Welkom bij Ripstar

Filters

Reviews
Afdeling Alles
 • Alles
 • Young - 193 Reviews
 • Snow - 73 Reviews
 • Surf - 239 Reviews
 • Kite - 28 Reviews
 • Family - 75 Reviews
 • Groups - 20 Reviews
Sortering Meest behulpzaam
 • Meest behulpzaam
 • Meeste sterren
 • Minste sterren
 • Nieuwste review
 • Oudste review
Bekijk 0 reviews

6x waarom een surfvakantie met het gezin super tof is!

Een surfvakantie met het gezin is super leuk! Waarom? Hier zijn 5 redenen.

Surfvakantie met gezin

 

1/ Samen op surfvakantie de band tussen gezinsleden.

Met de drukke levens die iedereen tegenwoordig leeft, kan het soms gebeuren dat gezinsleden elkaar minder spreken, elkaar minder betrekken in hun levens, of uit elkaar groeien. Samen op surfvakantie met het gezin gaan is de ideale oplossing om weer dichter naar elkaar te groeien. Want hoe creëer je een betere band dan samen lachen om die belachelijke wipeout.

2/ Een surfvakantie is de perfecte kans om samen met het gezin een nieuwe sport te leren.

Nieuwe dingen leren gaat het best wanneer je niet bang bent om te falen en gemotiveerd bent om te leren. Op een surfvakantie met je gezin naast je heb je de perfecte omgeving daarvoor! De vreugde van een party wave en de steun bij een ongelukkige val, met je gezin kan je alles aan.

Naast steun van je familie, heb je op vakantie ook alle tijd om je te focussen op het surfen. Geen school, baan, of verplichtingen die je tijd vragen. Alleen de golven en je gezin.

3/ Surfenvakantie met het gezin is een geweldige manier om gezond en actief te blijven

Een surfvakantie met het gezin is niet alleen een bron van plezier en avontuur, maar ook een
uitstekende manier om actief te blijven en je lichaam gezond te houden.

Met surfen gebruik je zowat alle spieren in je lichaam. Je gaat van een langdurige peddel om bij een goeie surfspot te komen naar een explosieve peddel om de golf te pakken. En dan niet te vergeten de surfers burpee om staand op je plank te komen. Surfen is een hele workout, en dat nog in de buitenlucht ook.

Bovendien biedt de constante beweging in het water een cardio training die je hartslag
verhoogt en je uithoudingsvermogen verbetert.
Een surfvakantie met het gezin bestaat uit een hele workout, en dat nog in de buitenlucht ook.
Dit is nou gezond genieten tijdens je vakantie!

4/ Surfvakantie met het gezin: voor quality time en ontwikkeling kinderen

Kinderen moeten normen en waarden leren van hun ouders. Dit gebeurt door tijd met elkaar door te brengen, op een surfvakantie met het hele gezin dus 😉 Ook hun geduld en doorzettingsvermogen kan worden verbeterd tijdens quality time in het water. Leren surfen is niet makkelijk, het kost tijd en zal niet altijd even smooth gaan. Maar op een surfvakantie in een veilige omgeving, zoals een gezin, zal het kind niet snel opgeven.

5/ Surfvakantie met het gezin kan een geweldige manier zijn om nieuwe plekken te verkennen

Surfen kan je naar nieuwe en mooie plekken brengen die je anders misschien niet zou hebben ontdekt. Je gaat achter de golven aan en dat doe je niet zomaar tijdens een gewone vakantie. Je komt bij een surfvakantie bij prachtige kustlijnen waar je samen met je gezin eindeloos van
kan genieten. Daarom kan een surfvakantie leiden tot onvergetelijke ervaringen en nieuwe
avonturen voor het hele gezin.

6/ Surfvakantie met het gezin kan helpen tegen stress

Voor veel mensen wordt surfen ook wel gezien als een soort meditatie, en dat is niet voor niks. Surfen kan helpen om je hoofd leeg te maken en te ontspannen in de natuur.

Tijdens een surfsessie is het enige waar je op moet letten welke golf je gaat pakken. Voor de rest kan je genieten van het verkoelende water, de warmte van de zon, en het gezelschap van je gezin. Klinkt best ontspannend toch? Een surfvakantie met het gezin zorgt ervoor dat iedereen heerlijk ontspannen weer terugkomt.

Of jullie nu beginners zijn of gevorderde surfers, er zijn talloze mogelijkheden om een vakantie op maat te maken voor elk gezin. Dit is dé kans om samen tijd door te brengen, nieuwe vaardigheden te leren en de wereld te verkennen. Nog niet overtuigd? Bekijk onze Surf & Family camps en lees over je volgende trip.

Lees meer

Alle verhalen