Welkom bij Ripstar Snow

Filters

Reviews
Afdeling Alles
 • Alles
 • Young - 193 Reviews
 • Snow - 73 Reviews
 • Surf - 239 Reviews
 • Kite - 28 Reviews
 • Family - 75 Reviews
 • Groups - 20 Reviews
Sortering Meest behulpzaam
 • Meest behulpzaam
 • Meeste sterren
 • Minste sterren
 • Nieuwste review
 • Oudste review
Bekijk 0 reviews

Freeride
Japan

Ontdek een nieuwe cultuur en geniet van de 'japow'

Doe een aanvraag
Roadtrip Canada - freeriden

De ultieme freeride trip rondom Niseko

Hokkaido, Niseko, Mount Yotei, allemaal namen van de bekende freeride spots in Japan. En waarom? Vanwege de extreme sneeuwval en lichte poeder die hier valt! Freeriden in Japan herken je aan de ontelbare treeruns, de oudere liften (soms 1 persoons!) en de vulkaan Mount Yotei die je op veel poeder beelden terug ziet. Toeren tussen de geisers op het hoogste punt van Hokkaido en de vele hotsprings die je kunt vinden maakt de trip compleet.

Voor wie? Ervaren freeriders
Wanneer?
Deze reis is alleen op aanvraag

freeriden-frankrijk-offpiste-skien-snowboarden-big3

Waarom mee naar Freeride Canada?

De meest ultieme poeder condities van de wereld, vanwege de ligging ver van zee

De meest ultieme poeder condities van de wereld, vanwege de ligging ver van zee

Bezoek de grootste en meest uitdagende gebieden d.m.v. roadtrippen

Bezoek de grootste en meest uitdagende gebieden d.m.v. roadtrippen

Ervaren begeleiding vanuit Ripstar die alle ins en outs weet

Ervaren begeleiding vanuit Ripstar die alle ins en outs weet

Het programma

Freeride highlights

Freeride Canada: denk aan Revelstoke, Whistler, Kicking Horse & meer - Canada is één groot hoogtepunt.

Bekijk programma
Roadtrip Canada - freeriden

Je komt tijdens de Freeride Canada trip op 22 januari aan in Calgary. We stappen daar in de huurauto en vertrekken naar Banff voor de eerste overnachting. Banff is het meest idyllische stadje dat je kunt voorstellen als je aan kleine Canadese steden denkt. Een grote hoofdstraat waar je in Nederland met wel drie auto’s naast elkaar zou kunnen rijden, de mooiste verlichting en talloze leuke kleine boutiquewinkels, café’s en restaurants.

Eerste paar dagen Freeride Canada

Na een goede nachtrust gaan we het skigebied ‘Sunshine Village’ verkennen. Er zijn veel opties voor freeriden, omdat het gebied erg uitgerekt is. Op de koude dagen word je hier verwelkomd met warme chocolademelk en een vers gebakken chocolate chip cookie onderaan de gondel. Ze zetten zelfs de ski’s voor je in de gondel!

De tweede dag freeriden zal in Lake Louise zijn. Lake Louise staat bekend om zijn grote kasteel  bij een sprookjesachtig meer en uitzicht op de grote Rocky Mountains. Ook worden hier jaarlijks Worldcup wedstrijden gehouden waar ‘the best of the best’ aan meedoen. Wie weet kom je Olympisch kampioen Lindsey Vonn (inmiddels gestopt) nog tegen! Het skigebied van Lake Louise heeft een uitgerekte kam met heel veel Freeride-mogelijkheden. We zullen hier verschillende korte hikes maken. Aan het einde van de dag rijden we door naar het poedermekka uit de regio: Revelstoke.

We gaan de volgende dag Freeriden in Revelstoke. De grootte va het skigebied valt misschien iets tegen als je het vergelijkt met de grote Europese gebieden, maar na een korte hike zijn er hele vette Freeride-afdalingen te maken. Als de condities goed zijn openen ze ‘de achterkant’ met vele kilometers onverspoord terrein.

We moeten wel onze energy een klein beetje besparen want op 26 januari staat catskiën op het programma! Wie niet weet wat catskiën inhoudt: je stapt in een pistenbully buiten het skigebied en die brengt je omhoog naar de mooiste toppen om het gevoel van helikopter skiën te ervaren, maar dan een heel stuk goedkoper. Voor meer informatie bekijk de rest van de pagina.
Het is mogelijk om in Revelstoke tegen meerprijs te helikopterskiën.

Kapow!-freeriden-clinics-cursussen-snowboarden-skien-offpiste

Aanvragen Freeride Japan 2025

Schrijf je in en je ontvangt z.s.m. meer informatie over deze reis.

Schrijf je in