Welkom bij Ripstar

Filters

Reviews
Afdeling Alles
  • Alles
  • Young - 193 Reviews
  • Snow - 73 Reviews
  • Surf - 239 Reviews
  • Kite - 22 Reviews
  • Family - 75 Reviews
  • Groups - 20 Reviews
Sortering Meest behulpzaam
  • Meest behulpzaam
  • Meeste sterren
  • Minste sterren
  • Nieuwste review
  • Oudste review
Bekijk 0 reviews

Skipiste Konigsleiten: het skigebied voor de hele familie

Wintersporten met het hele gezin in skigebied Königsleiten in Oostenrijk.

skigebied konigsleiten
  • Leestijd: 3 minuten

Ook dit jaar zijn onze Ripstar Snow&Family camps weer in het skigebied Königsleiten! Wij vertellen waarom het zo’n fijne plek is en wat er allemaal te doen is. Ontdek de magie van dit leuke skigebied, lees wat er op en naast de skipiste in konigsleiten te beleven valt en get stoked voor het winterseizoen! Ga met Ripstar mee op snowboard camp of join de skikampen!

Skigebied Königsleiten 1: Ligging

Skigebied Königsleiten ligt in het Salzburgerland, ten oosten van Innsbruck, op een hoogte van ongeveer 1.600 meter boven zeeniveau. Hierdoor is het een sneeuwzekere bestemming en kan het winterseizoen vele maanden doorgaan! Het gebied heeft een prachtig uitzicht op de omliggende bergen en is omgeven door een schilderachtig landschap. Wanneer je hier op vakantie komt, zul je dus zeker kunnen genieten van het uitzicht en de rust die de bergen uitstraalt!

Skigebied Königsleiten 2: Bereikbaarheid

Königsleiten is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde luchthavens zijn Salzburg en Innsbruck, vanwaar je verder kunt reizen met een huurauto of het openbaar vervoer. Er zijn ook regelmatige busverbindingen naar Königsleiten vanuit nabijgelegen steden en dorpen.

Skigebied Königsleiten 3: Skimogelijkheden

Skigebied Königsleiten maakt deel uit van de Zillertal Arena, een van de grootste skigebieden van Oostenrijk. Met meer dan 145 kilometer aan pistes is er voor elk niveau skiër of snowboarder wel iets te vinden. Het gebied biedt pistes voor beginners, gevorderden en experts, en er zijn ook verschillende off-piste mogelijkheden voor freeriders.

Königsleiten heeft moderne skiliften die zorgen voor een snelle toegang tot de skipistes in konigsleiten. Er zijn verschillende gondels, stoeltjesliften en sleepliften beschikbaar, waardoor je gemakkelijk het hele skigebied kunt verkennen. Het is heel toegankelijk voor alle niveaus en ideaal voor families! Perfect dus voor een jongeren skivakantie!

Skigebied Königsleiten 4: Après-ski!

Königsleiten staat bekend om zijn levendige après-ski scene. Er zijn verschillende bars, restaurants en hutten waar je kunt ontspannen en genieten van een hapje en drankje na een dag op de piste. Voorbeelden van leuke bars in Königsleiten zijn de King’s bar en Hannes Alm. Zowel voor ouders als voor kids is Après-ski leuk! Onze Ripstar crew gaat vaak met de ouders mee de kroeg in en zorgt ervoor dat alle families snel een hechte groep worden tijdens een volwassenen wintersport!

Skigebied Königsleiten 5: Activiteiten naast de skipiste Königsleiten

Naast skiën en snowboarden zijn er in skigebied Königsleiten ook andere winteractiviteiten beschikbaar. Je kunt bijvoorbeeld gaan rodelen, schaatsen, langlaufen of winterwandelingen maken in de prachtige omgeving. Het gebied heeft enkele leuke wandelingen uitgestippeld, die zowel in de winter als in de zomer beschikbaar zijn. Een voorbeeld hiervan is de Jodelwanderweg. Dit is een toegankelijke route voor ouders en kids met leuke borden en bezienswaardigheden tijdens de tocht!

Het skigebied Königsleiten biedt dus uitstekende skimogelijkheden, een prachtig landschap en een levendige après-ski sfeer. Kortom, alle benodigdheden voor een sportieve en gezellige snowcamp! Heb je zin om deze winter met ons mee te gaan? Dan kun je ons wintersport aanbod checken! Geniet tot en met 1 september van €150 vroegboekkorting.

Dit vind je wellicht ook interessant:

Kom met ons mee naar de skipiste Königsleiten

Ontdek al onze stories: