Events

Skiën en snowboarden is onze passie! Hierdoor sluit Ripstar zich met veel plezier aan bij, en organiseert Ripstar verschillende snowboard en freeski events in binnen- en buitenland. Evenementen die Ripstar organiseert zijn de hieronder vermelde Sale en KaPow!

Je vindt uitgebreide informatie over de data, prijzen en de evenementen, in de Events balk in het hoofdmenu of door te klikken op een van de onderstaande kopjes.

Daarnaast zijn wij ook betrokken bij andere evenementen en bieden wij op deze evenementen professionele clinics, Nederlandse ski- en snowboardlessen of verhuur van kwalitatieve hoogwaardige materialen (zowel ski als snowboard) aan. Tijdens deze evenementen proberen we iedereen iets van onze passie mee te geven!

Organiseer je zelf een event en zou je Ripstar willen betrekken bij het geven van lessen(ski/snowboard), clinics(ski/snowboard), aanbieden van materiaalhuur (ski/snowboard), organiseren van wedstrijdorganisatie of het aanleveren van jury? Neem dan contact met ons op via onderstaande button of bel naar 020-6886090 en spreek met een van onze professionals!

Info aanvragen