Winteropening Young 2016

Nog geen plannen voor vrijdagavond 25 november? Plan dan nu direct in je agenda om een hele avond te gaan snowboarden/skiën met de Ripstar coaches en verschillende boards te testen in Snowworld Zoetermeer. We hebben een 'Learn to Ride' clinic voor beginners en 'Piste tricks ' of 'Box rijden'' clinics voor de gevorderden. Wat neem je mee? Warme kleren, muts en handschoenen. 

Boek online je toegangskaartje met korting voor een gehele avond voor maar €19,95 via deze unieke link (4 uur kaart, vanaf 18:00). Toegang tot de clinics en testmateriaal is volledig gratis! Huur wel je eigen ski's en of snowboard materialen via Snowworld. 

Inschrijven voor de clinics is wel verplicht. Zonder inschrijving kunnen we je geen plek in een groep garanderen! Schrijf je nu in!

 25 november van 18:00 tot 23:00
 Voor iedereen tussen de 12 en 17 jaar. (Groepen zoveel mogelijk op leeftijd ingedeeld)
 Geen ervaring nodig
 Maximaal 1 clinic per persoon
 Ouders mee, of ouder dan 18? Klik hier voor volwassenen snowboard clinics en hier voor de volwassenen ski clinics. 

Blijf op de hoogte via onze speciale event page. 

Clinics:
 18:00 Learn to Ride 
 18:00 Piste tricks
 18:00 Box rijden

 19:30 Learn to Ride
 19:30 Piste tricks
 19:30 Box rijden

 21:00 Learn to Ride
 21:00 Piste tricks
 21:00 Box rijden

Aanwezige merken:
Salomon, Capita, Union bindings, Lib tech, Gnu, Bataleon, Lobster, Switchback bindings, K2, Ride, Now bindings, Bentmetal bindings, Roxy, Flow, Arbor, Jones, Yes, Nidecker. 

  

Praktische info
- een clinic duurt ongeveer 45 tot 60 minuten
- maximaal 1 clinic inschrijven per persoon
- zorg dat je minimaal een half uur eerder aanwezig bent, de clinics starten op tijd!
- Exclusief baantoegang. Koop online via SnowWorld om met korting de baan op te gaan. 

SnowWorld Zoetermeer
Buytenparklaan 30
2717 AX Zoetermeer

Aanmelden

Learn to ride
Hoe snel raak jij verslaafd aan de sneeuw!? In deze eerste kennismaking op de ski's of op het board gaan proberen om de eerste meters te maken. Doe mee en ervaar het!

Piste tricks
Voor de jeugd die al een beetje kan snowboarden en skiën. Leer in deze clinic je eerste piste trucjes en leer hoe je met stijl de piste af gaat. Je eerste ollie’s, 180’s en wie weet je eerste 360’s. Het kan in deze clinic allemaal!

Box rijden
Altijd al willen leren box rijden, sliden en butteren? Doe mee aan deze park clinic en leer van de Ripstar coaches hoe je obstakels en boxen rijdt. Alleen voor gevorderden. 

Ripstar Young organiseert 10-daagse snowcamps in Oostenrijk. Een volledig verzorgde week vol met snowboarden, skiën, avontuur en gezelligheid met de Ripstar coaches. De gepassioneerde en gediplomeerde crew weet als geen ander hoe ze een vette week moeten organiseren en jou de tijd van je leven kunnen geven. Ga je mee?