About

Ripstar Family is ontstaan vanuit de toenemende vraag van families die met hun kinderen wilden surfen op onze unieke locatie in L’Amélie Plage. Inmiddels zijn we een paar jaar verder en brengen we vele gezinnen in aanraking met het surfvirus, zowel in Frankrijk in L’Amélie Plage en het nabijgelegen surfdorp Montalivet. Maar we zijn met Surf & Family ook te vinden in het zonnige Praia da Luz, in Portugal

Ripstar Snow & Surf Travel

Door het gevarieerde aanbod aan locaties, accommodaties en surflessen op ieder niveau kan elk gezin bij ons komen surfen. Voor de jongste kinderen organiseren we ‘Surfen voor Smurfen’ en volwassenen en jeugd vanaf 10 jaar bieden we de ‘Surf & Family’ surfpakketten aan. Deze lessen worden uitgevoerd door onze eigen Nederlandse gediplomeerde instructeurs. Uiteraard is de keuze aan de families zelf wie wel en niet mee wilt doen met de lessen.

Samen, actief en ontspannen: dat zijn de kernwoorden van Ripstar Family. Met het gezin een actieve en sportieve surfvakantie beleven is een unieke beleving. Naast de surflessen is er een uitgebreid, leuk en ontspannen activiteitenprogramma, welke zich focust op balans, creativiteit en uithoudingsvermogen. Dit levert een bijdrage aan de ultieme surfvibe, jouw skills in het water en het is ook nog eens heel erg gezellig om samen zo actief bezig te zijn!

Op deze locaties brengen we families samen op een gezellig ingericht camp. Waar L’Amélie Plage meer vrijheid biedt qua accomodaties op de camping, zetten we op het surfterrein in Montalivet een echt familie surfcamp neer. Met een gedeelde chillruimte, een uitgebreide Action Sports Area en een professionele chef die vier maal per week een culinair 3-gangendiner bereidt voor alle gasten. De surfvakantie naar Portugal is gegarandeerd een reis vol surfavontuur en zonnige dagen. De sfeer op deze locatie is rustig en comfortabel. 

De kwaliteit van Ripstar Family zit niet alleen in de surflessen, maar ook in de locatie, accommodaties, materialen en de crew die alles op locatie mogelijk maakt. De hoogstaande en kwalitatieve lodgetenten zijn volledig ingericht, zodat je niet met een eigen tent en inboedel naar Frankrijk hoeft te rijden. De surfplanken en wetsuits zijn van hoge kwaliteit en al helemaal ideaal is de Surf & Family host die ten alle tijden paraat staat voor de families. Naast deze host en instructeurs staat er een enthousiast team van surffanaten klaar om het activiteitenprogramma nog meer vorm te geven.

Met onze enorme expertise in de sneeuwsporten zijn onze Snow & Family reizen een logisch vervolg. Hiermee bieden we een soortgelijke concept aan in de sneeuw waarbij de focus ligt op skiën en snowboarden. Onze specialiteiten zijn freestylelessen voor kinderen en het off-piste werk voor volwassenen. Het Snow & Family concept is – met de mogelijkheden die wij bieden – nergens anders te verkrijgen en alleen bij ons op maat te boeken.