Welcome to Ripstar

Filters

Reviews
Afdeling Alles
 • Alles
 • Young - 193 Reviews
 • Snow - 39 Reviews
 • Surf - 152 Reviews
 • Family - 75 Reviews
 • Groups - 16 Reviews
Sortering Meest behulpzaam
 • Meest behulpzaam
 • Meeste sterren
 • Minste sterren
 • Nieuwste review
 • Oudste review
Bekijk 0 reviews

Je bent nooit te oud om te leren surfen!

Je bent nooit te oud om te leren surfen!

 • Leestijd 4 min

Te oud om te leren surfen? Dat kan niet! Op onze surfcamps is iedereen welkom, en niemand zal jou vreemd aankijken. Dat is het mooie aan de surf community; iedereen is open-minded, behulpzaam en vooral: eeuwig jong! Indien je nog twijfelt: hier enkele redenen om lekker met ons mee te surfen, ook al ben je wat ouder.

1/ Je moet lekker doen waar je zelf zin in hebt!

Regel 1 tot een gelukkig leven: doe gewoon wat JIJ wilt en trek je niks aan van je leeftijd, gewicht, of omgeving. Heb jij zin om te leren surfen? Mooi! Dat kan dus gewoon. We raden wel aan om je goed te informeren en niet halsoverkop het water in te duiken. Laat je zelf eerst even informeren naar het juiste board en wetsuit. Misschien je eerste surflesjes bij Ripstar nemen? ;-)?

2/ Surfen is relatief veilig!

Uiteraard begrijpen we dat als je wat ouder bent, je iets meer angst hebt om te vallen en daarbij slecht neer te komen. Bij het surfen heb je deze angst helemaal niet nodig. Het enige wat belangrijk is, is dat je goed kunt zwemmen. Het water breekt namelijk je val, waardoor je hoogstens wat zeewater binnenkrijgt tijdens een valpartij. Je surfinstructeur legt jou trouwens ook uit hoe je je hoofd kunt beschermen tegen bijvoorbeeld het koppen van je plank, dus de kans op grote ongelukken is klein.

3/ Beeld je in hoe cool je eruit ziet!

Heb je wel eens gedacht; “die surfers zien er zo cool uit, een beetje met hun wetsuits over het strand paraderen..” Dan hebben wij goed nieuws voor jou, dat kan jij ook zijn! Het is allemaal een kwestie van zelfvertrouwen en de juiste state of mind hebben. Bij het surfen kan je helemaal jezelf zijn. Of je nu meer van longboarden of van shortboarden houdt, of je graag heel goed wilt worden of het meer voor de fun surft, het maakt allemaal niet uit, want surfer ziet er vet cool uit! P.S…. zo’n wetsuit slankt af ;-).

4/ Surfen houdt je jong van geest

Geen zin om oud te worden? Groot gelijk! Surfen, de strandvibes en de surfers binnen de community zullen jou zeker en vast jong van geest houden. Het is altijd verrijkend om een nieuwe passie te hebben en nieuwe mensen te ontmoeten. Op die manier zul je al snel ontdekken dat surfen niet alleen maar iets voor jonge, blonde mensen is.

5/ Omdat je gewoon moet genieten van het leven!

Het leven is te kort, en we hebben nu al te weinig tijd. Daarom is het belangrijk dat je zoveel mogelijk dingen op je bucketlist afwerkt. Boek dus dat surf camp, neem rustig je tijd om deze nieuwe sport onder de knie te krijgen en weet dat Ripstar klaar staat om zowel jong als oud de beste watersport tips mee te geven!

Let's surf

Ontdek andere stories:

Lees meer stories: