Welkom bij Ripstar

Filters

Reviews
Afdeling Alles
 • Alles
 • Young - 193 Reviews
 • Snow - 67 Reviews
 • Surf - 239 Reviews
 • Kite - 22 Reviews
 • Family - 75 Reviews
 • Groups - 20 Reviews
Sortering Meest behulpzaam
 • Meest behulpzaam
 • Meeste sterren
 • Minste sterren
 • Nieuwste review
 • Oudste review
Bekijk 0 reviews

Een surfkamp voor families: een avontuurlijke vakantie voor het hele gezin!

 • Leestijd: 6 minuten 

Al jaren organiseert Ripstar gezellige en avontuurlijke surfkampen voor families. We doen elk jaar opnieuw ons best om iedereen de vakantie van hun leven te bezorgen en als we onze deelnemers mogen geloven lukt het ons ook aardig :-). Ben jij benieuwd hoe zo’n week surfkamp met je familie eruit ziet en naar enkele redenen om gezellig met ons mee te komen? Lees dan zeker verder!

Een avontuurlijke gezinsvakantie

Een surfkamp biedt de mogelijkheid voor het hele gezin om samen iets nieuws te leren en te ervaren. Het is een gezinsactiviteit waarbij iedereen kan deelnemen, ongeacht je leeftijd of ervaring. Het creëert een gevoel van samenhorigheid binnen het gezin en samen geniet je van het delen van leuke momenten op en naast het water. Onze ervaren surfleraars leren jij en je familie surfen doormiddel van goeie coaching, leuke opdrachtjes, veel oefentijd en veel persoonlijke aandacht. Zo zal je na een week zeker progressie gemaakt hebben!

Lekker in de buitenlucht

De surflessen vinden plaats op het strand en surfen doe je in de prachtige Atlantische oceaan of op de heerlijke mellow Noordzee. Het is een geweldige manier om tijd door te brengen in de natuur, te genieten van de frisse lucht en de prachtige omgeving. Slapen doe je in Frankrijk tussen de naaldbomen, op een gezellige camping of op Ameland, net achter de duinen. Het kan een verfrissende ontsnapping zijn van het dagelijkse stadsleven. Ook is het een actieve familievakantie, jij komt vast en zeker uitgerust en herboren terug!

Leren en uitdaging

Surfen is een leuke en uitdagende activiteit waarbij je nieuwe vaardigheden kunt leren. Het kan zoveel voldoening bieden wanneer je erin slaagt op de golven te shredden. Voor gezinnen kan het een leermoment zijn waarbij ouders en kinderen samen nieuwe een nieuwe sport onder de knie krijgen en elkaar aanmoedigen. Onze crew, fotografen en surfleraren staan trouwens vaak aan de zijlijn of liggen in het water en juichen mee wanneer jij jouw eerste golven pakt!

Strandvakantie

Een surfkamp kan worden gecombineerd met een strandvakantie. Naast het surfen kunnen gezinnen genieten van ontspanning op het strand, zwemmen in de zee, zandkastelen bouwen en andere strandactiviteiten ondernemen. Onze beach entertainers zorgen ook dagelijks voor leuke sporten en spellen op het strand. Denk maar aan een zandkastelen wedstrijd of een beachvolleybal-toernooi!

Leuke activiteiten met andere gezinnen en onze crew!

Tijdens een surfkamp kunnen gezinnen in contact komen met andere gezinnen die dezelfde interesse delen. Dit kan leiden tot nieuwe vriendschappen en het uitwisselen van ervaringen en tips. Het kan ook een gevoel van gemeenschap en verbondenheid creëren.

Onze crew zorgt tevens ook voor superleuke activiteiten doorheen de week. Elke dag valt er wel wat te beleven op het surfkamp. Je bent natuurlijk helemaal vrij om te kiezen waaraan je meedoet, er is zeker ook ruimte om lekker te ontspannen. Wat organiseert ons entertainment team zoal? Denk aan kennismakingspellen, karaoke-avonden, sunset surfsessies, het chaosspel, uitstapjes naar het klimpark en nog veel meer!

Gezondheid en welzijn

Surfen is een fysieke activiteit die verschillende voordelen biedt voor de gezondheid. Het versterkt de spieren, verbetert de balans en coördinatie en kan helpen bij het opbouwen van uithoudingsvermogen. Bovendien kan het contact met de natuur en de ontspannende effecten van de zee bijdragen aan de feelgood van het hele gezin. En eens je het surfvirus te pakken hebt, laat het je niet meer los! Misschien geeft het wel inspiratie om het (kite)surfen eens bij jou in de buurt te gaan doen?

Kortom, een surfkamp voor families biedt een combinatie van plezier, leren, avontuur en quality time in de natuur, wat veel mensen aantrekkelijk vinden. Het kan een onvergetelijke ervaring zijn voor zowel de ouders als de kinderen. Dat is waarom zoveel gezinnen jaarlijks terugkeren naar onze surfkampen! Kom jij ook graag met ons mee? Dan vind je hier alle informatie. Stay stoked en sea you soon!

Kom gezellig mee!

Ontdek al onze stories: