Welkom bij Ripstar Kite

Filters

Reviews
Afdeling Alles
 • Alles
 • Young - 193 Reviews
 • Snow - 73 Reviews
 • Surf - 239 Reviews
 • Kite - 28 Reviews
 • Family - 75 Reviews
 • Groups - 20 Reviews
Sortering Meest behulpzaam
 • Meest behulpzaam
 • Meeste sterren
 • Minste sterren
 • Nieuwste review
 • Oudste review
Bekijk 0 reviews
Ripstar Kite

Meet.
Team.
Kite!

Het Ripstar Kitesurf team bezorgt iedereen graag een epic kitevakantie.

Dit is Ripstar Kite

Team Ripstar Kite bestaat uit gepassioneerde kiteprofessionals die stoked zijn en hun passie graag aan gasten willen doorgeven tijdens onze kleinschalige kitesurf-reizen. Of je nu een beginner, gevorderde of ervaren kitesurfer bent, onze missie is om het beste in jou naar boven te halen. Als team streven we er voortdurend naar nieuwe locaties en reizen te ontwikkelen, zowel binnen als buiten Europa. En wanneer de wind perfect staat, zijn wij te vinden op het water! Op deze pagina kun je meer ontdekken over wie we zijn, wat we doen en hoe je de kans kunt grijpen om kitesurfinstructeur te worden en van je passie je beroep kunt maken als onderdeel van het Ripstar Kite-team.

Ripstar kitesurfen

De kernwaarden van Ripstar Kite

De kitesurfsport staat bij ons altijd op nummer één

De kitesurfsport staat bij ons altijd op nummer één

Beginner of gevorderde: onze camps zijn voor elk niveau

Beginner of gevorderde: onze camps zijn voor elk niveau

Zomer of winter - het hele jaar door stoked!

Zomer of winter - het hele jaar door stoked!

Het ontstaan van Ripstar Kite reizen

In 2022 was het eindelijk zo ver; we hebben onze succesformule uitgebreid naar de wereld van het kitesurfen! De passie voor watersport was zo groot dat we ook andere disciplines wilden aanbieden. Voor ons was het duidelijk, dat moest de snelst groeien watersport van dit moment zijn; kitesurfen. In dat jaar heeft Ripstar de reisorganisatie Kite Like a Pro overgenomen en hebben onze krachten gebundeld. Inmiddels bestaan we uit een mooi team en bieden we een divers aanbod van high-end kite reizen binnen en buiten Europa aan. Bovendien is Ripstar nu officieel verbonden met IKO als erkend affiliated kitecenter. We bieden opleidingen aan waarmee je via Ripstar IKO kite instructeur kunt worden. Op deze manier zorgen we ervoor dat we de gewenste kwaliteit handhaven, onder leiding van onze eigen gecertificeerde kite-instructeurs. Zo zijn we samen een grote kitesurf familie geworden en hebben we maar één doel: exclusieve en windzekere kitesurf-reizen ontwikkelen, voor elke niveau en alle leeftijden!

Het team

Achter de kitesurf-reizen van Ripstar schuilt een divers team van gepassioneerde individuen uit de kitesurf-industrie, elk met zijn of haar eigen expertise. We hebben experts die constant op zoek zijn naar nieuwe en windzekere kitesurflocaties, HR-toppers die ervoor zorgen dat er een fantastisch crew is samengesteld, een energieke crew die zich inzet voor een onvergetelijke reiservaring, gediplomeerde kitesurf instructeurs die hun liefde voor de sport delen en jou helpen het maximale uit jouw kiteskills te halen, een marketing-team dat keihard werkt om jullie te laten zien hoe mooi onze vakanties zijn, en een klantenservice die altijd klaar staat voor onze klanten. Het is een uitdagende klus waar we het hele jaar met veel enthousiasme aan werken! Ontdek hier meer over het team achter de kitesurf-reizen.

Het kite-team in actie!

Ripstar kitesurfen

Werken bij Ripstar Kite

Ben jij ook stoked en wil jij jouw kitesurfpassie delen met anderen? Elke zomer zijn we opzoek naar enthousiaste crew, kitesurfinstructeurs en méér. Join the team!

Bekijk onze vacatures