Welkom bij Ripstar

Filters

Reviews
Afdeling Alles
  • Alles
  • Young - 193 Reviews
  • Snow - 73 Reviews
  • Surf - 239 Reviews
  • Kite - 22 Reviews
  • Family - 75 Reviews
  • Groups - 20 Reviews
Sortering Meest behulpzaam
  • Meest behulpzaam
  • Meeste sterren
  • Minste sterren
  • Nieuwste review
  • Oudste review
Bekijk 0 reviews

Vakantie in Moliets: dit valt er te beleven

Moliets-et-mâa: de perfecte plek voor een gezinsvakantie met tieners!

Familie Surfkamp Frankrijk sunset

Moliets: de perfecte plek voor een surfvakantie met het gezin!

Moliets-et-Mâa is een geweldige vakantiebestemming voor surfliefhebbers. Dit komt door de geweldige golven voor alle surfniveaus, het mooie weer en de heerlijke vibes die in het dorpje hangen. Er zijn ook tal van leuke activiteiten in Moliets en in de omgeving, wat het ideaal maakt voor een geweldige gezinsvakantie! Wij zetten alvast alle travel tips voor je op een rijtje!

1/ Surfen en relaxen op het mooie strand!

Geniet van de zon en de zee op het prachtige uitegerekte strand van Moliets-et-Maa. Je kunt zwemmen, zonnebaden, beachvolleyballen of gewoon ontspannen met een goed boek.

Moliets heeft ook geweldige golven om te surfen, het stadje ligt in de buurt van Hossegor en Mimizan. Dit zijn wereldberoemde surfspots waar ook af en toe wedstrijden worden gehouden. Onze surfinstructeurs leren jou de hele week hoe jij deze geweldige golven zelf kunt gaan uitsurfen. Wil je naast de les nog extra shredden? Ook dat kan tijdens de vrije surfmomenten!

2/ Uiteten en drankjes doen in het dorpje

Moliets is dankzij de goede golven uitgegroeid tot een gezellige surftown. Dat is ook te merken aan de gezellige restaurants en barretjes waar er steeds meer van bijkomen. Onze tips? L’Amazone koffiebar, Pizza Lolo, ‘Un Singe en Hiver’ voor lokale gerechtjes en Globetrotter voor heerlijk Aziatisch eten! Al deze plekken liggen op wandelafstand van ons surfamp!

3/ Check de vrijdagavond markt!

Iedere vrijdagavond is er in het dorpje een supergezellig marktje waar je heerlijke Franse delicatessen, snoepjes en souvenirs kunt kopen. Daar kunnen we dan met z’n allen naartoe om een wijntje te drinken en te kletsen met alle nieuwe mensen die je op deze surfvakantie hebt leren kennen. Gezelligheid gegarandeerd dus! De markt bevindt zich aan het strand, dus je kunt het ook combineren met het bekijken van de zonsdondergang voor extra vakantievibes!

3/ Probeer golfen

Heb je even genoeg van de golven in de zee? Ga dan eens golfen 😉
Als je van golfen houdt, dan zit je namelijk goed in Moliets. Het dorpje heeft een prachtige golfbaan midden in de natuur, perfect voor een ontspannen dagje golfen.

4/ Genoeg wandel en fietsmogelijkheden!

Verken de omgeving van Moliets-et-Maa per fiets. Er zijn verschillende fietspaden die je langs de kust, door bossen en langs schilderachtige dorpjes leiden. Maar ook al wandelend kom je op mooie plekken terecht. Dankzij de duinen met daarachter meteen de bossen, is het een waar feest voor natuurliefhebbers die van een wandeling houden! Tip: maak een wandeling in het natuurreservaat ‘Courant d’Huchet’.

5/ Outlet shoppen in Hossegor!

Klaar om voor de echte surferlook te gaan? 😉 Dan moet je naar Hossegor! Dit stadje is wereldberoemd geworden door de geweldige golven die daar breken. Vandaar is er in Hossegor een echte surfcommunity ontstaan. Grote merken zoals Billabong en Ripcurl hebben daar hun outlet winkels gevestigd. Het is dus de perfecte plek om kwaliteitskledij voor een goeie prijs te scoren! Of misschien wil je wel graag je eigen surfboard kopen? In Hossegor vind je sowieso een goede deal!

6/ Op dagtrip naar Biarritz!

Bonjour Biarritz! Op een uurtje rijden vanaf ons surfcamp ben je in de bruisende stad Biarritz. Biarritz is een fantastische badplaats aan de Baskische kust van Frankrijk, bekend om zijn prachtige stranden, surfscene en elegante architectuur. Verdwaal in de straatjes, geniet van lokale delicatessen en drink een lekker wijntje op het terras. Biarritz heeft zoveel te bieden! Bekende bezienswaardigheden zijn de “Rocher de la vierge” en het aquarium. Maar ook op het strand is er een ware show aan de gang. De beste surfers van het Franse Baskenland komen hier namelijk samen om golven te pakken. In deze stad hangt een heerlijke vibe!

7/ De grens over naar San Sebastian!

Hoe cool is dat? Ga voor een dag op vakantie naar Spanje! Op anderhalf uur rijden vanaf Moliets kun je in San Sebastian zijn. San Sebastian, gelegen in het Baskenland van Spanje, is een bruisende stad vol cultuur, geschiedenis en culinaire hoogstandjes. Je moet er zeker de bekende Pintxos proberen. Dit zijn allemaal kleine hapjes, typisch Baskisch! Verder heeft de stad geweldige winkeltjes, surfshops, mooie strandjes, en gezellige cafeetjes in de aanbieding!

Of je nu op zoek bent naar ontspanning op het strand, avontuurlijke activiteiten in de natuur of gewoon wilt genieten van de lokale cultuur en keuken, er is genoeg te doen in Moliets-et-Mâa om van een geweldige vakantie te genieten. Kom dus gezellig met ons mee naar Surf & Family Moliets!

Ontdek Moliets!

Ontdek meer nieuws van Ripstar!

Lees alle stories