Welkom bij Ripstar

Filters

Reviews
Afdeling Alles
 • Alles
 • Young - 193 Reviews
 • Snow - 73 Reviews
 • Surf - 239 Reviews
 • Kite - 22 Reviews
 • Family - 75 Reviews
 • Groups - 20 Reviews
Sortering Meest behulpzaam
 • Meest behulpzaam
 • Meeste sterren
 • Minste sterren
 • Nieuwste review
 • Oudste review
Bekijk 0 reviews

Kitzbuhel activiteiten: 5 leuke winteractiviteiten

Kitzbuhel winteractiviteiten: Wat is er precies te doen?

Kitzbuhel activiteiten
 • Leestijd: 3 min

Gaan jullie binnenkort met ons mee met een  jongeren wintersport naar het skigebied KitzSki? Wat leuk! Wij zijn alvast de buurt gaan verkennen, en zochten uit wat je naast het skiën allemaal voor winteractiviteiten in Kitzbuhel kunt gaan doen.

Winteractiviteit 1. Spa-time!

Heb je zin om jezelf een keer heerlijk te verwennen? Op slechts 10 minuutjes rijden van ons verblijf, ligt de A-Rosa Spa. Daar kun je heerlijk tot rust komen in de vele sauna’s, of in het prachtige zwembad. Het is een echte toplocatie, met drankjes, en badjassen die voor je zullen klaarstaan. Ideaal wanneer het slecht weer is, of na een intense dag wintersporten. En de kinderen? Die kunnen gewoon mee! Er is een speciale formule waar kinderen lekker mee mogen komen wellnessen. De perfecte winteractiviteit! Heerlijk toch?

Winteractiviteit 2. Rodelen

In het gebied KitzSki, kun je ook supergoed rodelen. De rodelbaan op de Gaisberg is één van de weinige banen in de buurt die het kwaliteitslabel voor natuurrodelbanen gekregen heeft. Dat wilt zeggen dat je langs sneeuwbanen kan glijden, door de bossen en langs paadjes. Rodelen is superleuk om te doen, je krijgt er een echte kick van. We raden je wel aan om het niet met je skischoenen aan te doen. Dat zorgt er namelijk voor dat wanneer je remt, er heel veel sneeuw in je gezicht terecht komt, en dat willen we natuurlijk niet. Zorg dat je met je skipak aankomt en dat je goede waterdichte schoenen hebt.

Winteractiviteit 3. Avondskiën

Een hele bijzondere winteractiviteit die je in KitzSki kunt doen met de hele familie, is avondskiën. De pisten worden verlicht, en je kunt net zoals overdag heerlijk shredden. Alleen word je nu betoverd door de vele lichtjes van de dorpen in de buurt. De ultieme Alpen-experience dus! Je kan bij het hotel vragen waar je hier van tevoren kunt reserveren. Kom avonndskiën met de skikampen van Ripstar!

Kom gezellig met ons mee!

Winteractiviteit 4. Curling

Heb je weleens gehoord van curling? Er gaat vast wel een belletje rinkelen wanneer je het beeld schetst van schaatsende mensen die met een bezem zo snel mogelijk de ijsbaan proberen glad te maken. Wel, dit kun je in KitzSki zelf gaan doen! Trommel je hele familie op, en neem het op tegen de andere mensen die op dat moment op de curling baan staan.
De curlingbaan ligt op zo’n tien minuutjes van ons verblijf in Jochberg.

Winteractiviteit 5. Bowling

Niks zo gezellig en hilarisch als met de hele familie een potje bowlen. In de buurt van ons verblijf, is een leuke bar, waar je kunt reserveren om te bowlen. Je kan er eten en drinken, tijdens of na het partijtje. De ideale winteractiviteit dus!

Zo, dat zijn weer een heleboel leuke ideeën om in het achterhoofd te houden wanneer je richting KitzSki komt. Heb je deze droomvakantie nog niet vastgelegd, Bekijk dan nu het aanbod wintersport vakanties voor de hele familie en boek gelijk gemakkelijk! Yeeew!

Ontdek al onze stories: