Welcome to Ripstar

Filters

Reviews
Afdeling Alles
 • Alles
 • Young - 193 Reviews
 • Snow - 43 Reviews
 • Surf - 152 Reviews
 • Family - 75 Reviews
 • Groups - 16 Reviews
Sortering Meest behulpzaam
 • Meest behulpzaam
 • Meeste sterren
 • Minste sterren
 • Nieuwste review
 • Oudste review
Bekijk 0 reviews

Een surfcamp voor 30plus, wat houdt dat in?

Lees meer en get stoked over ons 30+ surfcamp in Biscarrosse

surfcamp volwassenen frankrijk

Deze zomer zullen we voor het eerst een surfcamp voor 30 plussers in Frankrijk organiseren. Het zal een week vol surfles, chillings en leuke clinics en activiteiten worden. Wij zetten graag even op een rijtje wat je van zo’n surfcamp voor volwassenen kunt verwachten.

1/ SURF, SURF, SURF

Surfen staat bij al onze reizen op de eerste plaats. Dat is op ons surfcamp in Biscarrosse niet anders. Je krijgt inclusief vijf keer een surfles van anderhalf uur en tijdens de rest van de week ben je vrij om  ons materiaal te gebruiken. Je kan natuurlijk ook altijd je eigen materiaal gebruiken, wij zorgen ervoor dat het op een veilige plek bewaard blijft. Tijdens de lessen gaan we vooral kijken naar jouw niveau, en waar je nog bijsturing nodig zou hebben. Onze surfleraren zijn internationaal gediplomeerd en hebben jarenlang ervaring in het geven van surflessen. De surfgroepjes bestaan uit maximaal 8 personen. Op die manier krijg je goede persoonlijke begeleiding. Het strand is op 10 minuutjes lopen van het camp, maar voor de surflessen rijden we sowieso met de trailer tot daar, zodat je surfplank klaar ligt op het strand!

2/ Geniet van lekker eten!

Onze chefs hebben jarenlange ervaring met het koken op onze surfcamps. Zij staan 5 keer per week paraat om lekkere gerechten op tafel te toveren. We koken op onze camps standaard vegetarisch, dat doen we omdat we het belangrijk vinden om goed voor onze planeet te zorgen. Ook hier hebben onze chefs reeds jarenlange ervaring mee. Geen zorgen dat je elke dag een groentenburger krijgt dus ;-).
Naast het diner hebben we ook iedere dag een ontbijtbuffet voorzien. Zo kun je je krachten opdoen om aan een nieuwe surfdag te beginnen!

3/ Kom volledig tot rust

Op ons camp zal je zeker en vast tot rust komen. We slapen in lodges met veranda, tussen de bomen van het Gascognewoud. Dat is uit de wind, met voldoende schaduw, wat voor een aangename temperatuur zorgt. Iedere dag voorzien wij yoga sessies. Deze worden gegeven door ervaren yoga docenten, die wij zorgvuldig hebben geselecteerd. Er is ook een mogelijkheid om twee keer aan mindfullness te gaan doen. Dit is heerlijk voor of na een surfsessie, om volledig tot jezelf te komen. Je voelt je ontspannen en herboren, precies wat je nodig hebt op vakantie!

4/ Leer nieuwe mensen kennen

Ons camp heeft een maximumcapaciteit van 32 mensen. Dat maakt dat we een kleine en gezellige groep blijven. Kom je alleen, dan leer je dus in no-time nieuwe mensen kennen. Elk jaar opnieuw worden er er op onze surfcamps nieuwe vriendschappen voor het leven geboren, en de groep is doorheen de week altijd gezellig en hecht. Dat komt natuurlijk omdat je op reis gaat met allemaal mensen die dezelfde mindset als jij hebben. Samen genieten we met de crew van gezellige groepsmomenten!

5/ Voel je herboren na deze reis

Een leuke reis met een leuke groep kan je echt herboren doen voelen. Misschien ben je op het einde van de week wel reuzetrots dat je beter bent geworden in het surfen? Of misschien dacht je dat je nooit zou durven golfsurfen, en heb je deze angst overwonnen? Misschien had je al een tijdje last van stress en heb je nu de positieve effecten van surfen en mindfullness ontdekt? Dit is allemaal mogelijk en onze coaches staan graag voor je klaar om het beste uit jezelf te halen!

Heb je zin gekregen om met ons mee te komen? Wat leuk! Info en boeken voor ons 30+ camp kan hier!

Biscarrosse sneak peak!

Ontdek al onze stories: