Welkom bij Ripstar

Filters

Reviews
Afdeling Alles
 • Alles
 • Young - 193 Reviews
 • Snow - 73 Reviews
 • Surf - 239 Reviews
 • Kite - 28 Reviews
 • Family - 75 Reviews
 • Groups - 20 Reviews
Sortering Meest behulpzaam
 • Meest behulpzaam
 • Meeste sterren
 • Minste sterren
 • Nieuwste review
 • Oudste review
Bekijk 0 reviews

Een surfcamp voor 30plus: wat houdt dat in?

Lees meer en get stoked over ons Premium Surfcamp 30+ in Biscarrosse.

Deze zomer zullen we voor het eerst een surfcamp voor 30-plussers in Frankrijk organiseren. Het zal een week vol surflessen, leuke clinics en activiteiten worden. Wij zetten graag even op een rijtje wat je van zo’n surfcamp voor volwassenen kunt verwachten, zodat je precies weet waar je aan begint.

1/ Surf, surf, surf!

Surfen staat bij al onze reizen op de eerste plaats. Dat is op ons Premium Surfcamp 30+ in Biscarrosse niet anders. Je krijgt inclusief de prijs vijf keer een surfles van anderhalf uur. Tijdens de rest van de week ben je vrij om ons surfmateriaal te gebruiken om verder te oefenen. Je kan natuurlijk ook altijd je eigen materiaal gebruiken, wij zorgen ervoor dat het op een veilige plek bewaard blijft.

Tijdens de lessen gaan we vooral kijken naar jouw niveau, en waar nog bijsturing geven. Onze surfleraren zijn internationaal gediplomeerd en hebben jarenlang ervaring in het geven van surflessen aan jong en oud. De surfgroepjes bestaan uit maximaal 8 personen; op die manier krijg je altijd goede persoonlijke begeleiding en leer je elkaar meteen goed kennen! Het strand ligt op nog geen 10 minuten lopen van het camp.

2/ Geniet van lekker eten

Onze chefs hebben jarenlange ervaring met het koken op onze surfcamps. Zij staan vijf keer per week paraat om lekkere 3-gangendiners op tafel te toveren. We koken op onze camps standaard vegetarisch, dat doen we omdat we het belangrijk vinden om goed voor onze planeet te zorgen. Ook hier hebben onze chefs reeds jarenlange ervaring mee. Geen zorgen dat je elke dag een groenteburger krijgt, dus ;-). Naast het diner hebben we ook iedere dag een ontbijtbuffet voorzien. Zo kun je je krachten opdoen om aan een nieuwe surfdag te beginnen. Het fijne; je hoeft zelf niet te koken, maar je kunt gewoon lekker aanschuiven iedere dag.

3/ Kom volledig tot rust

Op ons surfcamp voor 30-plus zal je zeker tot rust komen. We slapen in lodges met een eigen veranda, tussen de naaldbomen van het Gascognewoud. Dat is uit de wind en met voldoende schaduw, wat voor een aangename temperatuur zorgt. Iedere dag voorzien wij yogasessies. Deze worden gegeven door ervaren yogadocenten, die wij zorgvuldig hebben geselecteerd. Er is ook een mogelijkheid om twee keer aan mindfullness clinic mee te doen. Dit is heerlijk voor of na een surfsessie, om volledig tot jezelf te komen. Je voelt je ontspannen en herboren, precies wat je nodig hebt op vakantie.

4/ Leer nieuwe mensen kennen

Ons 30-plus surfcamp heeft een maximumcapaciteit van 32 mensen. Dat maakt dat we een intieme en gezellige groep blijven. Kom je alleen, dan leer je dus in no-time nieuwe mensen kennen. Elk jaar opnieuw worden er er op onze surfcamps nieuwe vriendschappen voor het leven geboren en de groep is doorheen de week altijd gezellig en hecht. Dat komt natuurlijk omdat je op reis gaat met allemaal mensen die dezelfde mindset als jij hebben. Samen genieten we met de crew van gezellige groepsmomenten.

5/ Voel je herboren na deze reis

Een leuke reis met een leuke groep? Dat kan je echt herboren doen voelen. Misschien ben je op het einde van de week wel reuzetrots dat je beter bent geworden in het surfen. Of misschien dacht je dat je nooit zou durven golfsurfen en heb je deze angst overwonnen? Misschien had je al een tijdje last van stress en heb je nu de positieve effecten van surfen en mindfullness ontdekt? Dit is allemaal mogelijk en onze coaches staan graag voor je klaar om het beste uit jezelf te halen.

Heb je zin gekregen om met ons mee te komen? Wat leuk! Je vindt hier meer informatie over het Premium Surfcamp 30+ in Biscarrosse.

Ontdek het 30-plus camp

Lees meer:

Ontdek al onze Stories