Welkom bij Ripstar

Filters

Reviews
Afdeling Alles
 • Alles
 • Young - 193 Reviews
 • Snow - 73 Reviews
 • Surf - 239 Reviews
 • Kite - 22 Reviews
 • Family - 75 Reviews
 • Groups - 20 Reviews
Sortering Meest behulpzaam
 • Meest behulpzaam
 • Meeste sterren
 • Minste sterren
 • Nieuwste review
 • Oudste review
Bekijk 0 reviews

Surfcamp Montalivet: meet camp manager Seth!

Wat kun je verwachten op Montalivet west? Wij vroegen het aan camp manager Seth!

Hey Seth! Kun je ons kort over jezelf vertellen en hoe lang je al bij Ripstar actief bent?
Halloo, 5 jaar geleden ben ik voor het eerst bij Ripstar gaan werken en daarna ben ik elke zomer terug gekomen (ook als ik zei dat ik het niet zou doen haha, het is gewoon te leuk!)
Komend jaar mag ik voor de tweede keer als campmanager in Montalivet aan de slag!

Als kind ben ik begonnen met skiën en ondertussen heb ik bijna alle sporten wel een keer geprobeerd. Surfen heb ik wat later ontdekt, maar is wel meteen mijn favoriete sport geworden, het liefst ben ik de hele dag in het water 🙂

En camp manager zijn, wat houdt dat precies in?
Mijn doel is om te zorgen dat iedereen een geweldige vakantie heeft (en stiekem ikzelf ook)!
Verder ben ik vooral bezig om van alles te regelen. Van het organiseren van leuke excursies/activiteiten, tot administratie, tot het repareren van BBQs 😉
Het kan soms wel druk zijn. Terwijl ik dit allemaal doe komen er meestal ook mensen naar me toe met de vraag of ik iets leuks met hen wil doen doen en dat komt goed uit! Ik vind het saai om lang hetzelfde te doen, dus spreek me vooral aan!
Gelukkig werk ik altijd samen met een mega enthousiaste crew, die overal bij helpen 🙂

Wat leuk dat je dit jaar weer terugkomt naar Montalivet West! Waarom wilde je zo graag nog een jaar camp managen op dit surfcamp?
Mijn baan bestaat uit met jullie surfen en pingpongen. Wel duidelijk toch?! Ook ben ik wel een beetje verliefd geworden op Montalivet. Je kan er van alles doen, maar het is er ook lekker rustig en je bent continu buiten in de natuur!

Neem ons mee naar de zomer! Wat kunnen we tijdens zo’n surfvakantie voor families verwachten?
Surfen, golven, gezelligheid, spelletjes, lekker eten, volleybal, leuke mensen, wijntour, yoga, lachen, croissantjes, pubquiz, klimbos, zand, chillen in de hangmat, pingpong toernooi, boekje lezen, surfdorpje met terrassen, surfskaten, buiten zijn, spikeball. Wat wil je nog meer??  *wordt geregeld!* 🙂

Waarom denk jij dat een gezin voor een surfvakantie zou moeten kiezen?
Wat ik vaak terug hoor is dat het een activiteit is die voor het hele gezin leuk is! Of je nou samen surflessen neemt met je kinderen of liever apart, uiteindelijk ben je met hetzelfde bezig. Verder is er ook de flexibiliteit om heel veel activiteiten samen te doen in de week of juist apart. Zo kan elk gezin de vakantie indelen op een manier die bij jullie past en kan je helemaal doen waar je zin in hebt.

Wat is er zo leuk aan Montalivet?
Het is een heel leuk surfdorpje, met elke dag een markt en leuke terrassen. Je hebt er alles, maar het is niet te groot of te toeristisch. We staan op een camping met alleen maar andere (familie) surfkampen, wat zorgt voor een hele leuke sfeer!

Wat vind je leuk aan Montalivet West?
Bij Monta West hebben we een hele mooie open bar waar iedereen zich altijd verzamelt. Hierdoor leer je daar makkelijk mensen kennen, terwijl je in de lounge chillt, surfbandjes aan het maken bent of een drankje doet. Dit is sowieso mijn favoriete plek!

Wat was jouw favoriete moment deze zomer? (Meerdere mogen ook natuurlijk 🙂)
Sunset surfen met dolfijnen en daarna met z’n allen nog wat drinken op het strand!

Laatste, maar belangrijkste vraag: heb je zin in de zomer?!
Yeaaah let’s go!!!!

Join the westside!

Ontdek S&F Montalivet

Ontdek meer stories van Ripstar!

Lees alle stories