Welkom bij Ripstar

Filters

Reviews
Afdeling Alles
  • Alles
  • Young - 193 Reviews
  • Snow - 73 Reviews
  • Surf - 239 Reviews
  • Kite - 22 Reviews
  • Family - 75 Reviews
  • Groups - 20 Reviews
Sortering Meest behulpzaam
  • Meest behulpzaam
  • Meeste sterren
  • Minste sterren
  • Nieuwste review
  • Oudste review
Bekijk 0 reviews

Skiën in Kaprun: waarom het zo geweldig is!

Ontdek dit prachtige skigebied en waarom het er zo leuk is!

Huttentocht Ötztal

Kaprun is een supermooi en sneeuwzeker skigebied in de Oostenrijkse Alpen. Het is een van de favorieten van de Ripstar pro’s. Wij zetten op een rijtje waarom Kaprun zo’n fijne plek is om te gaan wintersporten!

1/ Prachtige Alpenlandschappen

Kaprun ligt in de regio Salzburg en biedt prachtige uitzichten op de omliggende bergen. Het is omgeven door de Hohe Tauern, een spectaculair berglandschap dat perfect is voor wintersportliefhebbers.

2/ Gletsjerskigebied

Kaprun heeft toegang tot de Kitzsteinhorn-gletsjer, waardoor het een van de weinige skigebieden is waar je vrijwel het hele jaar door kunt skiën. Dit is vooral aantrekkelijk voor mensen die graag skiën, zelfs buiten het reguliere wintersportseizoen. Kaprun is dus de ideale om de eerste sneeuw van het seizoen te gaan pakken!

3/ Sneeuwzekerheid

Door de aanwezigheid van de gletsjer is Kaprun over het algemeen sneeuwzekerder dan veel andere skigebieden. Dit betekent dat je kunt genieten van betrouwbare sneeuwcondities, zelfs in het voor- en naseizoen.

4/ Diverse pistes en goede off-piste mogelijkheden

Kaprun biedt een verscheidenheid aan pistes voor skiërs en snowboarders van alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Er zijn mogelijkheden voor zowel afdalingen op de gletsjer als in de omliggende skigebieden. Ook voor off-piste skiën is Kaprun een supervet skigebied. Het is de ideale plek om je freeride technieken te verbeteren! Daarom organiseert Ripstar ook dit jaar weer het KaPOW-evenement in Kaprun!

5/ Moderne skivoorzieningen

Het skigebied heeft moderne skiliften en faciliteiten, waaronder skischolen, verhuurwinkels en après-ski-activiteiten.

6/ Sportieve activiteiten

Naast skiën kun je in Kaprun ook andere winterse activiteiten ondernemen, zoals snowboarden, langlaufen, sneeuwschoenwandelen en schaatsen.

7/ Gezellige sfeer

Kaprun is een charmant en gezellig dorp met restaurants, bars en winkels waar je na een dag op de piste kunt ontspannen en genieten van de Oostenrijkse gastvrijheid. In Kaprun heb je na een stevige dag wintersporten een heerlijk ontspannen vakantiegevoel!

8/ Gemakkelijke bereikbaarheid

Kaprun is goed bereikbaar vanuit Salzburg en andere nabijgelegen steden, waardoor het een handige bestemming is voor skiërs en snowboarders.

Al met al is Kaprun een populaire keuze voor wintersporters vanwege de combinatie van prachtige natuur, goede sneeuwcondities en diverse skivoorzieningen. Of je nu een ervaren skiër bent of net begint, Kaprun biedt mogelijkheden voor iedereen om van de winterse activiteiten te genieten.

Heb je zin gekregen om dit prachtige skigebied on en off-piste te gaan verkennen? Kom dan mee met Ripstar op de freeride opening van het seizoen: KaPOW!

Kom mee met KaPOW 2023!

Meer nieuws van Ripstar

Ontdek al onze stories: