Welkom bij Ripstar

Filters

Reviews
Afdeling Alles
 • Alles
 • Young - 193 Reviews
 • Snow - 73 Reviews
 • Surf - 239 Reviews
 • Kite - 28 Reviews
 • Family - 75 Reviews
 • Groups - 20 Reviews
Sortering Meest behulpzaam
 • Meest behulpzaam
 • Meeste sterren
 • Minste sterren
 • Nieuwste review
 • Oudste review
Bekijk 0 reviews

Alleen op surfcamp? Waarom het zo leuk is!

Dit kun je verwachten op een Ripstar surfcamp als je alleen komt!

Alleen op surfcamp gaan, we snappen dat het spannend kan zijn. Op onze surfcamps komen veel mensen alleen. We kiezen bewust voor kleinschalige surfamps, dat wil zeggen dat we met een kleine groep op het surfcamp verblijven. Zo kan iedereen mekaar snel leren kennen en voel jij je nooit alleen! Ben je nog steeds benieuwd hoe zo’n week er dan uitziet, lees dan snel verder en aan het einde van dit blog ben jij vast niet meer angstig om mee te komen!

Alleen op reis gaan is goed voor je

Een solotrip kan heel goed voor je persoonlijke ontwikkeling zijn. Even in het diepe springen en alles 100 procent voor jezelf doen en regelen zal je onafhankelijker en sterker in je schoenen maken. Een surfcamp is ideaal als eerste solotrip omdat er veel te doen is, maar je zelf kan kiezen waaraan je wil meedoen. Heb je zin om een momentje op jezelf te zijn, dan kan dat zeker! Of wil je net zoveel mogelijk in groep doen? Bij ons valt er altijd wel wat te beleven. Je zal als een nieuwe versie van jezelf thuiskomen.

Benieuwd naar de coolste solotravel-verhalen? Veel van onze crewleden trekken er regelmatig alleen op uit en ze kunnen het alleen maar aanraden!

Wacht niet op de rest en ga ervoor!

Natuurlijk is het supergezellig om met je vrienden op reis te gaan! Maar als niemand kan, blijf dan zeker niet thuis. Als je altijd wacht tot iedereen op hetzelfde moment beschikbaar is, dan mis je misschien wel heel veel leuke dingen. Alleen op reis gaan kan ook heel erg lekker zijn. Je kan op elk moment van de dag doen waar je zin in hebt en je hoeft geen toegevingen te maken tegenover de groep. Je kan zo vroeg of zo laat je wilt gaan slapen, zo veel of zo weinig geld uitgeven als je wilt en er is niemand die je kan tegenhouden! Dat klinkt toch geweldig, nee? 😉

Onze crew zorgt voor een hechte groep

Op ieder surfcamp van Ripstar vind je een enthousiaste crew die in no-time zorgt voor een hechte groep. Onze crew bestaat uit surfers die super stoked zijn en heel graag hun goede vibes met jullie delen. Bij aankomst zijn er meestal welkomstactiviteiten, zoals speeddaten en welkomstspelletjes. Op deze manier leert iedereen mekaar snel kennen. Je wordt ook onderverdeeld in surfgroepjes, dit zijn kleine groepen van acht mensen. Voor de mensen die iets introverter zijn is het makkelijker om via deze weg de eerste mensen te leren kennen.

Ook tijdens de rest van de week zorgt de crew dat er altijd wat te doen is. We organiseren bijvoorbeeld yogasessies, een sunsetsurf, uitstapjes, een pubquiz en feestjes in de avond. Het is dus onmogelijk om je te vervelen op een surfcamp van Ripstar!

Een reis vol leuke activiteiten

Zoals hierboven al vermeld is er dus genoeg te doen op een surfcamp van Ripstar! We schrijven op een groot bord wat er per dag te doen is, naast surflessen en vrij surfen. Op deze manier kan je zelf beslissen waar je aan mee wil doen. De meeste dingen zijn geheel vrijblijvend. Voor sommige dingen zoals een uitstapje of een quiz moet je vooraf even inschrijven. Maar dit wordt allemaal duidelijk eens je op het surfcamp bent!

Dus: aarzel zeker niet om alleen te komen, het is namelijk in no-time supergezellig op onze surfcamps! Veel van onze deelnemers komen trouwens alleen, dus je vindt vast meteen aansluiting. En ben je niet zo goed in afstappen op nieuwe mensen, geen nood, onze crew zorgt ervoor dat iedereen bij de groep hoort. Let’s go!

Heb je nog niet gekozen tussen al onze vette surfcamps? Ontdek al onze surfcamps voor jongeren of voor volwassenen en doe de reiskiezer test!

Kom met ons mee!

Het laatste nieuws van Ripstar Surf

Lees meer stories