Welkom bij Ripstar

Filters

Reviews
Afdeling Alles
 • Alles
 • Young - 193 Reviews
 • Snow - 67 Reviews
 • Surf - 239 Reviews
 • Kite - 22 Reviews
 • Family - 75 Reviews
 • Groups - 20 Reviews
Sortering Meest behulpzaam
 • Meest behulpzaam
 • Meeste sterren
 • Minste sterren
 • Nieuwste review
 • Oudste review
Bekijk 0 reviews

Ontdek onze surfcamps voor volwassenen in Frankrijk

Ontdek onze surfcamps voor volwassenen in Frankrijk en kies wat bij jou past.

Surfcamp Le Pin Sec

Surfen is superleuk om te doen en de westkust van Frankrijk is perfect voor zowel beginners tot gevorderden. Ideaal dus om er onze Premium Surfcamps voor volwassenen neer te zetten. Meer en meer volwassenen beginnen met surfen. Dat komt door de vele positieve effecten die surfen heeft op zowel de fysieke als de mentale gezondheid. Hou je meer van een surf-zen vakantie, of mag het juist wat actiever zijn? Wij sommen de verschillen tussen onze surfcamps voor volwassenen in Frankrijk voor je op.

1/ Premium Surfcamp Biscarrosse (30+)

In Biscarrosse kom je helemaal tot rust! We zetten hier ons Premium Surfcamp (30+) neer, tussen de bomen van het Gascognewoud in Frankrijk. Het camp ligt op een nette familiecamping met zwembad, action area, een restaurant en eigen strandopgang. Deze camping ligt op loopafstand van de oceaan en dichtbij het centrum van Biscarrosse.

We focussen op dit camp vooral op gezelligheid, tot rust komen en natuurlijk op de vele surfsessies.. Natuurlijk drinken we ‘s avonds gezellig met zijn allen een biertje en wie dat wil kan het dorp in, waar genoeg barretjes te vinden zijn. Op het surfcamp zelf organiseren we geen grote feesten; we willen ervoor zorgen dat iedereen daar juist tot rust komt.

Naast de surflessen is er vrij gebruik van boards en wetsuits en hebben we talloze andere activiteiten in petto, zodat je je zeker niet verveelt tijdens je surfvakantie. We organiseren yoga en mindfullness lessen, skateclinics, een surftheorie-avond en nog veel meer. Natuurlijk ben je helemaal vrij om te kiezen waaraan je graag wilt meedoen en wat niet; het is immers jouw vakantie. Lees hier meer over het surfcamp in Biscarrosse.

Ontdek Biscarrosse

Premium Surfcamp Le Pin Sec (25+)

Op ons Premium Surfcamp 25+ in het Franse Le Pin Sec kun je genieten van een week vol surf, zon en party. We maken er een actieve week van, met sport en spel en voor ieder wat wils. Ons surfcamp in Le Pin Sec kun je het makkelijkst bereiken per auto, of met onze busreis. Wij regelen voor dit surfcamp de hele zomer lang busvervoer heen en terug. Ideaal dus als je geen auto hebt, of als je graag je eigen surfgear wilt meenemen.

Ons camp beschikt over single tipi’s, shared lodges, of luxe tipi’s. Kom je met vrienden? Dan is het natuurlijk leuk om met zijn allen in een shared lodge te slapen. Kom jij alleen? Dan is er op dit surfcamp de mogelijkheid om een eenpersoons accommodatie te boeken. Dit is een comfortabel plekje voor jezelf, waar je helemaal tot rust kan komen na een dag voor leuke activiteiten. Vind je het net leuk om met nieuwe mensen een kamer te delen? Dat kan natuurlijk ook. Onze shared lodges kun je apart boeken; we delen je dan in met andere reizigers.

Tijdens de week is surfen natuurlijk de belangrijkste zaak. Je krijgt surfles in kleine groepjes, waardoor je heel snel zult bijleren. Daarnaast is er vrij gebruik van ons surfmateriaal dat niet door de lessen wordt gebruikt, zodat je zelf ook lekker kan gaan surfen. Naast het surfen hebben wij een fantastische crew klaarstaan. Zij zorgen voor heerlijke diners, ze houden de bar open ‘s avonds en onze entertainers zorgen voor leuke activiteiten die zowel op het strand als op het camp doorgaan.

Hou jij wel van een feestje? Dan zit je bij ons goed. Wij nodigen iedere week kleine muziekbandjes uit om te komen spelen op ons camp. Daarnaast zijn er talloze strandfeestjes doorheen de week, waar alle surfcamps in de omgeving samenkomen. Maak je trouwens geen zorgen om geluidsoverlast als je toch eens graag vroeg gaat slapen, de feestjes vinden achter de duinen plaats, wat het geluid dempt. Voor wie echt helemaal uit de bol wilt gaan, is er onze partytrip naar Lacanau, een franse surfspot met superleuke clubs. We vertrekken met zijn allen met een bus daarheen, zodat we ook weer veilig thuis kunnen komen na het feesten.

Zo zie je maar, er is een heerlijke mix aan sport, spel en gezelligheid aanwezig op deze surfvakantie! Meer informatie vind je hier.

Ontdek Le Pin Sec

De grootste verschillen op een rij:

 • Het camp in Le Pin Sec is vanaf 25 jaar, Biscarrosse is vanaf 30 jaar
 • Naar Le Pin Sec kan je ook met onze bus komen, naar Biscarrosse kom je op eigen vervoer
 • De groep is in Biscarrosse kleinschaliger (maximaal 32), in Le Pin Sec zijn er maximaal 48 personen per week
 • In Biscarrosse ligt het camp op een 4-sterrencamping met zwembad, Le Pin Sec heeft andere surfcamps als buren
 • Het surfdorp van Biscarrosse is een stuk groter, met meer winkeltjes, hippe restaurantjes, enzovoort
 • In Biscarrosse ligt de focus meer op surf & chill in Le Pin Sec zijn meer feestmogelijkheden op het camp
 • In Le Pin Sec kun je ook een privétipi boeken, in Biscarrosse een 2-persoons privélodge of gedeelde accommodatie
 • In Biscarrosse liggen de lodges meer privé, waardoor je je gemakkelijker terug kunt trekken
 • In Biscarrosse is Lisette camp manager, in Le Pin Sec Ilke

Wat niet verschilt? Beide camps hebben evenveel comfort en onze chefs zorgen ervoor dat je altijd lekker eten krijgt. Ook ons surfprogramma is hetzelfde; dus op beide camps zal je evenveel progressie maken. Aan jou dus om te kiezen waar je voorkeur het meest naar uitgaat. Zien we jou deze zomer in Biscarrosse of in Le Pin Sec?

Lees meer:

Ontdek al onze Stories