Welkom bij Ripstar

Filters

Reviews
Afdeling Alles
  • Alles
  • Young - 193 Reviews
  • Snow - 73 Reviews
  • Surf - 239 Reviews
  • Kite - 22 Reviews
  • Family - 75 Reviews
  • Groups - 20 Reviews
Sortering Meest behulpzaam
  • Meest behulpzaam
  • Meeste sterren
  • Minste sterren
  • Nieuwste review
  • Oudste review
Bekijk 0 reviews

Skivakantie jeugd: de leukste bestemmingen!

De leukste plekken voor een wintersportvakantie met je vrienden!

skivakantie jeugd
  • Leestijd: 6 minuten

Wil je graag een wintersportreis met je gezin plannen en heb je nog inspiratie nodig voor een leuke jeugd skivakantie? We got you! Zowel binnen als buiten Europa valt er heel wat te beleven op de skipiste met je kids. Ripstar maakte een lijstje van de leukste skigebieden voor een wintersportreis in de bergen!

1/ Tirol, Oostenrijk

Tirol heeft tal van skigebieden voor kinderen of voor tieners, zoals Sölden, Mayrhofen, en Kitzbühel. Het biedt geweldige pistes, snowboardparken en andere activiteiten, evenals een bruisend nachtleven. Oostenrijk heeft zijn toerisme heel erg gefocust op het familiegebeuren, daarom kun je in zowat alle Oostenrijkse wintersportdorpjes superleuke activiteiten gaan doen. De snowcamps van Ripstar zijn ook ieder jaar in Oostenrijk. Tijdens deze gezellige gezinsvakantie ga je wintersporten met andere gezinnen en geniet je ‘s avonds van entertainment door de crew, clinics of leuke activiteiten in het dorp!

2/ Val Thorens, Frankrijk

Val Thorens is het hoogste skigebied in Europa en staat bekend om zijn uitstekende sneeuwcondities en brede pistes. Het skigebied is vooral geschikt voor gevorderde wintersporters, maar beginners hebben zeker genoeg mogelijkheden!  Het heeft ook een levendige après-ski-scène en leuke activiteiten voor tieners. Er zijn vele leuke restaurants en bars

3/ Verbier, Zwitserland

Verbier is een populaire bestemming voor skiërs van alle leeftijden. Het biedt uitdagende pistes, funparken en off-piste mogelijkheden. Daarnaast heeft het een bruisend dorp met verschillende bars en clubs. Er zitten ook goeie skischolen voor de kinderen en er zijn veel kindvriendelijke hotels in het dorp te vinden!

Bekijk nu alle jeugdvakanties die Ripstar te bieden heeft!

4/ Breckenridge, Verenigde Staten

Voor wie graag eens het wintersporten buiten Europa ontdekt, heb je vele mogelijkheden in Amerika. Breckenridge in Colorado is in dat geval een hele leuke optie voor een vakantie met de kids. Het heeft een gevarieerd skigebied, freestyle-parken en andere avontuurlijke activiteiten zoals hondensleeën, ijsvissen en snowtubing.

5/ Livigno, Italië

Livigno is een dorpje in de Italiaanse Alpen. Het staat bekend om zijn belastingvrije winkels en heeft ook fantastische skifaciliteiten. In het dorp zelf vind je vele hotels en restaurants die leuk zijn om met de kids heen te gaan. Het heeft brede pistes en een snowpark, evenals mogelijkheden voor snowkiting en freeriden. Het leuke aan skiën in Italië is dat het een romantische sfeer uitstraalt en dat de keuken fantastisch is. Het is dus zeker de moeite!

6/ Åre, Zweden

Åre is het grootste skigebied van Zweden en biedt een breed scala aan pistes voor alle niveaus. Kinderen en ouders kunnen genieten van de uitdagende afdalingen, snowboardparken en de mogelijkheid om te ijsvissen of met een sneeuwscooter te rijden. In het dorp hangt een gezellige, internationale sfeer en de mensen zijn er erg gastvrij. Ideaal dus om met de kids te komen!

Skivakantie voor de jeugd

Dit zijn slechts enkele voorbeelden, maar er zijn nog veel meer geweldige skibestemmingen over de hele wereld. Het is belangrijk om na te denken over je niveau en over je wensen op vakantie om deze keuze te maken natuurlijk. Wij hebben een blog geschreven over wat een wintersport vakantie kost. Voor nu wensen wij je alvast heel veel plezier op wintersportvakantie met je familie en we hopen jou te zien op een van onze young snow camp reizen!

Skivakantie jeugd, kom met ons mee!

Ontdek al onze stories: