Welkom bij Ripstar

Filters

Reviews
Afdeling Alles
  • Alles
  • Young - 193 Reviews
  • Snow - 73 Reviews
  • Surf - 239 Reviews
  • Kite - 22 Reviews
  • Family - 75 Reviews
  • Groups - 20 Reviews
Sortering Meest behulpzaam
  • Meest behulpzaam
  • Meeste sterren
  • Minste sterren
  • Nieuwste review
  • Oudste review
Bekijk 0 reviews

Surfkamp voor volwassenen: Waar kun je het beste naartoe?

Bij een Ripstar surfkamp voor volwassenen zetten we de sport op de eerste plaats. Hierdoor hebben al onze surfkampen dagelijks surflessen met ervaren instructeurs waar we focussen op progressie in surf niveau. Naast de lessen bieden we ook nog vrij gebruik van ons materiaal aan zodat iedereen zo veel mogelijk uren in het water kan maken. De rest van de tijd zorgen wij ervoor dat er altijd wat te doen is. Van sportclinics en wedstrijdjes overdag, naar live muziek of thema feestjes in de avond. Ook bieden we vaak uitstapjes aan naar mooie plekken in de omgeving of een leuke activiteit buiten het camp.

Omdat elk kamp een andere omgeving heeft en dus andere mogelijkheden is het programma naast de surflessen van elk camp anders. Ben jij benieuwd naar al onze verschillende volwassenen kampen en locaties? Hier een overzicht van jouw opties deze zomer!

 

Premium surfkamp voor volwassenen in Oyambre (18+)

Geniet van de best of both worlds met zee en bergen op rijafstand van elkaar! Ons surfkamp voor volwassenen in Oyambre is opgebouwd op een rustige camping waar we een ruime opstelling hebben gemaakt met een surfbar, lounge area, surf- en diner area, en luxe slaap tipis. Het camp is op loopafstand van een surfstrand en maar een uurtje rijden van Los Picos de Europa.

Met deze unieke locatie bieden we naast de dagelijkse surflessen op een typisch Spaans strand ook een hike trip aan in de Picos! Geen zin in bergen? Ga mee naar Bilbao, een hippe stad vol mooie architectuur en vooral vol met lekker eten.

Om nog eens wat dieper in de Spaanse cultuur te duiken organiseren we naast de dagactiviteiten en tripjes ook tapas of sangria avonden en uitstapjes naar het Spaanse uitgaansleven.

Ga naar Premium Oyambre 18+

Premium surfkamp voor volwassenen in Oyambre (25+)

Ben je 25 of ouder? Dan hebben wij speciale 25+ weken in Oyambre. Deze weken zijn buiten de schoolvakanties waardoor deze Spaanse surf hotspot minder druk is en je nog meer golven kunt pakken. Het camp is op dezelfde plek als ons 18+ camp en is dus ideaal voor allerlei verschillende activiteiten en trips.

Dit surfkamp voor volwassenen is in vele opzichten vergelijkbaar met ons 18+ camp behalve in het feit dat er geen bus rijdt naar het camp in deze weken. Let dus goed op dat je hier je eigen vervoer regelt.

Ga naar Premium Oyambre 25+

Vamos a España!

Premium surfkamp voor volwassenen in Le Pin Sec (25+)

Ga je liever op surftrip binnen de schoolvakanties? Kom dan naar Frankrijk! We hebben hier een camp opgezet tussen de duinen en Franse naaldbossen op 200 meter van het strand. Het camp is net als alle andere Premium surfkampen voor volwassenen van alle gemakken voorzien met luxe tipi’s en lodges, 3-gangendiners, en dagelijkse leuke activiteiten, live bandjes en surflessen.

Als je even het camp af wil, is er het stadje Lacanau waar je lekker uit kunt gaan maar ook gezellig rond kunt lopen.

Ga naar Premium Le Pin Sec 25+

 

Premium surfkamp voor volwassenen in Biscarrosse (30+)

Ook wij worden ouder en snappen dat je als jonge god van 30 een ander soort surftrip in je hoofd hebt dan iemand van net boven de 18. Daarom hebben wij dit jaar een Premium 30+ camp opgericht!

Ontsnap aan het drukke leven in een surfkamp voor volwassenen gelegen tussen de naaldbomen in het Gascognewoud. De locatie zorgt voor weinig wind, voldoende schaduw, en dus een aangename temperatuur. Je slaapt in luxe lodges met een eigen veranda waar je ‘s ochtends lekker kunt wakker worden met een kopje koffie.

