Ook kun je sinds deze zomer leren kitesurfen bij Ripstar. In kleine groepjes van max. 3 personen leer je in 4 dagen de beginselen van het kitesurfen. Als je alle resultaten behaald kun je bovendien je kitepas behalen, waarmee je overal ter wereld materiaal kunt huren.

Yoga & meditatie

Helemaal tot rust kom je met onze relaxte yogalessen, die elke dag worden gegeven! Met zijn allen wandelen we naar een rustig plekje, in de duinen, het bos of aan het strand. Daar leggen we onze handdoekjes en matjes neer. Onze instructrice heeft veel ervaring met zowel beginners- als gevorderdenyoga en zorgt dat de hele groep goed meekomt. Wist je bovendien dat yoga de perfecte aanvulling is op een actief leven?

De natuur van Ameland!

Ontdek de wadden op Ameland

Volgens ons is Ameland het mooiste waddeneiland en dat zeggen we niet voor niets! Met honderden kilometers fietsroutes, de intieme en gezellige kustdorpjes en de weidse natuur is er genoeg te beleven voor iedereen. Wist je bovendien dat het op de wadden vaker mooi weer is dan op het vasteland?

We raden iedereen aan om op de fiets het eiland te verkennen. Vanaf ons camp bereik je gemakkelijk de Amelander Route. Dat is een fietsroute die het hele eiland omspant. Die voert je langs allerlei boerderijtjes, door de grootste dorpjes en langs de brede duinen van Ameland. Hoogtepunt is de grote vuurtoren van Ameland!

Ameland is bovendien een van de belangrijke rust- en broedplaatsen voor miljoenen vogels. Daarom is het eiland heel geschikt om vele soorten te leren kennen. Verken de vele eendenvijvers of spot de verschillende vogels met behulp van de Wadvogel-app!

Meer over ons Surf & Family camp op Ameland > 

Lees meer:

Meer over het camp