Surfcamps & Surfvakanties

Surflessen
Leuke crew, aardige mensen. Lessen zijn duidelijk en interactief (Marit, 27)
Surfers Paradise
Ik vond het fijn dat de gemiddelde leeftijd hoger lag dan bij andere camps. Relaxt! (Rachel, 26)
Ook naast het surfen verschillende clinics
De crew staat elk moment voor je klaar voor een clinic, een drankje of een panini. Chill! (Bertus, 22)
Sunset sessions
Surfen bij sunset was mijn meest epic moment. Het kwartje viel! (Tim, 26)
Good food...
Het eten was super! Je proeft dat er veel moeite in is gestoken. (Rieneke, 22)
Surfs up!
Ik heb dit surfcamp gekozen omdat hier surfen bovenaan staat. (Stefan, 25)

Surfen in Frankrijk

Al sinds 2005 organiseert Ripstar unieke surfreizen voor volwassenen in Frankrijk. Afgezonderd van de drukke surfcrowds en pal aan het strand. Ons surfcamp voor volwassenen ligt in de Gironde verscholen achter de pine tree's op de fenomenale duinen van Le Pin Sec. 

Bij ons staat de sport op nummer één en draait het om surfensurfen & surfen! En er is voor elke niveau wat wils: kalme beginnersgolven, mellow intermediate golven, snelle holle beach break en golven met hoogtes tot wel 3 meter voor de gevorderden. Met een klein persoonlijk lesgroepje en een gediplomeerde surf instructeur ontdek je hoe waanzinnig mooi deze sport is en dat de grenzen wat betreft surfen eindeloos zijn...

Met een leeftijdgrens van minimaal 18+ is ook wat betreft leeftijd het assortiment ruim, onze gasten zijn twintigers, dertigers en uiteraard stoked om te surfen! De groepen op de camps beperken zich tot rond 40 personen, dit draagt sterk bij aan de persoonlijke sfeer. Of je nu alleen, met je partner of een vrienden groep reist, je hebt er ongetwijfeld nieuwe vrienden bij na deze surfvakantie. 

Kwaliteit en duurzaamheid

Ripstar hanteert een hoge standaard! Zo is een vereiste om de sport op nummer één plaatsen: gezond en gevarieerd eten. Onze professionele koks slagen er elke keer opnieuw in om vanuit onze food trucks de meest verrukkelijke en verbazingwekkende maaltijden op tafel neer te zetten. Ook proberen we ons steentje bij te dragen met betrekking tot het ecosysteem waar wij surfers in leven. Zo focussen wij op duurzaamheid door zonne-energie te gebruiken, verbannen we plastic flessen, hebben we fair trade/organic kleding en wordt er waar mogelijk vegetarisch gekookt met biologische producten.

Surfen in Bali of Marokko

Wil je met je surfvakantie nog graag iets verder weg van huis en ben je op zoek naar nog meer surf-avontuur? Ga dan mee met een van onze gave surfvakanties naar Bali of Marokko!

Surfinstructeurs opleiding 

Bij Ripstar staat het surfen op één, daarom werken wij uitsluitend met internationaal gediplomeerde Nederlandse instructeurs. Om de surfsport te promoten, te steunen en ons aanbod van gekwalificeerde instructeurs kwalitatief hoog te houden bieden wij ook surfinstructeurs opleidingen aan en zijn we aanwezig bij diverse surfevents.