De dag is ingericht met dagelijkse surflessen van gediplomeerde surf instructeurs, en professionele yoga lessen. Naast deze vaste activiteiten bieden we ook optionele mindfulness clinics aan en zijn er genoeg materialen om sportieve activiteiten te ondernemen. Wil je meer surfen? Je kunt de hele week ook gebruikmaken van ons surfmateriaal en dus zoveel surfen als je zelf wilt.

Ga naar Premium Biscarrosse 30+

Vive la France

 

Naast onze camps in Europa, kun je ook nog verdere wateren surfen met Ripstar! We hebben verschillende trips opgericht die je een zorgeloze surfvakantie geven buiten de Europese vissenkom. 

Bali

Maak een uitstapje naar het surfmekka van Azië met een surfkamp in Bali. Midden in het hippe surfdorpje Canngu kun je genieten van een vers ontbijtje, lekkere bedden, en een verkoelend zwembad in een luxe villa. Je kunt twee keer per dag meedoen met yoga lessen en er zijn elke dag surflessen voor beginners. Voor ervaren surfers zijn er uitstapjes naar andere, meer uitdagende spots. Voor ieder wat wils dus! Ontdek naast het surfen ook de cultuur en natuur van het eiland. Bezoek een tempel, beklim een vulkaan, of ga uit eten bij een lokaal eettentje.

Marokko

Net als in Bali, kun je ook op surfvakantie in Marokko, hier kun je het hele jaar door surfen. De ideale plek om heen te gaan als het aan ons ligt! Op deze trip hoef je je nergens zorgen over te maken, alles is geregeld. Je verblijft in een surfhuis met ontbijt, lunch, en diner. Er zijn dagelijks surflessen, coach sessies, en early morning surf sessies. Naast het surfen kun je meedoen aan yoga lessen, lekker liggen aan het zwembad, of meegaan op excursie! Ontdek de cultuur van Marokko met tripjes naar Paradise Valley, Marrakesh, of Essaouira.

Sri Lanka

Ga all-inclusive naar het mooie Sri Lanka en verblijf in een luxe surfhuis! Maak gebruik van alle surfmaterialen, lig lekker aan het zwembad, verken de buurt op scooters, en slaap elke avond in een schoon bed. Dit surfcamp in Sri Lanka gaat naast deze heerlijke extra’s natuurlijk vooral om de surf! Er zijn dagelijkse surf safaris naar prachtige spots waar je surfers hart sneller van gaat kloppen.

 

 

Ga buiten Europa

Op vakantie met kids

Ben je een volwassenen en heb je al wat kids rondrennen? Ga met ons naar Surf & Family! Naast een prachtig surfkamp in Nederland voor volwassenen met kids hebben we ook 2 spots aan de uitgestrekte Franse kust.

Surf & Family Ameland

Ons surfkamp voor volwassenen in Nederland is gelegen op nog geen 800 meter van het strand. Slaap met je gezin in een luxe lodge omgeven door duinen en geniet van 3-gangendiners gemaakt door onze ervaren crew.

Naast de unieke locatie heeft Ameland nog een andere speciale feature, je kunt namelijk ook op kiteles! De omstandigheiden op het eiland zijn perfect om te leren surfen maar bieden ook geweldige kansen om het kiten onder de knie te krijgen, vandaar bieden wij in beide sporten lessen aan.

Ga naar Surf & Family Ameland.

Surf & Family Montalivet

Naast een surfkamp voor volwassenen in Nederland, kun je ook met je kids op roadtrip naar Frankrijk! Ons kamp in Montalivet ligt op loopafstand van het strand waardoor je zowat het zout in de lucht proeft. Naast het strand kun je ook een korte wandeling maken naar Montalivet zelf, een gezellig surfdorpje met leuke terrasjes en surfshops. Sluit de avond af met een lekker drankje bij onze eigen surfbar en slaap in luxe ludges.

Ga naar Surf & Family Montalivet.

 

Surf & Family Biscarrosse

Ben je op zoek naar iets extras in het mooie Frankrijk? Kom naar Surf & Family Biscarrosse. Net als alle andere kampen is dit een surfkamp met overnachting in luxe lodges en lekker eten. Maar wat Biscarrosse speciaal maakt is de 4-sterren camping waar het camp op is gebouwd.

De camping heeft een groot zwembad waar je een middagje kunt vertoeven, maar ook meerdere sportvelden en een speeltuin waar je kids lekker hun energie kwijt kunnen.

Ga naar Surf & Family Biscarrosse.

 

Nog steeds niet zeker over wat bij je past? Check onze instagram en kijk hoe het er aan toe gaat op de kampen!

Meer verhalen:

Alle verhalen