Ski & Snowboard Camps

Dé wintersportkampen voor de sportieve jeugd waar skiën of boarden centraal staat!

Wil je mee met een wintersportkamp? Tijdens de schoolvakanties organiseren wij verschillende unieke wintersportkampen in Oostenrijk. Ga samen met de Ripstar instructeurs en crew de verse sneeuw in. 

Voor zowel de gevorderden als beginners organiseren wij volledig verzorgde snowcamps voor jeugd en jongeren in Oostenrijk. De wintersportkampen worden 24/7 begeleid door gediplomeerde Ripstar instructeurs en begeleiders in het bezit van een VOG. Zij kunnen er als geen ander een enorm gave wintersport van maken. Ripstar is van oorsprong een ski en snowboardschool uit Oostenrijk en wij zijn gespecialiseerd in het lesgeven voor iedereen op zijn/haar eigen niveau om te zorgen dat je beslist beter wordt. Maak je eerste sprongen, je eerste tricks of maak je eerste meters door de sneeuw! Alles is mogelijk door middel van de juiste begeleiding!

Wanneer zijn de snowcamps van Ripstar Young?

We knallen het nieuwe jaar in met ons snowcamp in Piesendorf waar we skiën en snowboarden op de sneeuwzekere gletsjer in Kaprun en het skigebied van Zell am See. Tijdens onze krokus/voorjaarsvakantie weken gaan we naar Kaprun met de 13-16 groep en zit de 16+ groep in Zell am See. Tijdens de carnaval vakantie zullen we met onze groep ook in Zell am See te vinden zijn.

Benieuwd? Bekijk het filmpje en check gelijk de beschikbaarheid van de Snowcamps hieronder. = beschikbaar   = bijna vol   = vol/op aanvraag (neem contact op 020-6886090) 

Voor de ouders
Uw kind is enthousiast over onze reizen? Top! Maar waarschijnlijk zit u als ouder nog wel met wat vragen. Heel begrijpelijk, wij doen er alles aan om een veilige en onvergetelijke vakantie te kunnen aanbieden.

Onze young camps zijn volledig aangepast aan de jonge doelgroep. Op het moment dat uw kind de bus instapt is hij/zij volledig in handen van onze begeleiding tot op het moment dat hij/zij weer uit de bus stapt. De lessen en het entertainment gebeuren onder begeleiding van gediplomeerde instructeurs en gepassioneerde entertainers die in het bezit zijn van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Onze crew bestaat veelal uit gediplomeerde L.O.-docenten en heeft veel ervaring met sportcamps. Kinderen hebben bijna geen tijd om zich te vervelen door alle leuke activiteiten die op de planning staan. Maar uiteraard is er ook ruimte om onderling te chillen en te kletsen. Met onze professionele crew zit de sfeer op onze camps er goed in en heeft iedereen een leuke tijd.

Wilt u als ouder meer weten? Klik dan hier.