Welkom bij Ripstar

Filters

Reviews
Afdeling Alles
  • Alles
  • Young - 193 Reviews
  • Snow - 73 Reviews
  • Surf - 239 Reviews
  • Kite - 22 Reviews
  • Family - 75 Reviews
  • Groups - 20 Reviews
Sortering Meest behulpzaam
  • Meest behulpzaam
  • Meeste sterren
  • Minste sterren
  • Nieuwste review
  • Oudste review
Bekijk 0 reviews

De beste surfplekken voor een familievakantie

Ripstar heeft een leuk aanbod voor elke soort familie!

Iedere familie is anders en houdt van andere dingen! Dat weten we bij Ripstar maar al te goed. Daarom leggen we graag even uit waar de focus ligt per familycamp. Op deze manier kiezen jullie zeker de beste surfplekken en hebben jullie de actieve familievakantie van je leven! 1 ding hebben we alvast gemeen en dat is onze liefde voor surfen en de zee natuurlijk!

1/ Beste surfplekken met een stadje, marktjes, gezelligheid!

Montalivet

Als we het gaan hebben over de beste surfplekken dan kan Montalivet zeker niet ontbreken. Barbecueën, over het marktje lopen, ‘s avonds een terrasje doen,… Klinkt dit als de ideale familie surfvakantie voor jullie? Dan is ons familycamp in Montalivet echt iets voor jouw familie! Hier kun je lekker surfen, chillen en meegenieten van de activiteiten. In het dorpje zelf heerst een gezellige drukte. Er zijn veel barretjes en restaurants en iedere ochtend is het markt.

Er zijn twee surfcamps voor families in Montalivet. We hebben een oost en een westkant, om de groepen iets kleiner te houden, maar toch een leuke community te creëren. De Monta surf-community is heel chill, op de camping kun je gasten tegen komen van de andere familycamps die er ook zitten, wat voor gezelligheid zorgt. De surf in Montalivet is toppie, voor zowel beginners als gevorderden! Hou je van wat sport, avontuur en kom je graag in contact met andere gasten en met de locals? Dan zul je het zeker naar je zin hebben in Montalivet!  Camp managers Marloes en Seth zullen zorgen voor een warm ontvangst!

Benieuwd naar wat er nog meer te doen is in Montalivet? Check dan onze andere blog!

Ontdek Montalivet!

2/ Dé surfplek met duinen, lange stranden, puur natuur!

Biscarrosse

Klaar voor naaldwouden, uitgestrekte stranden, goeie golven en hoge duinen. In Biscarrosse kom je volledig tot rust! We hebben een gezellig camp op een mooie camping met zwembad. Biscarrosse staat bekend om zijn prachtige natuurgebieden. Zo heb je het meer van Biscarrosse, waar je heerlijk kunt relaxen en watersporten kunt beoefenen, maar ook de hoogste duin van Europa een beetje verderop. Biscarrosse is dus puur natuur!

Op het camp is het heel gezellig en doen we dagelijks activiteiten zoals yoga, spelletjes, thema-avonden en ‘expression surfsessions’. Ook kun je kiezen voor een wijntour of je kan zelf op pad gaan naar de barretjes in het dorp. Je zal je dus zeker niet vervelen! Benieuwd wat er nog meer te doen is in Biscarrosse? Wij schreven er een blog over!

In Biscarrosse hebben we 1 surfcamp voor families, waar camp manager Lisette jullie met veel liefde zal ontvangen. Ga je graag een weekje zonder de kinderen? Neem dan zeker eens een kijkje op ons 30+ camp in Biscarrosse!

Biscarrosse!

3/ Een unieke familie surfvakantie spot, dichtbij huis!

Ameland

Klaar om dit prachtstuk van een waddeneiland te ontdekken want Ameland staat in het rijtje van beste surfplekken in Nederland. Op Ameland zijn misschien niet de beste golven in Nederland, maar je kunt er zeker heel goed surfen. Daarom hebben we een mooi surfcamp vlakbij het strand opgezet! Het concept is hetzelfde als de surfcamps in Frankrijk, alleen is het dichter bij huis. Geen uren in de file staan op de autosnelweg richting Zuid-Frankrijk dus. Gewoon een paar uurtjes roadtrippen doorheen het mooie groene Nederland!

Uniek op Ameland is dat je kunt kiezen voor golfsurf of kitesurflessen. Op het eiland waait het vaker op het strand, wat de condities dus ideaal maakt om beide sporten afwisselend te beoefenen! Naast het watersporten kun je nog andere leuke dingen doen zoals fietsen, wandelen, wadlopen, bierproeven en nog veel meer! Op het camp zelf staat ons entertainment team klaar om er een gezellige boel van te maken. Benieuwd wat je nog meer kan doen? Lees dan zeker ons blog!

Op het camp ontvangt camp manager Tom jullie met open armen! Zien we jullie daar?

Ziezo, nu hebben jullie een fijn overzicht van onze reizen en kan het vakantieplannen gaan beginnen! Doe je dat graag meteen? Klik dan hier!

Unieke surfspot dichtbij huis!

Ontdek al onze stories: