Welkom bij Ripstar Surf
Jouw review
 • Stap 1 - Kies afdeling
 • Stap 2 - Schrijf review
 • Stap 3 - Jouw naam

Super nice dat je een review achterlaat. Alle feedback helpt ons beter te worden.

Kies de afdeling

 • Surf
 • Snow
 • Kite
 • Wake
 • Groups

Wanneer was je mee?

Maand
 • Januari
 • Februari
 • Maart
 • April
 • Mei
 • Juni
 • Juli
 • Augustus
 • September
 • Oktober
 • November
 • December
Jaar
Stap 2 - Schrijf je review

Je was dus op mee met een activiteit van Ripstar . Vertel ons jouw verhaal.

Titel

Jouw verhaal

Stap 3 - Jouw naam en rating

We zijn bijna klaar om review [titel van 10 woorden] te posten. Even nog de laatste details

Jouw rating

Hoeveel van de 5 sterren geef je ons?

Jouw naam

Jouw e-mailadres

Laatste check
Jouw rating Aanpassen
Naam Aanpassen
E-mail adres Aanpassen
Titel Aanpassen
Verhaal Aanpassen
Versturen

Bedankt voor je review!

Filters

Reviews
Afdeling Alles
 • Alles
 • Young - 193 Reviews
 • Snow - 73 Reviews
 • Surf - 239 Reviews
 • Kite - 28 Reviews
 • Family - 75 Reviews
 • Groups - 20 Reviews
Sortering Meest behulpzaam
 • Meest behulpzaam
 • Meeste sterren
 • Minste sterren
 • Nieuwste review
 • Oudste review
Bekijk 0 reviews
Kies uit 3 landen

Surfcamps
jongeren

Vind het perfecte surfcamp voor jongeren op verschillende locaties in Nederland, Frankrijk en Spanje.

Surfen Montalivet jongeren Ripstar

Een zomer op het leukste surfcamp voor jongeren

Ripstar biedt de hele zomer allerlei jongeren surfcamps van 12 t/m 17, maar ook vanaf 18+. De surfcamps zijn gefocust op de surfsport met dagelijkse surflessen en vrije surfsessies. Tijdens de lessen helpen de gediplomeerde instructeurs beginners met de eerste stappen van het surfen en helpen ze de gevorderden surfers met het verbeteren van hun surf skills. Naast het surfen is er een vol programma vol leuke activiteiten en sportclinics, begeleid door onze ervaren crew. Bekijk ons aanbod hieronder en kies jouw perfecte jongeren surfcamp. Meer weten als ouder over een surfcamp? Informatie voor ouders.

Jeugdvakanties, surfkamp Frankrijk

Waarom op jongeren surfcamp met Ripstar?

Jarenlange ervaring met het organiseren van surfcamps voor jongeren

Jarenlange ervaring met het organiseren van surfcamps voor jongeren

Surfen staat altijd op nummer één: altijd inclusief surfles op niveau

Surfen staat altijd op nummer één: altijd inclusief surfles op niveau

Surfcamps zijn altijd inclusief surflessen, eten en activiteiten

Surfcamps zijn altijd inclusief surflessen, eten en activiteiten

Ripstar Young Surfcamps: een onvergetelijke vakantie

De jongeren surfcamps van Ripstar zijn bedoeld voor sportieve jongeren die graag willen leren surfen, maar ook een onvergetelijke jongerenvakantie willen beleven. Met onze jarenlange ervaring hebben we inmiddels een uniek weekprogramma ontwikkeld, dat ervoor zorgt dat jongeren een fantastische week beleven.

