Welcome to Ripstar

Filters

Reviews
Afdeling Alles
 • Alles
 • Young - 165 Reviews
 • Snow - 24 Reviews
 • Surf - 109 Reviews
 • Family - 57 Reviews
 • Groups - 9 Reviews
Sortering Meest behulpzaam
 • Meest behulpzaam
 • Meeste sterren
 • Minste sterren
 • Nieuwste review
 • Oudste review
Bekijk 0 reviews
November & december 2021

Ripstar on Tour

Volg gratis clinics in indoorhallen door heel Nederland en leer (beter) skiën of snowboarden.

Meld je nu aan!

Ripstar on Tour is terug!

Het winterseizoen is weer begonnen, buiten wordt het kouder en in de wintersportgebieden kleuren de bergen wit, dus biedt Ripstar gratis ski- en snowboardclinics aan! Of je nu wilt leren skiën/snowboarden of je skills naar een hoger niveau wilt brengen; iedereen kan mee met Ripstar on Tour om alvast de sneeuw op te zoeken in de indoorhallen van Nederland. Naast deze clinics zijn er verschillende ski- en snowboardmerken aanwezig met de nieuwste gear dat getest kan worden. Zo ben je in één keer klaar voor de winter.

Wat kun je verwachten van Ripstar on Tour?

Meerdere clinics voor elk niveau - zowel skiën als boarden

Meerdere clinics voor elk niveau - zowel skiën als boarden

Les van onze ervaren Ripstar-instructeurs, die je ook op onze camps vindt

Les van onze ervaren Ripstar-instructeurs, die je ook op onze camps vindt

Meer informatie over techniek en freestyle - get stoked!

Meer informatie over techniek en freestyle - get stoked!

Aanbod van clinics

Bekijk ook onze Snow reizen

Kan ik ook meedoen als ik nog nooit heb geskied of gesnowboard?

Zeker! Dan is de 'Learn to ride clinic' perfect voor jou. Onze Ripstar-instructeurs helpen je graag de eerste meters maken op de piste.

Hoe oud moet ik zijn om deel te nemen aan de clinics?

Iedereen mag deelnemen aan de clinics! Van jong tot oud; er is geen leeftijd waar je aan moet voldoen. De leraren zullen mensen van alle leeftijd en alle niveaus wat kunnen leren.

Zijn de clinics voor snowboarders of skiërs?

Voor beiden! Alle clinics zijn voor zowel skiërs als snowboarders. Je wordt ingedeeld op basis van de discipline die je kiest. Voor alle clinics geldt dat de ski- en snowboardclinic tegelijkertijd plaatsvinden. Je kunt dus kiezen wat het beste bij jou past.

Welk niveau moet ik hebben voor de freestyle clinic?

Jouw niveau maakt niets uit. Wel moet je al eens op een snowboard of op ski's hebben gestaan. Voor iedereen is er een nieuwe trick te leren.

Welk niveau moet ik hebben voor de techniek training?

Jouw niveau maakt niets uit. Wel moet je al eens op een snowboard of ski's hebben gestaan. We kunnen iedereens techniek bijschaven; of het nou om grote of kleine dingen gaat. Onze leraren hebben zin om met jullie aan de slag te gaan.

Waarom moet ik mij van te voren aanmelden?

Er zit een maximumcapaciteit op de clinics. Door je vooraf aan te melden weten wij hoeveel deelnemers er zijn en ben je verzekerd van je plekje!

Hoe lang duurt de clinic?

Een clinic duurt 50 minuten. Zorg dat je op tijd aanwezig bent.

Wat moet ik meenemen naar de clinic?

Voor de clinic heb je eigen ski's of een snowboard nodig. Heb je dit niet? Dan kun je dat huren bij SnowWorld. Ook handschoenen en een helm zijn verplicht in SnowWorld.

Kan ik mijn eigen materiaal meenemen?

Ja, je kan je eigen materialen mee nemen. Ook kan je gewoon materialen huren bij SnowWorld. Als je ook materialen wil testen van de bedrijven die op het evenement staan, moet je wel je eigen boots hebben.

Moet ik toegang betalen voor SnowWorld zelf?

Ja, SnowWorld vraagt wel een toegangsprijs. Er is een speciaal van tarief van € 24,95 voor de hele avond (vanaf 17.00 uur). Tickets kun je vooraf kopen via de website van SnowWorld. De clinics die je van Ripstar volgt zijn volledig gratis.

Hoe weet ik waar ik jullie kan vinden op locatie?

Bij aankomst staan wij bij de entree van de sneeuwhal klaar bij onze 'meeting point'. Herkenbaar aan de Ripstar vlaggen. Meld je minimaal 15 minuten voor de start van de clinic en zorg dat jij ready bent om te shredden!

Hoe kom ik op de SnowWorld-locatie?

Je komt naar de betreffende SnowWorld-locatie met eigen vervoer. De locaties zijn goed bereikbaar met zowel de auto als het ov. Voor meer informatie over de bereikbaarheid per locatie check www.snowworld.com.