Wil je beter leren boarden met meer techniek, snelheid en style? Met trainingen in binnen- en buitenland kunnen we op ieder niveau snowboarders laten groeien. Just for fun, ter voorbereiding van een backcountrycamp of voor een lerarenopleiding. Verbeter je skills tijdens de Techniek-, Anwärter- of Landestrainingen in SnowWorld of Kaprun!

Snowboard training

Techniek Training

Heb je zin om een weekje de sneeuw in te gaan, maar wil je behalve gezelligheid en een beetje bochtjes en sprongetjes maken ook ECHT je eigen vaardigheden verbeteren? Dan is de Techniek Training van Ripstar iets voor jou! De reizen staan het teken van trainen en werken aan je snowboard skills, uiteraard in combinatie met ontspanning en gezelligheid.

Anwärter voorbereiding

Als voorbereiding op de Anwärter opleiding verzorgt Ripstar een drietal speciale trainingen in SnowWorld Zoetermeer. Deze zijn erop gericht je eigen vaardigheden te verbeteren en een aantal basistechnieken te trainen die je moet beheersen om je Anwärter in Oostenrijk met goed gevolg af te sluiten.

Landes training

Voor degenen die al een snowboardleraaropleiding achter de rug hebben en de stap willen maken naar het volgende niveau, organiseert Ripstar trainingsweken in Kaprun. Tijdens deze trainingen worden technieken uit de landes opleiding geoefend en je eigen vaardigheden aangescherpt. De Landes training training kan ook gevolgd worden als je geen Anwärter hebt, maar wel over een goed niveau beschikt en je je techniek wilt verbeteren.

Staatlich training

Heb je je Landes en Alpinkurs afgerond, dan kan je beginnen met de “Staatliche” opleiding. Om toegelaten te worden moet je een zware toelatingstest doen. Deze training is bedoeld om je hier op voor te bereiden. De training is ook bestemd voor iedereen die willen trainen op het hoogste niveau op gebied van techniek en eigenvaardigheid, en dit alles zonder theorielessen of examenstress!