 • Een programma met 100% focus op surfen: Surfen is een lifestyle, maar ook echt een sport! We willen ervoor zorgen dat alle jongeren zoveel mogelijk progressie maken in één week. Daarom heeft elk surfkamp vijf surflessen van 1,5 uur inclusief en minimaal vijf vrijsurfsessies onder begeleiding van lifeguards. Anders dan andere surfkampen, organiseren we daarnaast ook wekelijks een theorie-avond, waarin jongeren alles leren over muien en de werking van de zee. Klinkt misschien saai, maar ò zo belangrijk als je later zelfstandig verder wil gaan met surfen!
 • Altijd surfles van onze eigen gecertificeerde surfinstructeurs: Je krijgt altijd surfles van onze eigen ervaren surfinstructeurs. Zo kunnen we garanderen dat onze lessen van hoogwaardige kwaliteit zijn en iedereen op zijn of haar eigen niveau wat bijleert. De surfinstructeurs verblijven ook op het jongeren surfkamp, dus je kan ook buiten de lessen wat van ze leren.
 • Optioneel: foto’s van jouw surfweek: Niets is leuker dan leren surfen, maar je wil natuurlijk wél laten zien wat je hebt geleerd aan je familie en vrienden! Daarom kunnen alle jongeren optioneel foto’s van onze fotografen bijboeken. Je krijgt dan aan het eind van de week alle foto’s van het surfkamp mee naar huis, inclusief een vette surf foto van jezelf.
 • Week vol surf minded activiteiten & lol: Doe mee aan de longboard- en slackline clinic om aan je balans te werken, volg een introductieles in yoga, speel mee met het volleybaltoernooi, of maak surfarmbandjes met de crew. Ook doen we onze beroemde sunset surf (vaak hét hoogtepunt van de week). In de avond zijn er bandjes, houden we een pubquiz, is er een filmavond, of een andere leuke activiteit. We eindigen de week natuurlijk met een eindfeestje.
 • Inclusief busvervoer en eten: geen verborgen kosten: Een surfcamp voor jongeren is inclusief dagelijks ontbijtbuffet, lunchbuffet, 2-gangendiner, fruit en limonade. Ook de Royal Class-busretour zit inclusief de prijs. Dit betekent dat jongeren op het surfkamp zelf alleen nog extra kosten hebben aan snacks en frisdrank bij de bar, merchandise, of een uitstap. De rest is allemaal geregeld.
 • Meer dan alleen surfen: Op onze camps vinden we het belangrijk dat de groep echt één grote vriendengroep wordt. Veel jongeren komen alleen en kennen nog niemand bij aankomst, maar gaan vaak weg met een veel nieuwe vrienden. We eten met z’n alle en doen veel activiteiten samen zodat iedereen elkaar leert kennen en een leuke week heeft.

Impressie van de jongeren surfcamps

Regels op de Young Surfcamps

Informatie voor ouders

Is uw kind enthousiast over onze surfkampen? Leuk! Als ouder heeft u vast wat vragen.

Surfkamp Montalivet young

Ripstar Adults

Surfcamp Oyambre (18+)

Je kunt ook met Ripstar mee op vakantie als je al 18 jaar of ouder bent. We hebben voor jongeren van 18 jaar en ouder een speciaal surfcamp in het Spaanse surfdorp Oyambre! Een fantastische surfplek die je met onze bus gemakkelijk bereikt. Je vindt het strand dichtbij, maar ook het Spaanse nachtleven.

Ben je al 18 jaar of ouder, maar wil je wel graag mee met onze surfkampen? Bekijk dan ook onze surfcamps voor volwassenen.

Reviews

5/5

Lara Forceville

Deelnemer van Ripstar Young
in augustus 2021

"Een tegekke week om nooit te vergeten!”

Wat heb ik een geweldige ervaring opgedaan, van heel weinig surf ervaring aan het begin van de week, naar staand op m’n surfboard aan het eind van de week. Dat is zeker niet alles, de activiteiten buiten het surfen waren ook echt top geregeld! Er hangt een super goede sfeer onder de crew die ook bij de groep zelf terecht komt. Eten was ook nog eens heerlijk. Ik ben nu net een dag thuis en zou zo terug willen!

5/5

Bas Vierhout

Deelnemer van Ripstar Young
in juli 2021

"Leukste vakantie van mijn leven!”

Deze week was de gaafste vakantie van mijn leven! Ik kwam hier niet alleen voor de surf maar ook voor een leuke vakantie met jongeren. Die is zeker gelukt! Het surf aspect was geweldig, ik heb er erg veel over geleerd. Het surfen was niet alleen maar golven vangen maar ook water veiligheid en muien herkennen. Al met al was dit een hele gave vakantie voor mensen die hier komen om te surfen maar ook een KEI gezellige vakantie willen hebben.

5/5

Merel Fiets

Deelnemer van Ripstar Young
in augustus 2022

"Genieten”

Voor de vierde keer Ripstar dit jaar en zoals altijd weer een week volop genieten! Het leukste deze week vond ik de vrije surf sessies en nog het meest die met de zonsopgang ‘s ochtends! Echt onvergetelijk! Lekker al die golven pakken en gaannnnnn. Ook hele leuke mensen leren kennen! Een andere locatie weer, maar het zo leuk! Ga zeker mee met Ripstar! Ook echt beter dan de andere kampen hier op de camping :)).

Alle reviews

Wat is er te doen tijdens de vrije tijd?

Op het camp is allerlei sport- en spelmateriaal aanwezig dat je kunt gebruiken tijdens je vrije tijd. Zo kun je een potje volleyballen, gaan longboarden, badmintonnen, of gewoon lekker naar het strand of relaxen op het camp. Er is ook allerlei ander sport- en spelmateriaal op het surfkamp aanwezig.

Zijn er sociale evenementen of activiteiten georganiseerd buiten de surflessen?

Elke dag worden er leuke activiteiten en clinics georganiseerd zoals een slackline clinic, een volleybaltoernooi, een pubquiz en het bekende chaosspel.

Zijn er extra kosten waar deelnemers rekening mee moeten houden?

Eventuele extra kosten zijn voor snacks en drankjes bij de bar en extra excursies.

Wat zijn de betalingsvoorwaarden en annuleringsvoorwaarden?

Voor annuleringen en restituties hanteren wij onze algemene voorwaarden. Deze kun je vinden via ripstar.nl/voorwaarden.

Is er beperkte beschikbaarheid, en zo ja, wanneer moeten deelnemers boeken?

Om de camps kleinschalig te houden beperken we het aantal deelnemers per camp. Meestal gaan de boekingen rond december open en kun je vanaf dan je surfcamp boeken. Wij raden aan om zo snel mogelijk te boeken om te voorkomen dat je op de wachtlijst terecht komt.

Zijn er getuigenissen of recensies beschikbaar van mensen die eerder hebben deelgenomen aan het surfcamp?

Zeker! Via ripstar.nl/reviews kun je alle recensies zien die zijn geschreven.

Moet ik in goede fysieke conditie zijn om te surfen?

Om te leren surfen hoef je niet een bepaalde fysieke conditie te hebben. Er wordt lesgegeven naar jou kunnen en op jouw niveau. Mocht je gezondheidsproblemen of blessures hebben is het wel handig om dit even te melden zodat de crew er rekening mee kan houden.

Hoe lang duurt het voordat iemand goed kan surfen?

Hoe snel iemand progressie maakt ligt heel erg aan de persoon. De één staat in de eerste les al rechtop op de plank en de ander heeft iets langer nodig. Over het algemeen zijn de beginselen van het surfen binnen een week op het camp wel goed onder de knie te krijgen. Om echt goed te worden in surfen zijn er echter meer uren in het water voor nodig. Op de camps leer je de basis, die je dan na het camp kan gebruiken om te blijven oefenen en zo steeds beter te worden.

Zijn er specifieke bestemmingen die geschikt zijn voor bepaalde leeftijdsgroepen?

Ja. Elk camp heeft zijn eigen leeftijdsgroep zodat er geen grote leeftijdsverschillen zijn op het camp. In Spanje heb je de leeftijdsgroepen 15-17 en 18+, in Frankrijk is er alleen een camp voor jongeren van 15-17 jaar en in Nederland zijn er twee camps met beide met een leeftijdscategorie van 12-16.