Welcome to Ripstar

Filters

Reviews
Afdeling Alles
 • Alles
 • Young - 193 Reviews
 • Snow - 43 Reviews
 • Surf - 152 Reviews
 • Family - 75 Reviews
 • Groups - 16 Reviews
Sortering Meest behulpzaam
 • Meest behulpzaam
 • Meeste sterren
 • Minste sterren
 • Nieuwste review
 • Oudste review
Bekijk 0 reviews

Ontdek onze surfcamps voor volwassenen in Frankrijk!

Ontdek onze surfcamps voor volwassenen in Frankrijk en kies wat bij jou past!

Surfen is superleuk om te doen, en de westkust van Frankrijk is perfect voor zowel beginners, als voor gevorderden. Ideaal dus om onze premium camps voor volwassenen neer te zetten, omdat het goed bereikbaar is en Frankrijk toch een ultiem vakantiegevoel geeft. Meer en meer volwassenen beginnen met surfen. Dat komt door de vele positieve effecten die surfen heeft op zowel de fysieke als de mentale gezondheid. Hou je meer van een surf&zen vakantie, of mag het wat actiever zijn? Wij sommen de verschillen tussen onze surfcamps in Frankrijk voor volwassenen op!

NIEUW! Premium surfcamp Biscarrosse (30+)

In Biscarrosse kom je helemaal tot rust! We zetten ons surfcamp neer tussen de bomen van het Gascognewoud in Frankrijk, op een nette camping met zwembad. Deze camping is dicht bij de zee en dicht bij het centrum van Biscarrosse. Er is dus zeker genoeg te doen om te genieten van een zorgeloze vakantie.
We focussen op dit camp vooral op gezelligheid, tot rust komen en natuurlijk op de vele surfsessies. We leggen hier de nadruk dat de focus niet ligt op feesten. Natuurlijk drinken we ‘s avonds gezellig met zijn allen een biertje, maar we willen er zeker voor zorgen dat iedereen op het camp zijn schoonheidsslaapje krijgt. Naast de surflessen is er vrij gebruik van boards en wetsuits en hebben we talloze andere activiteiten in petto, zodat je je zeker niet verveelt tijdens je surfvakantie. We organiseren yoga en mindfullness lessen, skateclinics, surftheorie avonden en nog veel meer! Natuurlijk ben je helemaal vrij om te kiezen wat je graag wilt meedoen en wat niet. Check zeker onze pagina voor meer informatie!

 

Ontdek Biscarrosse

Premium surfcamp Le Pin Sec (25+)

Ons surfcamp in het Franse Le Pin Sec, kun je genieten van een week vol surf, zon en party. We maken er een actieve week van, met sport en spel en voor ieder wat wils!
Ons surfcamp in Le Pin Sec kun je het makkelijkst bereiken per auto, of met onze Royal-class autocar! Wij regelen voor dit surfcamp de hele zomer lang busvervoer heen en terug. Ideaal dus als je geen auto hebt, of als je graag je eigen surfgear wilt meenemen! Ons camp beschikt over single tipi’s, shared lodges, of luxe tipi’s. Kom je met vrienden? Dan is het natuurlijk leuk om met zijn allen in een shared lodge te slapen. Kom jij alleen? Wat leuk! Op ons camp maak je razendsnel nieuwe vrienden en voel je je altijd thuis. Mensen die alleen komen raden we onze single tipi aan. Dit is een comfortabel plekje voor jezelf, waar je helemaal tot rust kan komen na een dag voor leuke activiteiten. Vind je het net leuk om met nieuwe mensen een kamer te delen? Dat kan natuurlijk ook! Onze shared lodges kun je apart boeken.
Tijdens de week is surfen natuurlijk de belangrijkste zaak. Je krijgt surfles in kleine groepjes, waardoor je heel snel zult bijleren. Daarnaast is er vrij gebruik van ons surfmateriaal dat niet door de lessen wordt gebruikt, zodat je zelf ook lekker kan gaan surfen. Naast het surfen hebben wij een fantastische crew klaarstaan. Zij zorgen voor heerlijke diners, ze houden de bar open ‘s avonds en onze entertainers zorgen voor leuke activiteiten die zowel op het strand als op het camp doorgaan.
Hou jij wel van een feestje? Dan zit je bij ons goed! Wij nodigen iedere week kleine muziekbandjes uit om te komen spelen op ons camp. Daarnaast zijn er talloze strandfeestjes doorheen de week, waar alle surfcamps in de omgeving samenkomen. Maak je trouwens geen zorgen om geluidsoverlast als je toch eens graag vroeg gaat slapen, de feestjes vinden achter de duinen plaats, wat het geluid dempt. Voor wie echt helemaal uit de bol wilt gaan, is er onze partytrip naar Lacanau, een franse surfspot met superleuke clubs. We vertrekken met zijn allen met een bus daarheen, zodat we ook weer veilig thuis kunnen komen na het feesten! Zo zie je maar, er is een heerlijke mix aan sport, spel en gezelligheid aanwezig op deze surfvakantie! Meer informatie vind je hier.

Ontdek ons camp!

Wat zijn de grootste verschillen?

 • Le Pin Sec is vanaf 25 jaar, Biscarrosse is vanaf 30 jaar.
 • Le Pin Sec biedt busvervoer aan.
 • In Biscarrosse zit je meer afgeschermd, wat voor een rustgevoel zorgt.
 • Le Pin Sec heeft nog andere surfcamps als buren, wat het reuzegezellig maakt!
 • In Biscarrosse ligt de focus meer op surf&chill, in Le Pin Sec is het wat actiever.

Beide camps hebben evenveel comfort, en onze chefs zorgen ervoor dat je altijd lekker eten krijgt, aan jou dus om te kiezen waar je voorkeur het meest naar uitgaat. Zien we jou deze zomer?

Ontdek al onze stories: