Welkom bij Ripstar

Filters

Reviews
Afdeling Alles
 • Alles
 • Young - 193 Reviews
 • Snow - 73 Reviews
 • Surf - 239 Reviews
 • Kite - 28 Reviews
 • Family - 75 Reviews
 • Groups - 20 Reviews
Sortering Meest behulpzaam
 • Meest behulpzaam
 • Meeste sterren
 • Minste sterren
 • Nieuwste review
 • Oudste review
Bekijk 0 reviews

Ontdek Surf & Family Montalivet

2 camps, 1 geweldige surfvibe. Dat is Surf & Family Montalivet!

Heb jij al op onze website gezocht naar jouw surfvakantie met het gezin voor deze zomer? Dan heb je vast wel gezien dat we in Montalivet twee surfcamps hebben! Maar waarom twee camps op dezelfde locatie en wat is nou het verschil? Wij leggen het graag voor je uit!
Beide surfcamps zijn gelegen op dezelfde camping, namelijk ‘Pine beach Paradise’. Dit is een kleinschalige, gezellige familiecamping waar ook nog twee andere familycamps op staan. De camping ligt net buiten het dorpje Montalivet en dicht bij het strand.
We kozen ervoor om twee kleine surfcamps op te zetten in plaats van één groot surfcamp, zodat we een gezellige, kleinschalige sfeer kunnen creëren en aandacht kunnen geven aan iedere gast die op ons camp komt. Op een groot camp kan het al snel heel druk en vol aanvoelen, door de gasten te verdelen hebben we twee camps gecreërd die gezellig zijn, maar ook de nodige rust kunnen bieden. Maar in principe zijn het dus twee dezelfde surfcamps, met elk hun eigen crew, surflessen, activiteiten, keuken en sanitair. De surfcamps liggen op twee minuutjes lopen van elkaar.

Montalivet West

Montalivet West ligt centraal op de camping, dicht bij de uitgang die je naar het dorpje brengt. Het surfcamp bestaat uit twee delen. Er is een stuk met een grote mooie bar, waar iedereen samenkomt voor een hapje/drankje of een spelletje. Tegenover vind je enkele lodges. Daarnaast is er een gedeelte met alleen maar lodges. Ideaal dus voor wie liever wat rustiger zit. Vind je het belangrijk om een centrale lodge te hebben, of lig je liever wat meer afgelegen? Geef het aan bij je boeking. De camp manager zal hier dan zo veel mogelijk rekening mee proberen houden! Het sanitair is vlakbij en er is bijna nooit een wachttijd bij de douches. Ze worden schoon gehouden door een Franse man die twee keer per dag alle sanitaire gebouwen op de camping schoonmaakt. Als hij aan het poetsen is, dan kun je maar beter niet te dicht komen, hij vindt het namelijk leuk om mensen nat te spuiten met de tuinslang 😉

Qua acitviteiten kun je dus op Montalivet oost en west hetzelfde verwachten. Het is wel zo dat de dagen van de activiteiten per camp kunnen verschillen, zodat we niet allemaal de hele tijd op dezelfde plek aanwezig zijn en het wat minder druk wordt.
We organiseren wekelijks een sunset-surfsessie, een disco-bingo avond en op woensdag nemen we de kids mee naar het klimpark. Ondertussen kunnen de ouders een bezoek brengen aan een Frans wijnchâteau! Tijdens de dag zijn er ook heel wat leuke, vrijblijvende activiteiten. Denk maar aan een crea-namiddag, surfbandjes knopen, een workout en natuurlijk de dagelijkse yoga-sessies. Hoeveel je meedoet mag je helemaal zelf kiezen: niks moet, alles kan!

Montalivet Oost

Montalivet Oost ligt aan de oceaan-uitgang van de camping en is het laatste surfcamp op de camping. Het ligt dus iets meer afgelegen, maar omdat het geen grote camping is, is alles op slechts twee minuutjes lopen. Bij Montalivet Oost heb je ook een bar met een knusse zithoek, waar je hapjes en drankjes kunt krijgen. Alle lodges staan op een rijtje en er is bij dit surfcamp maar 1 deel. Wel staan de lodges wat verder verwijderd van onze surfbar, zodat iedereen lekker tot rust kan komen.

Net zoals op Montalivet west, is er bij oost dus ook een crew dat bestaat uit fotografen, een kookteam, een entertainment team en een camp manager! Wekelijks worden er dezelfde supertoffe activiteiten georganiseerd. Soms doen we ook iets samen, zoals een uitstapje naar het klimpark of een wijntour. In conclusie zijn het dus twee dezelfde surfcamps en maakt het eigenlijk niet uit of je nu op oost of op west terechtkomt 😉

Oost of West? Een overzicht!

Zoals hierboven al vermeld: of je nu voor oost of west moet kiezen, dat is natuurlijk aan jullie de keuze. Veel verschillen zijn er niet, dus je zal zeker geen spijt hebben van je keuze. Wil je het toch nog graag eens op een rijtje? Dan volgen er hieronder enkele bulletpoints!

Montalivet West

 • Centraler op de camping
 • Dichter bij het dorpje
 • Dichter bij het sanitair gebouw
 • Grotere bar met loungebank en tafeltjes
 • Mogelijkheid om heel centraal of net afgelegen je lodge te kiezen

Montalivet Oost

 • Op een rustiger stukje van de camping
 • Dichter bij de oceaan
 • Alle lodges liggen even centraal
 • Meer beschut tussen de naaldbomen
 • Extra zitruimte en tafels om spelletjes te doen, te eten,…

 

Dit is Montalivet West!

Dit is Montalivet Oost!

Onze crew zorgt voor jouw topvakantie!

Op ieder surfcamp vind je een heel crewteam terug die tijdens je hele vakantie voor jullie klaar staan. Zo is er bijvoorbeeld een chef en zijn kookteam, om ‘s avonds heerlijke 3-gangendiners te bereiden. Daarnaast is er een entertainment team dat bestaat uit twee entertainers, een oppas en een yoga instructeur. Zij zorgen ervoor dat er naast de surf ook nog toffe activiteiten worden georganiseerd. Team surf zorgt vanzelfsprekend voor de surflessen en het vrijsurfen. Onze surfinstructeurs zijn internationaal gediplomeerd en hebben jarenlange ervaring in het lesgeven aan zowel volwassenen als kinderen. Ideaal dus om veel progressie te maken! Om al deze mooie vakantiemomenten vast te leggen, nemen wij tot slot nog twee fotografen mee. Zij staan tijdens de surflessen en de activiteiten paraat met een goede camera, zodat jij optimaal kan genieten en niet bezig hoeft te zijn met foto’s maken!

Het camp wordt altijd aangestuurd en in goede banen geleid door een camp manager. Hij/zij zal jullie bij aankomst ontvangen en legt graag uit hoe de week zal verlopen. Heb je vragen of opmerkingen? Aarzel dan zeker niet om je camp manager aan te spreken. Wij staan klaar om jullie een topvakantie te bezorgen!

Meer informatie/boeken kan via onze website. Stay Stoked en misschien tot snel!

Onze crew zorgt ervoor dat jij een toptijd hebt!

Lees meer over onze Surf & Family community

Lees al onze stories