Surf & Family: Unieke surfvakantie voor families

Wil je met je gezin een actieve en sportieve vakantie beleven aan de Atlantische kust? Dan is Surf & Family het leukste avontuur voor jullie gezin! Hier leer je tijdens een relaxte en actieve vakantie met het hele gezin surfen.

Op het strand en tijdens de theorieavond leren onze gediplomeerde surfinstructeurs jullie alles over surftechnieken, materialen en de oceaan. De lessen zijn vormgegeven voor zowel volwassenen als jongeren, waardoor iedereen zijn eigen surfbeleving krijgt. Ook aan de allerjongsten is gedacht, want tijdens het 'Surfen met Smurfen’ gaan jullie samen te water!

Kies nu jullie perfecte vakantiebestemming:

Ripstar Surf & Family heeft maar liefst drie locaties binnen Europa, te weten ons gezellige camp in L’Amélie Plage, een sfeervol familiecamp in ons Ripstar-dorp in Montalivet en een knus exclusief camp in Portugal. Deze locaties aan de Atlantische Oceaan bieden naast een prachtige omgeving zeer goede omstandigheden om te (leren) golfsurfen met het hele gezin.

Surfen met de hele familie
Van jong tot oud, van beginnend tot ervaren surfer: zowel de locaties in Frankrijk als de locatie in Portugal zijn ideale surfspots voor ieder gezinslid. De Ripstar Surf & Family camps bieden surfpakketten per persoon, dus jullie kunnen zelf bepalen wie gaat surfen en op welk niveau dat is. Na de surflessen hoeft niemand zich te vervelen, want we organiseren iedere dag de leukste clinics en spelletjes. Een potje beachvolleybal, lekker slacklinen of gewoon even chillen in de hangmat: niets moet en alles mag.

L’Amélie Plage versus Montalivet

Surf & Family in L'Amélie Plage
Ons huiselijke camp in L'Amélie Plage is te vinden op 4-sterrencamping Sandaya waar we jullie graag verwelkomen in een van onze volledig ingerichte en luxe lodges. Ook kun je zelf op de camping een staanplaats, mobile home of lodge met seaview boeken en aan onze surflessen deelnemen. Een luxe zwembad, warme douches en het gehele clinic- en activiteitenprogramma zijn inbegrepen. De camping bevindt zich aan zee en het nabijgelegen surfdorp Soulac sur Mer is per auto of fiets makkelijk te bereiken.

Ik heb er wel spijt van dat ik zelf geen surfles heb genomen! De jongens hebben hele goede surflessen gehad en zijn echt beter geworden. Ze hebben steeds iedere dag iets nieuws geleerd en 's avonds gingen we lekker met z'n allen naar het strand. Ook op de camping werd veel georganiseerd, net als de vele Ripstar-clinics.
Moeder + 2 zoons (12/15)

Surf & Family in Montalivet
Op ons sfeervolle familiecamp ‘Ville Ripstar’ in het Ripstar surfdorp in Montalivet willen we meer zijn dan een aanvulling op jullie vakantie. Onze twaalf luxe lodges vormen jullie thuisbasis, maar je kunt ook voor een eigen staanplaats kiezen op ditzelfde terrein. Ook hier zorgen onze entertainers voor een uitgebreid activiteitenprogramma én kunnen de kinderen zich uitleven op een groot Action Sports Area. Onze chefs koken drie keer per week een culinair driegangendiner. Ook wordt er iedere ochtend gezorgd dat er een vers croissantje of baguette in de ochtend klaar ligt bij de lodge (tegen meerprijs). Het strand ligt op zo’n 600 meter en met een kwartiertje lopen bevind je je middenin het levendige dorpje Montalivet.

Montalivet is heel relaxed en mellow en de lodges erg luxe. Na een week op het nieuwe Surf & Family camp in Montalivet zijn wij nog een week naar het Ripstar-camp in L'Amélie geweest. Hier is het nabijgelegen Soulac een gezellig dorpje waar je lekker uit eten kunt gaan. Op beide locaties is de crew heel aardig, relaxed en relaxed. Alles kan en alles mag. Onze zoon gaat thuis zeker door met surfen!
Vader, moeder en 2 kinderen (16/20)

Surfen in Praia da Luz, Portugal

Surf & Family in Portugal 
Op deze nieuwste Surf & Family bestemming draait natuurlijk alles om het surfen met het hele gezin! De afgezonderde en rustige lokatie van dit camp vlakbij het schattige dorpje Praia da Luz maakt dit dé ideale vakantiebestemming om even te ontsnappen aan alle drukte. Bovendien is het in de Algarve van Portugal in de zomer bijna altijd zonnig. Na de surflessen is er genoeg te beleven! Zowel op het terrein van de prachtige Villa Casa Joia, duik bijvoorbeeld lekker een keer na de surfles samen met de Ripstar crew het zwembad in. En ook in de regio is er genoeg te doen, zoals een toffe dag activiteit naar het Water & Splash Park in Lagos.