Welkom bij Ripstar

Filters

Reviews
Afdeling Alles
 • Alles
 • Young - 193 Reviews
 • Snow - 73 Reviews
 • Surf - 239 Reviews
 • Kite - 22 Reviews
 • Family - 75 Reviews
 • Groups - 20 Reviews
Sortering Meest behulpzaam
 • Meest behulpzaam
 • Meeste sterren
 • Minste sterren
 • Nieuwste review
 • Oudste review
Bekijk 0 reviews

Mijn ervaring op het Kite & Sail weekend

Carmi ging mee naar het Kite & Sail weekend. Hier vertelt ze over haar ervaring!

kite & sail

Een heerlijk weekendje ertussen uit op zee, zeilen op een waanzinnig mooi schip, met leuke mensen omringd zijn en kitesurfen. Dit klonk mij als muziek in de oren. Ik besloot mee te gaan op het Kite en Zeil weekend naar de Waddenzee. En wat was dit een top ervaring! Ik ben Carmi en zal jullie meenemen in mijn weekend!

“Na 4 uur rijden vanuit Limburg was ik eindelijk in Den Helder. Iedereen zat al lekker drankjes te doen in de gezamenlijke ruimte van het schip. Toen ik binnen kwam wist ik al meteen; dit gaat een topweekend worden. Na een speech over wat we konden verwachten dat weekend, was het tijd om m’n nieuwe kitesurfbuddies beter te leren kennen onder het genot van een drankje en wat muziek. Na een gezellige eerste avond, zijn we ons bed in gedoken.”

“De volgende ochtend werd ik wakker in de frisse zeelucht en nog beter; een heerlijke lucht van vers gebakken eitjes en koffie. Nadat we allemaal een stevig ontbijt hebben gehad was het tijd om onze spieren in de strijd te gooien. We mochten namelijk met de hele groep de zeilen van het schip besturen. Als we dit goed deden, zouden we op de plek van bestemming komen. Dat was in dit geval Texel. Natuurlijk kregen we hulp van de kapitein en zijn bemanningslid. Gelukkig maar, want anders zouden we ergens in Engeland zijn aangemeerd (was ook niet verkeerd geweest ;)). Gelukkig is alles goed gegaan en gingen we als beloning kitesurfen op een te gekke spot bij Texel! Na zo’n middag kitesurfen is een warme douche en lekker eten precies wat je wilt. Gelukkig werd het eten verzorgd door topchef Avi. Om de avond in te luiden werd de microfoon erbij gepakt. Ja hoor; tijd voor karaoke. Na de longen uit mijn lichaam gezongen te hebben, ging het feestje door op het dek. Met een biertje in mijn hand, onder de sterren met geweldige muziek en leuke mensen gingen we zo de nacht in.”

Op het schip!

“Na een heerlijke nacht werd ik toch wel met wat hoofdpijn wakker. Maar die was ook weer snel met de zeewind verdwenen, want er stond weer een topdag op het programma. We gingen namelijk naar Terschelling. Alle man aan dek en heis die zeilen maar! Eenmaal aangekomen, was er een te gekke kitespot met heerlijk vlak water (mijn favoriet). Op Terschelling hadden we daarna vrije tijd en mochten we zelf het eiland gaan ontdekken. We zijn een heerlijk Italiaans restaurant tegen het lijf gelopen waar we dan ook met een aantal van de groep lekker hebben gegeten. Met een volle buik zijn we terug het schip opgegaan voor de laatste avond. Ook dit was weer een geslaagd feestje met drankjes en dansjes.”

“De volgende ochtend ging de reis naar huis alweer beginnen, rond de middag zijn we aangemeerd in Den Helder. Ik kijk met een glimlach op mijn gezicht terug op dit weekendje weg. Ik heb leuke mensen leren kennen (die nog steeds in de WhatsApp groep communiceren over wie, wanneer en waar gaat kitesurfen in Nederland), heerlijk gegeten, leren zeilen, gekitesurfd, spelletjes gedaan en topfeestjes gehad. Wat een geweldig weekend, ik raad het iedereen aan!”

Bekijk de Kite & Sail trip

Gezellig!

Lees meer:

Boek nu jouw kitetrip