Welkom bij Ripstar

Filters

Reviews
Afdeling Alles
 • Alles
 • Young - 193 Reviews
 • Snow - 73 Reviews
 • Surf - 239 Reviews
 • Kite - 22 Reviews
 • Family - 75 Reviews
 • Groups - 20 Reviews
Sortering Meest behulpzaam
 • Meest behulpzaam
 • Meeste sterren
 • Minste sterren
 • Nieuwste review
 • Oudste review
Bekijk 0 reviews

6 piep­jonge shredders om te volgen op Instagram

De new kids on the block laten zien hoe het moet. Check out deze surf talenten!

 • Leestijd: 2 minuten

Wil jij inspiratie opdoen voor je eigen boardskills of de talenten in spé alvast in de gaten houden? Deze groms zijn ontzettend leuk om te volgen op Instagram. De schattigheidsfactor is hóóg, maar deze jonge shredders rijden je er zo uit.

1/ Sky Brown
@skybrown (447.000 volgers)
De 11-jarige Sky Brown is de allerjongste professionele skateboarder en hoopt deze zomer de ook de jongste Britse deelneemster te worden op de Olympische Spelen in Tokio. Als Sky niet de wereld rondreist voor wedstrijden, is ze samen met haar achtjarige broertje Ocean (@oceanbrown) aan het shredden in het water – want surfen kunnen deze twee multitalenten ook al als geen ander.

2/ Corona Kingsley
@coronakingsley (46.500 volgers)
Corona Kingsley is pas zeven jaar oud maar staat al zijn hele leven op een surfboard. En da’s niet gek, want zijn vader is niemand minder dan de Australische pro-surfer Yadin Nicol. Corona heeft al eens samen met Kelly Slater in het water gelegen en ging onlangs nog viral toen de Word Surf League een video van zijn eerste ‘air’ deelde.

3/ Nico Bondi
@nicobondi10 (28.700 volgers)
De Italiaanse Nico Bondi is pas negen jaar oud, maar wordt gezien als supertalent in de snowboardwereld. Het jochie heeft al merken als Volcom en Nitro achter zich staan en deelt op Instagram graag de tofste foto’s en video’s van zijn avonturen. Vooral op de piste, maar óók in het water. Want surfen kan ‘ie natuurlijk ook.

4/ Sierra Kerr
@sierrakerr (86.300 volgers)
De pas 12-jarige Sierra Kerr heeft grote dromen: ze wil een professioneel surfer én golfer worden en dan is ze ook nog eens een ster in skateboarden. Sierra is de dochter van de Australische voormalig pro-surfer Josh Kerr, die haar graag van advies voorziet. Afgelopen zomer landde ze haar eerste ‘air reverse’, wat ook gedeeld werd door niemand minder dan Kelly Slater én de Surf World League zelf. Cool!

5/ Jackson Dorian
@jackson_dorian (162.000 volgers)
Deze super grom heeft het surfen al vanaf zijn geboorte meekregen. Hij is de zoon van Shane Dorian en niemand minder dan Kelly Slater is zijn peetvader. Het jochie draagt nooit schoenen, ligt altijd in het water en surft jou er driedubbeldik uit. Kan ook niet anders, met zo’n familie.

6/ Sabre Norris
@sabrenorris (611.000 volgers)
Sabre Norris ging op negenjarige leeftijd al viral toen ze een 540 landde op een halfpipe en daarmee de eerste Australische vrouw (of eigenlijk meisje ;)) werd die dat lukte. Twee jaar geleden werd ze in een klap wereldberoemd toen ze haar vader op Australische televisie ‘dik’ noemde en zo in de The Ellen Show terecht kwam. Inmiddels is Sabre 14 jaar en nog steeds druk aan het skaten en surfen met haar broertjes en zusjes; Biggy, Sockie, Naz, Disco en Charm. De familie is lekker Australisch, lekker gek en ook op YouTube razendpopulair.

7 redenen waarom je op surfcamp moet gaan >

Bekijk al onze jeugdreizen